Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

 

Μία εβδομάδα με εντάσεις, περιμένει εσάς τους Κριούς αλλά ό,τι συμβεί θα είναι για το καλό σας. Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει είναι τα επαγγελματικά.

Το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση στον όγκο της εργασίας σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να τσιγκουνεύσετε τα χρήματα που κερδίζετε, ούτε όμως και να τα σκορπίσετε αριστερά δεξιά.

Επίσης, δεν σημαίνει ότι επειδή όλα πάνε καλά, θα πρέπει εσείς να χαλαρώσετε. Όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σας, έρχονται να σας διδάξουν την ανάγκη να δίνετε στον κόσμο, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι κι εσείς έχετε ανάγκες. Επιπλέον, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να σταματήσετε να γκρινιάζετε για το τι σας συμβαίνει (λες και είστε οι μόνοι/ες πάνω στην Γη) και να ευχαριστήσετε το Σύμπαν για τα καλά που έχετε.

Τι επόμενες ημέρες ένα θέμα υγείας που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα. ή που σας ταλαιπωρούσε στο παρελθόν, επανεμφανίζεται. Επειδή ξέρετε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί. θα πρέπει να πάτε στον γιατρό σύντομα και να πάρετε την απαραίτητη φαραμακευτική αγωγή.

Στον ερωτικό τομέα, ένα σεξουαλικό παιχνίδι με πρώην εραστές ή ερωμένες σύντομα θα γίνει και πράξη, με ό,τι συνεπάγεται με την επαναφορά προσώπων από το παρελθόν.

 

Η καινούρια εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Ταύρους, καθώς διάφορα ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται να σας βοηθήσουν να βάλετε πιο πρακτικούς στόχους στις ζωές σας, και να σας απελευθερώσουν από το άγχος.

Πρώτα από όλα, αυτά τα γεγονότα που νομίζετε ότι σας πάνε πίσω, και για τα οποία νιώθετε άγχος, επί της ουσίας είναι καταστάσεις που έρχονται να σας προσγειώσουν και να σας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να κινηθείτε προς πιο ρεαλιστικούς στόχους από εκείνους που είχατε θέσει για το μέλλον σας. Για αυτόν τον λόγο, θα νιώσετε απελευθερωμένοι/ες από το βάρος των μη ρεαλιστικών επιδιώξεων και θα στρέψετε όλη την ενέργειά σας σε πιο άμεσους στόχους, των οποίων η επίτευξη θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

Το γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη χαρά, είναι τα νέα που θα σας ανακοινώσουν ο/η σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας. Οι συνεργάτες σας, πρόκειται να σας ανακοινώσουν νέες συνεργασίες με παλαιούς πελάτες, το οποίο σημαίνει περισσότερη εργασία και περισσότερα χρήματα. Από την άλλη, ο/η σύντροφός σας θα σας ανακοινώσει ότι πλέον θέλει παιδί από εσάς ή ότι ετοιμάζεστε να αποκτήσετε παιδί.

Ερωτικά, θα κινηθείτε στον αστερισμό των πρώην ερωτικών συντρόφων, οι οποίοι/ες επιστρέφουν για να κάνετε μαζί μία νέα αρχή.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους. Το κυρίαρχο θέμα αυτών των ημερών θα είναι η εργασία σας.

Ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας σας δίνει την ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα από ό,τι προηγουμένως. Το γεγονός αυτό, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς τα επιπλέον έσοδα, θα σας βοηθήσουν σε πρώτη φάση να αποπληρώσετε τα χρέη σας και σε δεύτερη φάση να νιώσετε ότι η οικονομική κρίση που μας μαστίζει, σας επηρεάζει ολοένα και λιγότερο. Κάποιοι τυχεροί/ές από εσάς θα λάβετε και χρωστούμενα από την εργασία σας.

Στον ερωτικό τομέα, τα συναισθήματα θα είναι μεικτά. Ερωτικά είστε σε πολύ καλή διάθεση, αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, και μάλιστα πάνω από όλα έχετε βαρεθεί τις κούφιες υποσχέσεις. Για αυτόν τον λόγο, και στις λίγες φορές που σας συμβαίνει, θα αναζητήσετε έναν/μία σύντροφο με τον/την οποίον/α θα νιώσετε την ουσία της σχέσης, η οποία είναι η αλληλοκατανόηση, η φροντίδα και η πραγματική αγάπη. Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι/ες θα νιώσετε τυχεροί/ές με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

 

Αν και μπορεί να βγάλετε τον ακραίο εαυτό σας στην επιφάνεια, εν τούτοις αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Καρκίνους. Πρωτίστως, αυτό που θα σας απασχολήσει, είναι το ερωτικό και δευτερευόντως, όσοι έχετε, τα παιδιά σας.

