Οι προβλέψεις της εβδομαδας!

 

Λίγο περίεργη θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Κάτι οι σχέσεις ή οι συνεργασίες που έχετε ή που ξεκινήσατε πρόσφατα, κάτι που επιστρέφετε δυναμικά στην εργασία σας, κάτι που ξεκαθαρίζετε με λάθη του παρελθόντος, όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό στο οποίο θα κληθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να αρχίσετε να δείχνετε ποιος τελικά είναι το αφεντικό.

Πρώτα από όλα, το ξεκαθάρισμα με το παρελθόν θα σας αφήσει χώρο να αρχίσετε να κινείστε πιο ελεύθεροι/ες, καθώς απαλλαγμένοι/ες από τις ενοχές θα μπορέσετε να ορίσετε καλύτερα τις ζωές σας.

Θετική εξέλιξη είναι επίσης, ότι η υγεία σας αρχίζει και βελτιώνεται, και μάλιστα χρόνια νοσήματα σιγά σιγά σας αφήνουν. Το γεγονός ότι θα νιώσετε καλύτερα, δεν σημαίνει πως ό,τι είχατε πέρασε, για αυτό καλό θα ήταν να κάνετε μικρά βήματα ώστε να μην υποτροπιάσετε.

Το μεγάλο θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι οι σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και να επαναφέρετε την τάξη, την αύξηση των εργασιακών ρυθμών, και κυρίως να αυξήσετε ρυθμούς στους άλλους διότι χαλαρώσατε επικίνδυνα. Ειδικά την χαλάρωση θα την παρατηρήσετε, εάν ο/η σύντροφός σας πήρε κιλά ή οι συνεργάτες σας βαριούνται να κάνουν καινούρια ανοίγματα.

Στον έρωτα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα, και όσα άτομα δεν σας κάνουν θα τα διώξετε από κοντά σας.

 

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα. Οι μικροεντάσεις που θα έχετε, θα οφείλονται στο γεγονός ότι θα πρέπει να μοιράσετε εξίσου τον χρόνο σας ανάμεσα στην εργασία και στον/στην σύντροφό σας, το οποίο ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Σε αυτό, «φταίει» το γεγονός ότι έχετε αρκετή εργασία αυτό το διάστημα και για αυτό λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι. Εσάς μπορεί να μην σας ενοχλεί, ενοχλεί όμως τον/την σύντροφό σας. Το χειρότερο δυνατό σενάριο, είναι ο/η σύντροφός να είναι εκείνος/η που λείπει πολλές ώρες από το σπίτι λόγω εργασίας. Σε αυτήν την περίπτωση θα αρχίσετε τις ζήλιες και τα παράπονα, κάτι το οποίο δεν αρέσει σε κανέναν, ούτε καν σε εσάς τους/τις ίδιους/ες. Παρ’ όλα αυτά θα το κάνετε. Φροντίστε όμως να μην ζορίσετε πάρα πολύ τον/την σύντροφό σας διότι δεν θα το έχει σε τίποτα να σας παρατήσει σύξυλους/ες.

Εκεί που θα κάνετε θραύση είναι στον ερωτικό τομέα! Φαίνεται η γοητεία σας είναι τέτοια, που θα κεντρίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον τόσο ανθρώπων που συνεργάζεστε μαζί τους, όσο και των ανθρώπων που εργάζεστε για εκείνους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να είστε μετρημένοι/ες ως προς τις επιλογές σας και όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείτε!

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους. Από την μία θα έχετε τον έρωτα και γενικά την χαρά να χτυπά την πόρτα σας, και από την άλλη θα σας κυνηγούν οι υποχρεώσεις και τα κολλήματα που έχετε όσον αφορά το τι σημαίνει σχέση και τι σεξ.

Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα. Το επόμενο διάστημα σας υπόσχεται ημέρες απίστευτης χαράς, έρωτα και κυρίως χαλάρωσης! Το γεγονός ότι χαλαρώσατε από τις εντάσεις κυρίως με το σπίτι σας και δευτερευόντως με τους γονείς σας, σας οδηγεί στο να μην δώσετε σημασία πλέον σε όλα αυτά που σας άγχωναν αλλά μόνο σε εκείνα που σας χαροποιούν. Μάλιστα, θα επιδοθείτε στο αγαπημένο σας άθλημα, το φλερτ, σε βαθμό που δεν θα ξέρετε με πόσους ή πόσες ερωτοτροπείτε ταυτόχρονα. Επίσης, προσέξτε, διότι στο σεξ δεν θα είστε τόσο χαριτωμένοι, κάτι που μπορεί να κακοφανεί στον/στην εραστή/ερωμένη σας.

Κι εκεί που πιστεύετε ότι χαλαρώνετε και μπορείτε να ηρεμήσετε, έρχονται οι υποχρεώσεις να σας χτυπήσουν την πόρτα, κυρίως οι οικονομικές. Μπροστά σας έχετε πολλές πληρωμές, και μάλιστα κάποιες από αυτές δεν χωρούν αναβολές. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, προχωρήστε άμεσα σε εξοφλήσεις των υποχρεώσεών σας. Επίσης, μην κάνετε το λάθος και χαλαρώσετε σε θέματα εργασίας. Οι ημέρες αυτές είναι πονηρές και το κακό δεν αργεί να έλθει.

 

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να είστε εντελώς αλλοπρόσαλλοι/ες ή εκκεντρικοί/ες, χωρίς όμως να είναι εντελώς κακό αυτό, διότι μία στο τόσο δικαιούστε κι εσείς να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα. Δύο είναι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν. Το ένα είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε -κυρίως της οικογενείας σας- και το άλλο είναι να αποκαταστήσετε ή να διαρρήξετε πλήρως τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας.

Η οικογένειά σας είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν αντέχετε άλλο αυτό να σας πνίγουν με την αγάπη τους ή το αντίστροφο; Πολύ απλά, παίρνετε τις αποστάσεις σας. Τώρα είναι οι ημέρες που μπορείτε να πείτε «φθάνει, δεν αντέχω άλλο». Το καλό είναι πως θα υπάρξει η απαραίτητη απόσταση για να επανέλθει αργότερα η ισορροπία στις σχέσεις σας, ή θα κοπεί δια παντώς ο ομφάλιος λώρος που συνδέει εσάς με τους αγαπημένους σας. Από την άλλη, εάν είχατε διακόψει τις σχέσεις με τους δικούς σας, τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να τους προσεγγίσετε και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις μαζί τους.

Όσο για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, μην αρχίσετε να χαλαρώνετε ή να ζητάτε βοήθεια από τους δικούς σας. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν από εσάς, ειδάλλως δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.

 

Μία  δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες, για αυτό προετοιμαστείτε ψυχολογικά και διατηρείστε, όσο μπορείτε, την ψυχραιμία σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε κυριολεκτικά κολλημένοι/ες στον τοίχο, καθώς θα βρεθείτε να αντιμετωπίζετε ανθρώπους, κυρίως μέσα από την εργασία σας, να απαιτούν από εσάς να κάνετε αυτό που θέλουν εκείνοι, χρησιμοποιώντας έναν εντονότατο λόγο, ο οποίος θα φθάσει ένα βήμα πριν γίνει ουρλιαχτό. Επειδή εσείς αυτήν την περίοδο είστε σε φάση διαλόγου κι ηρεμίας, δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε γιατί σας πιέζουν, φωνάζουν ή ακόμη και να σας ουρλιάζουν. Όλα αυτά θα σας προξενήσουν μία έντονη αμφισβήτηση του ποιοι/ες είστε και είναι πολύ πιθανό να αποτραβηχτείτε αυτό το διάστημα από το προσκήνιο. Στην καλύτερη περίπτωση, θα χρειαστεί να αναλάβετε να διαμεσολαβήσετε ανάμεσα σε συναδέλφους σας οι οποίοι λόγω πολλών προβλημάτων ξεσπούν, με αποτέλεσμα το περιβάλλον να είναι αρκετά εκρηκτικό. Σκοπός σας θα είναι να γαληνεύσετε τα πνεύματα και να μην χάσετε εσείς την ψυχραιμία σας.

