Πως θα μας επηρεάσει η σημερινή έκλειψη!

Για εσάς τους Κριούς αυτή η έκλειψη είναι σημαντική, από την άποψη ότι πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που σας φοβίζουν, να τα εξορθολογίσετε και να τα νικήσετε. Δεν μπορεί άλλο να κυριαρχεί ο φόβος, είτε είναι στην εργασία, είτε είναι με θέματα υγείας, να ελέγχει την ζωή σας. Αποδείξτε λοιπόν ότι είστε οι μαχητές του ζωδιακού και παλέψτε για ένα καλύτερο αύριο!

Από εσάς τους Ταύρους η έκλειψη ζητάει απλά πράγματα, δύσκολα όμως να πραγματοποιηθούν επειδή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, κάτι που δεν σας αρέσει. Πρακτικά, αν θέλετε να παλέψετε για κάτι που θέλετε, να εκφράσετε τον πλέον δημιουργικό σας εαυτό, να ερωτευθείτε σφόδρα, να αποκτήσετε παιδί, θα πρέπει να ξεφύγετε από τις κοινωνικές επιταγές. Πρέπει να πολεμήσετε σκληρά, και πάνω από όλα, ενάντια σε εκείνο το πείσμα που σας κρατάει πίσω.

Εσείς οι Δίδυμοι, τώρα με την έκλειψη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους πάντες και τα πάντα. Καθώς η ζωή σας αλλάζει, πρέπει να βγείτε στον κόσμο και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε για τους εαυτούς σας. Τώρα είναι η περίοδος που πρέπει να παλέψετε για την καταξιώσή σας, για το δικαίωμα να καλείστε ενήλικοι/ες, να δείξετε στον κόσμο την αξία σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αντιπαλέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε συνήθειες και μοτίβα. Δοκιμάστε το πραγματικά καινούργιο!

Καλώς ή κακώς, όταν έχουμε Σεληνιακή έκλειψη, ανεξαρτήτου θέσεως, επηρεάζει πάντα εσάς τους Καρκίνους. Η επιθετικότητά σας θα εκτοξευθεί στο εκατονταπλάσιο και θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα. Πολύ δύσκολα θα συζητήσετε το οτιδήποτε, καθώς όσο θα περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα πεισμώνετε. Να ξέρετε πως θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πείσμα και από τους άλλους, οπότε, όποιος κερδίσει θα πάρει και τα λάφυρα.

Για εσάς τους Λέοντες ήλθε ο καιρός που πρέπει να παλέψετε σε δύο μέτωπα. Το ένα είναι το οικονομικό. Για να αποκτήσετε χρήματα θα πρέπει να παλέψετε για αυτά. Σε μία αγορά που υπάρχει υπερπροσφορά εργασίας, εσείς θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι/ες και ότι δικαιούστε να έχετε τα χρήματα που ζητάτε. Το άλλο είναι το σύστημα των αξιών σας. Ετοιμαστείτε για σφοδρές μάχες για τα πιστεύω σας. Να ξέρετε πως οι ιδέες που δεν μπορούν να υποστηριχθούν δεν σημαίνει ότι είναι κακές, σημαίνει ότι εσείς δεν είστε ικανοί/ές να τις πρεσβεύετε.

Για εσάς τους Παρθένους ήλθε η εποχή που ο «Τζώννυ πήρε το όπλο» του. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παλέψετε για αυτό που είστε, να επιδείξετε ηγετικές ικανότητες, να πολεμήσετε σκληρά για αυτά που σας ανήκουν. Το ίδιο να περιμένετε και από την άλλη πλευρά. Σε αυτόν τον πόλεμο μόνο αυτός που έχει την θέληση και το σθένος να παλέψει μέχρι το τέλος θα κερδίσει.

Για εσάς τους Ζυγούς, η έκλειψη αυτή σημαίνει πως πρέπει να παλέψετε ενάντια στους βασικούς σας φόβους, το αν θα έχετε εργασία και το πώς θα είναι η υγεία τόσο η δική σας όσο και των αγαπημένων σας. Οι καιροί αυτοί δεν σηκώνουν διπλωματία. Θα πρέπει να δώσετε σφορδρές μάχες για τα θέματα αυτά και μάλιστα δεν πρέπει να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω. Να ξέρετε πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Με αυτήν την έκλειψη, εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να τα δώσετε όλα για τον έρωτα, τον πιο δημιουργικό σας εαυτό, και, αν έχετε, για τα παιδιά σας. Οι εποχές αυτές δεν είναι για ημίμετρα. Πρέπει να δείξετε θάρρος, σθένος, αποφασιστικότητα και όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε. Αν πρέπει να παλέψετε για το μέλλον των παιδιών σας, θα πρέπει να ξέρετε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να υπερνικήσετε κάθε εμπόδιο.

Εσείς οι Τοξότες προετοιμαστείτε να παλέψετε τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και την ίδια σας την οικογένεια. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αν θέλετε να γίνετε πραγματικά ελεύθεροι/ες και ανεξάρτητοι/ες  θα πρέπει να παλέψετε για αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα καταστρέψετε όλα, απλά θα πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε επάξια σε κάθε είδους προκλήσεις. Εμπρός λοιπόν, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!

Για εσάς τους Αιγόκερους, η έκλειψη αυτή σημαίνει πως θα βρεθείτε να αντιμετωπίζετε δύο μέτωπα. Το ένα είναι οι συγγενείς, και οι δικοί σας και του/της συντρόφου σας.  Εκεί θα βρεθείτε ανάμεσα σε σφοδρές συγκρούσεις στις οποίες θα κληθείτε να επιλέξετε πλευρά. Το άλλο είναι πως θα πρέπει να παλέψετε με πάθος, με πείσμα και με σθένος για τα ιδανικά σας. Να ξέρετε πως και οι άλλοι το ίδιο θα κάνουν. Εμπρός λοιπόν να αποδείξετε την πίστη σας σε αυτά που πρεσβεύετε!

Σε εσάς τους Υδροχόους η έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη να παλέψετε τόσο για την οικονομική σας ασφάλεια όσο και για τα πιστεύω σας. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι απλά, αν δεν παλέψεις για το μεροκάματο χάθηκες. Άρα χρειάζεται αγώνας και πολύ υπομονή αλλά στο τέλος υπάρχει δικαίωση. Αν πάλι παλέψετε για τα πιστεύω σας, να ξέρετε και πως και οι άλλοι μπορούν εφάμιλλα να προασπίσουν τα δικά τους. Αν βασιστείτε στο πάγιο θεώρημά σας, ότι εσείς έχετε πάντα δίκιο, μάλλον θα χάσετε.

Για εσάς τους Ιχθύες, η έκλειψη τελειώνει την περίοδο που ήσασταν αδρανείς. Τώρα θα πρέπει να παλέψετε και να κερδίσετε την εκτίμηση των άλλων για αυτό που είστε. Μην νομίσετε ούτε μία στιγμή ότι θα σας φερθούν με το γάντι. Σε αυτόν τον αγώνα όμως έχετε την θέληση, το πείσμα και το όραμα για να κερδίσετε! Εμπρός λοιπόν, δείξτε ότι δεν είστε χρυσόψαρα αλλά καρχαρίες

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s