Ο έρωτας για εσάς είναι μία υπέροχη αλλά και πονεμένη ιστορία. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, με άτομο μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, με το οποίο θα ζήσετε ένα μαγευτικό παραμύθι. Κάποιοι/ες από εσάς όμως, θα πλησιάσετε πρώην συντρόφους και θα προσπαθήσετε να κάνετε επανασύνδεση. Αν δείξετε τον παθιασμένο εαυτό σας, και όχι τον μνησίκακο, τότε η επανασύνδεση είναι σίγουρη!

Όσον αφορά στα παιδιά σας, εσείς και ο/η σύζυγός σας, ακόμη και οι πρώην σύζυγοι, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να αφήσετε κατά μέρος τα προβλήματά σας, και από κοινού θα αποφασίσετε για το μέλλον τους. Μπορεί να τα βοηθήσετε να κάνουν δική τους εργασία, να σπουδάσουν κάτι που θέλουν, ακόμη και να φύγουν από το σπίτι, αναζητώντας την τύχη τους. Αν είναι ανήλικα, θα τα βοηθήσετε να επιλέξουν τι θέλουν να κάνουν στην ζωή τους.

 

Μία καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες, όχι τόσο σε γεγονότα, όσο σε διάθεση. Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι η αντιμετώπιση όλων εκείνων των μικρών και μεγάλων φοβιών, που σας κάνουν να χάνετε την πίστη στον εαυτό σας.

Οι ημέρες αυτές σας κρατούν είτε στο σπίτι σας, είτε με την οικογένειά σας, είτε με τους γονείς σας, γενικά η διάθεσή σας είναι να νιώσετε την ασφάλεια, την προστασία και την φροντίδα που παρέχουν οι αγαπημένοι σας. Αφού λοιπόν νιώσετε ότι δεν απειλήστε, τότε θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά που σας φοβίζουν και σας προκαλούν παράλυση. Ενώ ξέρετε ότι πολλά από αυτά που σας συμβαίνουν, συμβαίνουν και στους διπλανούς σας εσείς πιστεύετε ότι επηρεάζουν μόνο εσάς. Αντί λοιπόν να μοιρολατρείτε, (το οποίο σας είναι πολύ εύκολο αυτήν την περίοδο) σκεφθείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας δώσει δύναμη. Κάτι μέσα σας υπάρχει, το οποίο μόλις το ακούσετε θα ξεκλειδώσει πολλές από τις δυνάμεις που έχετε μεν, αλλά δεν χρησιμοποιείτε δε. Άρα, το κλειδί είστε εσείς οι ίδιοι/ες και καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε. Από εκεί και πέρα, θα έχετε τόσο την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, όσο και κάτι το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει οικονομικά.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι πολύ καλά! Οι γνωριμίες που θα κάνετε ή που έχετε, μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι υπέροχο αρκεί να μην φοβηθείτε την δέσμευση.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, καθώς πολλές από τις παρεξηγήσεις με τα παιδιά σας, με τους ερωτικούς συντρόφους, με τους ή τις συζύγους, και με τους συνεργάτες λύνονται, και από κοινού θα προσπαθήσετε για το καλύτερο.

Νέα ξεκινήματα θα κάνετε με τους συνεργάτες σας καθώς θα μπορέσετε να τους πείσετε, έστω και με πλάγια μέσα, ότι οι κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε είναι οι σωστές, και ότι θα είναι κερδοφόρες και για τα δύο τα μέρη.

Με τους ερωτικούς σας συντρόφους, μπορείτε να βρείτε και πάλι το πάθος, μετά από ένα διάστημα πολλών παρεξηγήσεων ή προβλημάτων.