Ένας ακόμη σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας που θα σας κάνει να νιώσετε από υποτονικά μέχρι δυσάρεστα, είναι το γεγονός ότι στον ερωτικό τομέα δεν κινούνται τα πράγματα όπως θέλετε εσείς.

Τουλάχιστον όσοι/ες είστε δεσμευμένοι/ες, θα έχετε την βοήθεια του/της συντρόφου σας ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην πίεση των ημερών.

 

Μία πολύ περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Από την μία θα αναζητήσετε την ηρεμία και την γαλήνη και από την άλλη θα ψάξετε απεγνωσμένα για αχαλίνωτο σεξ.

Οι σχέσεις που είχατε μέχρι τώρα είναι αρκετά υποτονικές ή επιλέξατε να έχετε υποτονική σχέση με τον/την σύντροφό σας επειδή θέλετε να είστε ήρεμοι/ες. Καλώς ή κακώς ο έρωτας για εσάς, είναι πηγή προβλημάτων και ακόμη περισσότερο η σεξουαλική επαφή. Τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Κάτι που οι σύντροφοί σας έχουν βαρεθεί, κάτι που κι εσείς έχετε βαρεθεί, θα αναζητήσετε να ξεσπάσετε σεξουαλικά και να βγάλετε κάθε είδους καταπίεση που έχετε δεχθεί. Για αυτόν τον λόγο θα επιλέξετε άτομα που είναι βίαια ή που έχουν διάθεση να ξεσπάσουν κι εκείνα.

Από την άλλη, θα ψάξετε να βρείτε τρόπους για να ηρεμήσετε και να κοιτάξετε το μέλλον σας, κυρίως το οικονομικό και δευτερευόντως το εργασιακό. Η εργασία σας είναι εκείνη που σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αρκετά και να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Ακριβώς επειδή θα έχετε την εργασία σας, και κατ’επέκταση χρήματα, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις εντάσεις.

 

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει, αλλά δεν θα βιωθεί με τον ίδιο τρόπο από όλους τους Ζυγούς. Αλλιώς θα βιωθεί από τους/τις γεννημένους/ες στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, και αλλιώς από τους/τις γεννημένους/ες στο δεύτερο δεκαήμερο.

Εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να βρείτε την ισορροπία σας, διότι υπάρχουν θέματα με τα οικονομικά σας, την εργασία και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές. Στο θέμα των σχέσεων, πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι όσο βλέπετε το άλλο πρόσωπο να ζητάει όλο και περισσότερα από εσάς, ή να μην θέλει να δώσει, εσείς, πόσο χρονικό διάστημα θέλετε για να πράξετε το αυτονόητο; Κάποια πράγματα θέλουν θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλιώς διαιωνίζεται μία άρρωστη κατάσταση. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να πάρετε εσείς τις αποφάσεις για την διαχείριση των οικονομικών σας και όχι κάποιος άλλος για εσάς. Επίσης, δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να είστε συνέχεια εσείς οι διαλλακτικοί/ές. Γίνετε λίγο «αλήτες» ή «αλήτισσες» και δεν θα χάσετε! Το καλύτερο από όλα σας το φυλάει ο έρωτας! Ένα άτομο μέσα από την εργασία θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ήρθε ο καιρός να πάρετε την απόφαση και να κόψετε τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα σε εσάς και τους καταπιεστικούς γονείς σας ή τους/τις συντρόφους που όλο απαιτήσεις έχουν αλλά δεν δίνουν κάτι πίσω ή τους συνεργάτες που τελικά μόνο το συμφέρον τους κοιτούν και τίποτα άλλο.

