Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς αλλά όχι απαραιτήτως κακή. Περισσότερο έχει να κάνει με την διαχείρηση της σωματικής σας ενέργειας και της διαχείρησης του θυμού σας.

Οι μέρες αυτές σας βρίσκουν έτοιμους να αλλάξετε, κυριολεκτικά! Στην καθημερινότητά σας φαίνεστε απροσάρμοστοι αλλά στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές που έρχονται και προειδοποιείτε με τον τρόπο σας τον περίγυρό σας. Το θέμα είναι να το κάνετε με ήρεμο τρόπο και όχι με θυμό και ουρλιαχτά. Τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας χαρακτηρίσουν γραφικούς. Από την άλλη, θα νιώσετε την ανάγκη να επαναφέρετε μνήμες, καταστάσεις ξεχασμένες, βιώματα τα οποία είχατε θάψει, και να ζήσετε για λίγο στο παρελθόν. Μην νομίσετε ότι κάνετε κακό. Αυτό γίνεται διότι πρέπει να καταλάβετε ότι εδώ που φθάσατε είστε το αποτέλεσμα των επιλογών που κάνατε, καλών ή κακών. Σύντομα όμως η ζωή  θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα οπότε απολαύστε τις στιγμές αυτές.

Στον έρωτα αν θέλετε κάτι, θα πρέπει να το διεκδικήσετε έξυπνα και όχι με σπασμωδικές κινήσεις.

 

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους, με κύριο θέμα τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές.

Σε προσωπικό επίπεδο, αν είστε δεσμευμένοι/ες, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε την σχέση σας παίρνοντας εσείς τις πρωτοβουλίες. Μπορείτε να πάρετε τον/την σύντροφό σας και να βγείτε έξω, να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους που είχατε καιρό να δείτε, να μιλήσετε και να ονειρευτείτε ξανά όνειρα και στόχους που είχατε βάλει στην αρχή της σχέσεώς σας. Αν είστε ελεύθεροι/ες, θα έχετε την ευκαρία να βρεθείτε με έναν ή μία πρώην σας, ο/η οποίος/α είναι φίλος/η σας πια. Η χαρά που θα πάρετε θα σας ξυπνήσει και πάλι ερωτικά αισθήματα για εκείνον/η και τίποτα δεν αποκλείει να βρεθείτε και πάλι μαζί ξανά!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι το οικονομικό σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας είναι το καλύτερο. Αν πάλι δυσκολευτείτε, μην ανησυχείτε. Το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να τους χειραγωγήσετε μέχρι να αποδεχθούν την δική σας οπτική.

 

Μία αρκετά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους. Η ζωή σας βγαίνει από το τέλμα και πλέον γίνεστε οι οδηγοί των εξελίξεων.

Είστε έτοιμοι/ες να αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένειά σας, να βιώσετε αρμονικές σχέσεις με τους γονείς σας, να αποδεχθείτε τις καταβολές σας, να γίνετε κύριοι της δικής σας ζωής;  Καλώς ή κακώς το Σύμπαν δεν περιμένει την απάντησή σας και θα σας οδηγήσει, μέσω των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας ή των καταστάσεων που ζείτε, εκεί που πρέπει. Μάλιστα, η τύχη φαίνεται πως σας ευννοεί, καθώς κάτι αναπάντεχο μπορεί να σας δημιουργήσει περιουσία ή να αποκτήσετε επί τέλους την οικονομική ανεξαρτησία που τόσο επιθυμείτε. Όπως και να έχει, από εδώ κι εμπρός θα βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, κυρίως τις οικονομικές.

Προσέξετε μόνο μην σας πιάσει η τεμπελιά και αρχίσετε να μην εργάζεστε. Αργά ή γρήγορα θα χάσετε κάθε κίνητρο για να κάνετε δημιουργικά πράγματα.

Στον έρωτα όχι μόνο έχετε εύνοια, αλλά το «κοκκαλάκι της νυκτερίδας»! Οτιδήποτε θελήσετε θα μπορέσετε να το έχετε επειδή η γοητεία σας θα είναι τέτοια που δύσκολα κανένας θα μπορέσει να σας αντισταθεί!

 

Μία αρκετά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Οι θετικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας δίνουν την ευκαιρία να νιώσετε δυνατοί/ές και σίγουροι/ες.