Εσείς οι παντρεμένοι, μπορείτε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας και να βρείτε κάτι δημιουργικό να κάνετε με τον/την σύζυγό σας, ώστε να ξεπεράσετε μαζί τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις ζωές σας. Αν έχετε παιδιά, θα μπορέσετε να βρείτε έναν κοινό τόπο συνεννοήσεως για το μέλλον τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από τις δικές σας προτάσεις, τις οποίες αποδέχεται ο/η σύντροφός σας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, αλλά τα αποτελέσματα των καταστάσεων που θα ζήσετε θα είναι θετικά.

Θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας, έχουν βγει και πάλι στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να έχετε αγχωθεί. Ευτυχώς για εσάς, που τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, ό,τι κι αν συμβεί. Αν χρειάζεστε χρήματα, ακόμη κι αν δεν έχετε, θα φροντίσετε ώστε να βρεθούν και να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Στον τομέα της εργασίας υπάρχουν κάποια προβλήματα, για τα οποία φταίνε οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας. Όμως ή μία νέα σύμβαση εργασίας έρχεται να σας αναπτερώσει το ηθικό επειδή θα σας βγάλει από το άγχος και την αγωνία για το αύριο ή θα κλείσετε μία συμφωνία με την πρώην εργασία σας, για αποπληρωμή των δεδουλευμένων σας.

Εκεί που τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσάς, είναι στο θέμα των σχέσεών σας. Ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει, για να σας αναστατώσει ευχάριστα την ζωή. Το ένα θα φέρει το άλλο, και όλα μπορούν να οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

 

Μία πολύ έντονη αλλά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Κάτι νέο ξεκίνησε για εσάς με τους καλύτερους οιωνούς, και τώρα πρέπει να δώσετε όλον τον εαυτό σας για να συνεχίσει.

Ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται ο Ήλιος σας, θα μπορέσετε να εκφράσετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό, και το όνειρο που αναλάβατε να κάνετε πράξη θα πραγματοποιηθεί.  Σε αυτόν τον αγώνα, να ξέρετε πως δεν θα είστε μόνοι/ες σας. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί, και θα σας βοηθήσουν. Το σημαντικό είναι πως θα υπάρξουν βοήθειες από άτομα που δεν περιμένατε, και τα οποία έχουν αρκετή επιρροή.

Οικονομικά έχετε κάποια θέματα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι κάποια επιπλέον έσοδα θα έρθουν από δουλειές που έχετε κάνει, ή από οφειλές από προηγούμενες εργασίες.

Το καλύτερο από όλα, σας το φυλάει ο έρωτας. Ένας μεγάλος έρωτας αρχίζει για εσάς, είτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας, είτε με ένα άτομο που πραγματικά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον πιο ακραίο ερωτισμό σας.

 

Μία εβδομάδα γεμάτη από γεγονότα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ισορροπία σας κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Πρώτα από όλα, οι οικογενειακοί δεσμοί διαρρηγνύονται, κι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο σας. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που σας κρατούσε στην «φωλιά» σας, παύει να υπάρχει, κι εσείς πρέπει να βρείτε το τι θέλετε να κάνετε στις ζωές σας. Σίγουρα, θα περάσετε δύσκολες στιγμές, επειδή πρέπει να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και μετά να ανοιχθείτε. Αν πάτε με την λογική του όπου φυσάει ο άνεμος, μάλλον θα τα βρείτε σκούρα.

Αν πάλι, αυτό που θέλετε είναι να κάνετε έναν στόχο σας πράξη, αλλά σας λείπουν τα χρήματα, θα πρέπει πάση θυσία να δανειστείτε χρήματα από την οικογένειά σας. Πρέπει να κινηθείτε σωστά, και πάνω από όλα να κάνετε μετρημένη ζωή.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε συνεταιρικά μία εργασία, ή να μπείτε μέτοχος κάπου, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξετε τα οικονομικά δεδομένα και μετά να αποφασίσετε θετικά.

Στον ερωτικό τομέα, ένας έρωτας έρχεται να δοκιμάσει την σταθερότητα σας, την οποία με πολύ κόπο φτιάξατε. Δοκιμάστε να ανοιχθείτε, αλλά πάντα με γνώμονα το μέτρο.

 

Μία μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Οι δύσκολες αποφάσεις που είχατε να πάρετε, επάρθησαν. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε το σθένος να τις εφαρμόσετε.