 

Εσείς οι Σκορπιοί προετοιμαστείτε για μία πολύ έντονη εβδομάδα. Τα πράγματα και οι καταστάσεις θα εξελιχθούν ανάλογα κατά πόσο μπορείτε να διαχειριστείτε τον θυμό σας, αν δηλαδή θα εκδηλωθεί ως βία ή, ως πείσμα, το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Οι σχέσεις με τους φίλους σας έχουν διαταραχθεί και μάλιστα πολύ δύσκολα θα βγάλετε άκρη γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό που φαίνεται ως λογική εξήγηση, είναι πως έχετε αφήσει την καθημερινότητα να σας προσπεράσει, και για αυτό «υπεύθυνοι» είστε εσείς. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έρχεται να προξενήσει κάποιες εντάσεις και σταδιακή αποξένωση από εκείνους.

Από την άλλη, θα χρειαστεί να προασπίσετε με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σας έναντι ανθρώπων που επιβουλεύονται την θέση σας ή που προκαλούν προβλήματα στην επαγγελματική σας ζωή. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και νομικά τεχνάσματα για να σας αποσυντονίσουν. Η πρώτη σας κίνηση θα είναι να κινηθείτε απειλητικά, αλλά αυτός είναι ο λάθος τρόπος. Θα χρειαστεί να επιδείξετε πυγμή και πείσμα έναντι όλων των προκλήσεων, ειδάλλως θα βγείτε χαμένοι από αυτήν την ιστορία.

Τουλάχιστον, αυτές τις ημέρες μπορείτε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

 

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μία έντονη και δύσκολη εβδομάδα. Τις επόμενες ημέρες,  θα πρέπει να βρείτε τρόπους πώς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε θέματα με τους φίλους σας, να βρείτε χρήματα, ακόμη και να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται να γίνουν ώστε να ανοίξετε την εταιρεία σας ή να κάνετε πράξη κάτι που θέλατε εδώ και πολύ καιρό.

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το άνοιγμα του τόσο καιρό ελπίζατε να κάνετε. Τώρα πλέον οι δικαιολογίες είναι περιττές, και πρέπει να δείξετε ότι έχετε το σθένος και την δύναμη για να πετύχετε. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα όνειρα όταν γίνονται πράξη, θέλουν χρήματα και πολύ αγώνα. Αν νομίσετε ότι όλα είναι εύκολα και επαναπαυθείτε, θα διαπιστώσετε με τραγικό τρόπο το λάθος σας. Οπότε, καλό είναι να δώσετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας και να θυσιάσετε μέρος της οικονομικής σας ασφάλειας για να πετύχετε τα όνειρά σας.

Στον ερωτικό τομέα, προετοιμαστείτε να χωρίσετε από μία σχέση που σας προκαλούσε προβλήματα. Επίσης, οι επιτυχίες που θα έχετε το επόμενο διάστημα δεν θα μεταφραστούν όλες όπως ελπίζατε, σε σεξουαλικές.

 

Εσείς οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέξετε μέσα στις επόμενες θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η καλή σας τύχη σας βοηθάει αλλά εδώ ισχύει και το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Πρέπει να δείξετε πυγμή στην διεκδίκηση αυτών που θέλετε, πχ μία θέση ευθύνης, καλύτερο μισθό ή καλύτερα ωράρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε τραμπούκοι. Με το να πιέζετε όμως τα πράγματα να ακολουθήσουν την πορεία που εσείς επιλέγετε, θα δικαιωθείτε και τα όνειρά σας για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, θα γίνουν πραγματικότητα. Να ξέρετε όμως ότι η εργασία θα γίνει το αντικείμενο πολλών καυγάδων με το σπίτι σας. Το γεγονός ότι θα υπάρξει αναγκαστική μεταβολή στις συνθήκες εργασίας σας, θα προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από την οικογένειά σας, επειδή καλώς ή κακώς θα σας χάσουν. Εσείς μπορεί να έχετε ως σκοπό ζωής την επαγγελματική σταδιοδρομία οι δικοί σας άνθρωποι όμως θέλουν να σας βλέπουν. Οπότε αναμενόμενο είναι να έχετε αρκετές εντάσεις. Τουλάχιστον όμως εσείς θα είστε ευχαριστημένοι/ες από τις εξελίξεις, καθώς οικονομικά θα είστε καλύτερα!