Φαίνεται πως η τύχη σας δουλεύει υπερωρίες, καθώς κάτι θα συμβεί και όχι μόνο θα σταθεροποιηθείτε στην εργασία αλλά θα αναλάβετε και θέση ευθύνης. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα, περισσότερες ευθύνες αλλά και μεγαλύτερο μισθό. Όσο για τις ευθύνες, είστε έτοιμοι/ες να τις αποδεχθείτε διότι καιρό τώρα θέλατε να αποδείξετε την αξία σας. Ορίστε λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν! Μέσα από αυτήν την αναβάθμιση του ρόλου σας θα αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, οι οποίες θα δώσουν πόντους στο βιογραφικό σας.

Από εκεί και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αφήσετε πίσω σας όλους εκείνους τους ανθρώπους ή καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω, σας έλεγαν ψέμματα, και σας υποτιμούσαν. Τώρα έχετε την δύναμη να τους κάνετε όλους πέρα και να αναλάβετε εσείς τις τύχες της ζωής σας!

Προσέξτε τις επόμενες ημέρες διότι ο έρωτας της ζωής σας επιστρέφει και σας διεκδικεί δυναμικά. Αν ενδώσετε, θα εγκλωβιστείτε στο παρελθόν μεν αλλά θα λατρέψετε κάθε στιγμή μαζί του δε.

 

Μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Λέοντες! Η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό εκμεταλλευτείτε την!

Μέσα στις επόμενες ημέρες μπορείτε να κάνετε επιτυχημένα συμβόλαια, μπορείτε να κάνετε ταξείδια, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε πράξη σχέδια που είχατε στο μυαλό σας, να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, να διεκδικήσετε την προοαγωγή σας κ.ο.κ. Τα πάντα είναι δυνατά για εσάς αρκεί να έχετε την θέληση και την τόλμη, καθώς η Τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Επίσης, η γοητεία σας είναι τέτοια που θα ανοίξει πολλές μέχρι πρότινως κλειστές πόρτες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διατηρήστε ήρεμο και γλυκό τον λόγο σας και θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από το να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας.

Η εργασία σας από εδώ κι εμπρός θα τρέχει με απίστευτες ταχύτητες και επί τέλους θα αποκτήσετε την οικονομική άνεση που επιζητούσατε τόσο καιρό. Προσέξτε όμως, διότι για να δεχθείτε τα δώρα της Θεάς Τύχης θα πρέπει να αναλάβετε εσείς προσωπικά κάθε εργασία. Μην αφήσετε άλλους να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς επειδή βαριέστε.

 

Πολύ καλή θα είναι και για εσάς τους Παρθένους αυτή η εβδομάδα καθώς η Θεά Τύχη σας χαμογελάει, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Αυτές τις ημέρες θα καταλάβετε ότι όλα όσα σας έλεγαν οι άλλοι για την αξία σας, για την ομορφιά σας, για τον χαρακτήρα σας, όλα ήταν ένα μεγάλο ψέμμα που σκοπό είχε να καλύψουν οι άλλοι την δική τους ανασφάλεια ή την ανάγκη τους να σας χρησιμοποιούν για τις δικές τους ανάγκες. Για κακή τους τύχη (και καλή δική σας) κάτι θα συμβεί και θα γκρεμιστεί όλο το θέατρο σκιών που παιζόταν εις βάρος σας.

Εκεί που έχετε την μεγαλύτερη εύνοια είναι στα οικονομικά. Μέσα στις επόμενες ημέρες κάτι ξαφνικό θα γίνει και θα σας χαρίσει τα χρήματα που αποζητούσατε ώστε να ζήσετε την ζωή σας με τις δικές σας δυνάμεις. Μπορείτε επί τέλους να κάνετε εκείνο το οικονομικό άνοιγμα που θέλατε, άφοβα!

Και στον έρωτα η τύχη είναι με το μέρος σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες σταματάει η «ατυχία» με άτομα που δεν ήξεραν τι ήθελαν ή με πρώην που ήθελαν να μπουν και πάλι στην ζωή σας χωρίς να δίνουν σημασία στις δικές σας επιθυμίες. Τώρα, θα μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που πραγματικά έχουν κάτι να σας δώσουν!