Σιγά σιγά, η ζωή σας θα αρχίσει να ισορροπεί, καθώς τα επαγγελματικά σας θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, και θα έχετε επιπλέον ευκαιρίες για την ανάδειξή σας ως επαγγελματίες. Το γεγονός αυτό, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το άγχος του τι θα κάνετε. Μάλιστα φαίνεται πως θα απολαύσετε την εύνοια ατόμων που κατέχουν θέσεις ευθύνης ή είναι άτομα κύρους.

Κάποιοι/ες από εσάς έχετε περάσει αρκετές και δύσκολες καταστάσεις. Ευτυχώς όμως για εσάς, ξεκινά μία περίοδος όπου θα νιώσετε ότι έχετε την δύναμη να τις ξεπεράσετε, ειδικά όταν κάποια ευχάριστα γεγονότα θα αρχίσουν να συμβαίνουν.

Εκεί που πρέπει να δώσετε έμφαση, είναι στις σχέσεις σας. Κάποια πράγματα τελείωσαν για εσάς, και τώρα πρέπει να ζήσετε με το «βάρος» των αποφάσεών σας. Να ξέρετε πάντως, ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν οι σωστές και σύντομα θα καταλάβετε το γιατί.

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Αυτό που θα σας απασχολήσει, είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους και πως αυτές σας επηρεάζουν. Από την μία έχετε αρκετό θυμό, επειδή δεν σας αρέσει η στασιμότητα, τα κοινωνικά πρέπει και οι συμβατικές σχέσεις, και από την άλλη αναγνωρίζετε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάσετε μόνοι/ες σας την διάθεσή σας. Για αυτό και θα αποφασίσετε πως είναι καιρός να χαλαρώσετε, να αρχίσετε να ακούτε και τους άλλους τι έχουν να σας πουν ή να σας προτείνουν, να τους αγαπήσετε παρ’ όλα τα ελαττώματά τους, και να πάψετε να έρχεστε σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να γίνετε και πάλι εκείνοι/ες αξιαγάπητοι Υδροχόοι που όλοι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας.

Ερωτικά, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μία καινούρια γνωριμία, η οποία θα σας προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, επειδή και θα ξυπνήσει τις πιο κρυφές σεξουαλικές σας επιθυμίες, και θα μπορέσετε να μιλήσετε με εκείνο το άτομο και να μοιραστείτε μαζί του τις ελπίδες και τις φοβίες σας.

 

Για εσάς τους Ιχθύες η καινούρια εβδομάδα είναι γεμάτη με εντάσεις και ακραία συναισθήματα. Το βασικό θέμα της εβδομάδας αυτής, θα είναι το πέρασμα από την θεωρία της εκπληρώσεως ενός ονείρου σας, στην πραγματοποίησή του.

Το όνειρο ζωής που είχατε, τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Χάρη σε αυτό, θα ανακαλύψετε τον πραγματικό κόσμο, καθώς η πράξη από την θεωρία απέχεις παρασάγγας. Θα χρειαστεί να βάλετε όλο το πάθος και τα ταλέντα σας σε εφαρμογή, και μην περιμένετε ότι θα σας χαριστούν. Αυτό άλλωστε έχει και αξία, διότι μέσα από σκληρό αγώνα μπορείτε να διαπιστώσετε το τί μπορείτε να καταφέρετε όταν θέλετε. Για αυτό και οι δοκιμασίες που θα έχετε, θα είναι σοβαρές, όχι όμως ακατανίκητες. Θα δοκιμαστείτε κυρίως στον οικονομικό τομέα, καθώς τα όνειρα όταν γίνονται πράξη θέλουν χρήματα και συνήθως περισσότερα από όσα είχατε προϋπολογίσει. Θα έχετε επίσης δοκιμασίες με τους/τις συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Όλοι θα σας ζητάνε να δείξετε μεγαλύτερη προσήλωση στα πρακτικά ζητήματα, καθώς μπορεί να σας πιάσει και πάλι η τάση φυγής τώρα που θα πρέπει να επιδείξετε υπεύθυνη στάση.

Ερωτικά ξεκινάει για εσάς μία νέα ιστορία που μπορεί να καταλήξει σε μία σοβαρή σχέση ή στην απόλυτη θλίψη. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα την διαχειριστείτε.

  Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε στο:                                                          http://www.periastrologias.gr/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s