Στον ερωτικό τομέα, προσέξτε τα ερωτικά σκάνδαλα. Δεν αποκλείεται να μπλεξετε με ένα άτομο μέσα από την εργασία σας ή να χωρίσετε από ένα άτομο που έχετε μαζί του σεξουαλικές σχέσεις. Στην τελευταία περίπτωση, κάντε ότι είναι να κάνετε γρήγορα πριν ανακατευθούν γονείς ή απατημένοι σύζυγοι.

 

Αρκετά περίεργη θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές, κάτι αλλάζει και μάλιστα απότομα.

Καλώς ή κακώς, είστε εγκλωβισμένοι/ες στην δική σας «αλήθεια» και αυτήν θέλετε να προασπίσετε με κάθε τρόπο και μέσο, και αυτό σας στοιχίζει. Με τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα σύντομα μία επαγγελματική σχέση ή συνεργασία θα τερματιστεί. Επίσης, ενώ είστε απίστευτα γοητευτικοί/ές αυτήν την περίοδο, μόλις ανοίξετε το στόμα σας οι άλλοι θέλουν να φύγουν τρέχοντας από κοντά σας. Αντί λοιπόν να είστε τόσο απόλυτοι/ες σε αυτό που θεωρείτε ως σωστό, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από όλα τα άλλα ζώδια, να είστε δηλαδή οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να ασπαστούν το καινούριο και την διαφορετική σκέψη; Σε αυτήν την περίπτωση ετοιμαστείτε για μία καινούρια σχέση που θα γεμίσει την ζωή σας και την καθημερινότητά σας. Σε μία άλλη περίπτωση, ο τρόπος που μπορείτε να διαχειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το περιβάλλον της εργασίας σας και να γίνετε αποδοτικότεροι/ες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσετε και καινούργιο κόσμο μέσα από την εργασία σας ή να κάνετε μία καινούρια σχέση!

 

Πολύ καλή θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες αλλά με μία μόνο παραφωνία, τις απαιτήσεις που έχει η κοινωνία από εσάς.

Η ζωή σας, έστω και με δυσκολίες, αλλάζει. Το παρελθόν συνεχίζει να σας κυνηγά, αλλά εσείς αποφεύγετε να το αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς που αυτήν την περίoδο έχετε αρκετή δύναμη ώστε να μην αφήνετε τις καταστάσεις αυτές να σας προκαλούν φόβο και να σας απελπίζουν. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος σας, αλλά αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα.

Αυτό όμως που είναι άμεση υποχρέωση είναι να κοιτάξετε αυτό που ζητά η κοινωνία από εσάς. Αν είστε ελεύθεροι/ες, ήλθε ο καιρός να σοβαρευτείτε και να παντρευτείτε. Αν είστε δεσμευμένοι/ες, πρέπει να αφήσετε τις φοβίες σας κατά μέρος και να αναλάβετε ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σας. Αν αναζητάτε εργασία, μην περιμένετε να σας χαρίσουν αμέσως την θέση του διευθυντή όπως νομίζετε. Πρέπει να πετάξετε από επάνω σας όλες τις φαντασιώσεις, και να παλέψετε από τα πολύ χαμηλά για να φθάσετε στα υψηλά.

Κάποιοι/ες τυχεροί/ές από εσάς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από την απώλεια μία σχέσης να γνωρίσετε το άτομο που πραγματικά μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους/ες!

Τον Αγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο  http://www.periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s