 

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς, και από εσάς εξαρτάτε εάν θα είναι καλή ή κακή. Δύο θέματα είναι που σας απασχολούν. Το ένα είναι τα οικονομικά και το άλλο κατά πόσο αισθάνεστε ασφαλείς με την εργασία σας.

Ας δούμε τα οικονομικά σας. Αν και στην θεωρία παίρνετε καλά λεφτά, πρακτικά υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Αν σας πιάσει πανικός, μπορεί να κάνετε το λάθος και να τα απαιτήσετε, με αποτέλεσμα η εργοδοσία σας να μην σας δει με καλό μάτι. Αν χειριστείτε την κατάσταση με πλάγιο τρόπο θα πάρετε τα χρήματά σας, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση.

Και εδώ είναι το δεύτερο θέμα που σας απασχολεί, η εργασία σας. Αν έχετε σύμβαση η οποία τελειώνει αλλά σας αρέσει το αντικείμενό της, ξεκινήστε να κάνετε διαπραγματεύσεις για να την επεκτείνετε. Η εργοδοσία θα δει το ενδιαφέρον σας με καλό μάτι. Αν αισθάνεστε ότι η εργασία σας σας καταπιέζει ή δεν σας πληρώνει όπως πρέπει, αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε επειδή την έχετε ανάγκη, κάντε υπομονή. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια καλύτερη ώστε να φύγετε.

Στον ερωτικό τομέα, νιώθετε πως όλοι είναι του τρελλού και για αυτό θα αποφύγετε να κάνετε κινήσεις αυτό το διάστημα.

 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς κάποια θέματα που είχατε στην αναμονή θα μπουν στην διαδικασία της ολοκλήρωσης.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά και δεύτερες σκέψεις από μέρους σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν και πάλι τον δρόμο τους. Σκεφθείτε τί θέλετε να κάνετε, ποίους στόχους θέλετε να κατακτήσετε, τι έγγραφα έχετε να υπογράψετε, πού θέλετε να πάτε, με ποίους θέλετε να βρεθείτε, και από τα μέσα της εβδομάδος ξεκινήστε να τα κάνετε πράξη.

Στην περίπτωση που έχετε να κάνετε κάποιο οικονομικό άνοιγμα ή την διαχείρηση των οικονομικών σας, φροντίστε το σχέδιό σας να είναι απλό και να το έχετε εμπιστευτεί στους κατάλληλους ανθρώπους, ειδάλλως η αποτυχία είναι σίγουρη.

Φαίνεται πως ο έρωτας της ζωής σας επιστρέφει δυναμικά και θέλει από εσάς ή εσείς  θέλετε να σμίξετε ξανά. Από ότι φαίνεται αυτό πρόκειται να γίνει, αρκεί να είστε σίγουροι/ες για την κίνηση αυτή. Επίσης, αν είναι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση αυτή, καλό θα είναι να αφήσετε τις κακές στιγμές πίσω σας και να ξεκινήσετε και πάλι από την σημείο μηδέν.

 

Για εσάς τους Τοξότες θα είναι η καλύτερη εβδομάδα που είχατε χρόνια καθώς ό,τι και να κάνετε σας βγαίνει. Πάνω από όλα όμως έχετε την εύνοια της Θεάς Τύχης!

Πόσο καιρό περιμένατε για να νιώσετε υπέροχα; Η απάντηση είναι, πολύ! Ε, λοιπόν μπορείτε επί τέλους να χαλαρώσετε και να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, κοινωνικοποίηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναπληρώσετε σε νέες γνωριμίες όλες τις φιλίες που χάσατε τον προηγούμενο χρόνο, και μάλιστα με το παραπάνω, διότι οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε αυτό το διάστημα θα σας φέρουν πολύ μεγάλη τύχη και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας.

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μία νέα επαγγελματική συνεργασία ή να ανοίξετε εταιρεία, τώρα είναι η εποχή να το κάνετε, οπότε σπεύσατε!

Αν έχετε θέματα με την εφορία να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις. Και βέβαια, τώρα μπορείτε να παίξετε τυχερά παίγνια. Όλο και κάτι θα κερδίσετε!

Τον ερωτικό τομέα έλκετε άτομα τα οποία θέλουν μόνο σεξ, κάτι που σας βρίσκει σύμφωνους/ες. Μάλιστα, αν είναι και φίλοι σας, ακόμη καλύτερα! Αν πάλι δεν θέλετε κανέναν ή καμία, κανένα πρόβλημα! Και μόνοι/ες περνάτε καλά.

 

Η καινούργια εβδομάδα κρύβει εντάσεις για εσάς τους Αιγόκερους, κυρίως ερωτικές-σεξουαλικές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε κρούσεις από πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους οι οποίοι/ες θέλουν να σας δουν. Όσο κι αν το μυαλό σας θέλει να κρατήσει αποστάσεις το σώμα σας αρνείται κατηγορηματικά. Το πάθος που έχετε με αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ έντονο, που είτε είστε μόνοι/ες είτε είστε δεσμευμένοι/ες θα μεταφερθεί στο κρεββάτι. Όλος ο καταπιεσμένος σεξουαλικός εαυτός θα βγει στην επιφάνεια και τίποτα δεν θα είναι απαγορευμένο για εσάς.

Από την άλλη, στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα είναι απίστευτα καλά, και μάλιστα ένα γεγονός θα σας φέρει τόση τύχη που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί άλλο να ανησυχείτε για το μέλλον σας. Αν πάλι αυτό που αναζητάτε είναι η αναγνώριση, αυτή έρχεται και με το παραπάνω. Ετοιμαστείτε για μεγάλες και υπέροχες στιγμές!

 

Εσείς οι Υδροχόοι φορέστε ζώνες ασφαλείας διότι η ζωή σας αυτή την εβδομάδα θα μοιάζει με τον Γύρο του Θανάτου. Από την μία μπορείτε να κάνετε τα πάντα και από την άλλη να τα καταστρέψετε όλα.

Πίσω από αυτήν την ανισόρροπη συμπεριφορά κρύβεται η ανάγκη σας για σεξουαλική ελευθερία και ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε ομαδικό, αυτό που θέλετε είναι η απόλυτη έκφραση της ελευθερίας, να κάνετε αυτό που θέλετε ειδάλλως καταπιέζοντας την φύση σας θα πάθετε υστερία. Πώς μπορούν όμως οι άλλοι που βρίσκονται δίπλα σας να αντέξουν αυτήν την ιδιότροπη συμπεριφορά σας; Πολύ απλά, τους είναι αδύνατο. Αντιλαμβάνονται την ανάγκη σας για έκφραση και ελευθερία, αλλά μην περιμένετε όλοι να συμφωνήσουν μαζί σας. Τουλάχιστον επιδεικνύετε σταθερότητα στις πεποιθήσεις σας και για αυτό σας σέβονται. Ίσως μία μερίδα ατόμων να συμφωνήσει μαζί σας, αλλά αυτοί αποτελούν την εξαίρεση. Οπότε μην παραξενευτείτε αν μέσα στις επόμενες ημέρες διεκδικείτε απροκάλυπτα σεξ ή ζητάτε αρκετά «περιέργα» σεξουαλικά παιγνίδια.

 

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη για εσάς τους Ιχθύες, όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα καθώς το μεγαλύτερο μέρος τους άγχους σας θα καταλαγιάσει.

Το πρόβλημά σας είναι ότι βρίσκεστε σε κατάσταση εσωστρέφειας και όλα σας φαίνονται μαύρα. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, έστω κι αν εσείς τα βλέπετε με αυτόν τον τρόπο. Πρώτα από όλα σύντομα θα έχετε καλά νέα από τους φίλους σας ή καλά οικονομικά νέα από την εφορία. Μετά, είναι καιρός να δώσετε έμφαση στην εργασία σας και να πάψετε να χαζολογάτε. Η εργασία σας είναι αυτή που θα σας δώσει τόσο ευχάριστα νέα όσο και ότι μέσα από αυτήν θα μπορέσετε να βγάλετε τον δημιουργικό σας εαυτό. Επί πλέον, τώρα που σιγά σιγά οι στόχοι σας θα γίνονται πραγματικότητα θα πρέπει να πάψετε να μοιρολατρείτε.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, καλό θα ήταν να ακούσετε την φωνή της λογικής του/της συντρόφου σας. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους.

Αν πάλι θέλετε να βάλετε τον έρωτα στην ζωή σας σταματήστε να κλαίγεστε όλη την ώρα. Δείξτε το ερωτικό σας πρόσωπο στον κόσμο και θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε στο: http://www.periastrologias.gr/

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s