Οι προβλέψεις της εβδομαδας!

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα διάστημα αρκετής ταλαιπωρίας, πλέον βρίσκετε τον παλιό, καλό εαυτό σας, και για αυτό θα νιώσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, τόσο τις δυνάμεις σας να επιστρέφουν, όσο κι ότι είστε έτοιμοι/ες να κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

Πριν όμως κάνετε το οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε την ζωή σας, η οποία αρκετές τρικυμίες αντιμετώπισε. Τώρα, θα πρέπει να την βάλετε σε τάξη, να ηρεμήσετε από την πίεση, και σιγά σιγά να κοιτάτε την εργασία σας, την οποία καλώς ή κακώς παραμελήσατε, με όλα όσα συνέβησαν στις ζωές σας.

Και αφού κάνετε τα παραπάνω, θα νιώσετε έτοιμοι/ες για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να κάνετε τα ανοίγματα που θέλατε, να κάνετε επιτέλους το ταξίδι που τόσο καιρό αναβάλλατε και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σας ανεβάσει την διάθεση! Με αυτόν τον τρόπο η χαρά επιστρέφει στην ζωή σας.

Προσέξτε το θέμα των συνεργασιών σας. Τώρα που βρίσκετε ξανά τους εαυτούς σας θα προσπαθήσετε να αναλάβετε και πάλι ηγετικό ρόλο, κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και ίσως την λύση της συνεργασίας σας.

Στον ερωτικό τομέα, δεν είστε ακόμη έτοιμοι/ες για μεγάλα πράγματα. Ευνοούνται όμως γνωριμίες μέσα από τον χώρο της εργασίας σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ   

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ταύρους, για αυτό και θα πρέπει να επιδείξετε την ξακουστή υπομονή σας. Ξαφνικές αναποδιές στην εργασία σας, λόγω προβλημάτων υγείας ή εντάσεων με τους συνάδελφούς σας ή ακόμη και προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν λόγω νομικών εμπλοκών, θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Αν είστε σε επάγγελμα που έχει να κάνει με τον τουρισμό, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα .

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί, θα είναι αρκετά τεταμένες και δυστυχώς θα προκαλέσουν αυτό που δεν θέλετε με τίποτα να συμβεί, να υπάρξουν δηλαδή όλα εκείνα τα φαινόμενα που χαλάνε την διάθεσή σας ή να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με εκείνους/ες, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε σωστά την εργασία σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν σοβαρά προβλήματα υγείας, είτε δικά σας είτε των συναδέλφων σας, με αποτέλεσμα τόσο η δουλειά να μην βγαίνει όπως την θέλετε ή να κάνετε επιπλέον βάρδιες.

Τουλάχιστον, ο έρωτας θα σας γλυκάνει λίγο τον πόνο των ημερών, καθώς ένα άτομο με το οποίο συναναστρέφεστε καιρό τώρα, και έχετε κοινές απόψεις για την ζωή, τον έρωτα, κ.ο.κ, μάλλον ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του ή να δει θετικά την δική σας κίνηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή εβδομάδα σας περιμένει μπροστά, εσάς τους Δίδυμους, διότι ακόμη και η χειρότερη παρεξήγηση να σας προβληματίζει, εσείς θα βρείτε την άκρη! Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει τις επόμενες μέρες, είναι πώς να κάνετε τον απαραίτητο οικογενειακό προϋπολογισμό τώρα που οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Για αυτό και άλλωστε θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον/την σύντροφό σας, αλλά όχι κάτι που δεν λύνεται.

Αν πάλι ανησυχείτε, εάν το οικονομικό άνοιγμα που κάνατε θα είναι επιτυχημένο ή όχι, μπορείτε να χαλαρώσετε. Αν το σχέδιό σας είναι σωστά μελετημένο και εκτελεσμένο, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Ακόμη κι αν τύχει κάποια αναποδιά, και πάλι, έχετε την ικανότητα και την δυνατότητα να διορθώσετε το οτιδήποτε θεωρείτε ότι είναι λάθος.

Εκεί όμως που θα διαπρέψετε, είναι στον ερωτικό τομέα. Η πληθωρική ερωτική φύση σας, θα σας οδηγήσει σε ένα απίστευτο ερωτικό γαϊτανάκι, καθώς η διάθεση για νέα πράγματα, νέες καταστάσεις, και, πάνω από όλα, νέες περιπέτειες, θα σας οδηγήσει να ξεχάσετε την σημασία της λέξεως «μονογαμία». Αν μη τι άλλω, θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας αυτήν την περίοδο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους, η οποία θα σας προκαλέσει μεικτά συναισθήματα. Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Σε προσωπικό επίπεδο, οι αποφάσεις που πήρατε όσον αφορά σχέσεις οι οποίες σας προξενούσαν πόνο αλλά και ευχαρίστηση μαζί, θα σας κάνουν να νιώσετε άσχημα και το επόμενο διάστημα θα είστε μέσα στα νεύρα. Όμως, οι αποφάσεις αυτές ήταν σωστές και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία που έχετε ξεκινήσει, θα δείτε τελικά την ορθότητα αυτών.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πρέπει να δείξετε το παγερό σας πρόσωπο έναντι των προκλήσεων που θα δεχθείτε από τους συνάδελφούς σας, τους πελάτες ενδεχομένως, και κυρίως από την εργοδοσία σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παγίδες που σας στήνουν επιδεικνύοντας απόλυτη ψυχραιμία. Για αυτό κοιτάξτε την εργασία σας, και μόνο αυτήν, και αφήστε τους άλλους να τρώγονται με τα ρούχα τους.

Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύ καλά και μάλιστα αν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε σταθερή σχέση με άτομο το οποίο πραγματικά σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς.

 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα κάνει εσάς τους Λέοντες να ανεβάσετε στροφές καθώς μπαίνετε πλέον σε πλήρεις εργασιακούς ρυθμούς.

Η εργασία για εσάς πλέον, είναι η πηγή της ευχαρίστησης καθώς, καλώς ή κακώς έρχονται χρήματα. Μάλιστα, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε και τα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε και σε άλλους εργασιακούς τομείς. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο εάν σας δούμε να ασχολείστε με δύο ή περισσότερες εργασίες ταυτόχρονα. Επειδή όμως δεν είστε συνηθισμένοι/ες στην διαχείριση πολλαπλών μετώπων, θα νιώσετε την κούραση να έρχεται πολύ σύντομα. Για να αποφύγετε την εξάντληση, δύο πράγματα μπορείτε να κάνετε. Το ένα είναι να καταμερήσετε ορθολογικά το έργο που έχετε αναλάβει, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε  με την βοήθεια της ομάδας σας. Το άλλο είναι να ελέγξετε το σχέδιό σας, αν δηλαδή το ακολουθείτε πιστά ή αν υπάρχει κάποιο σημείο βελτίωσης. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να καταλάβετε ότι μόνο αν ακολουθήσετε το σχέδιο και με την σειρά που το έχετε θέσει, θα γλιτώσετε την εξάντληση.

Ερωτικά, μάλλον θα πρέπει να ετοιμαστείτε για τρικυμίες. Όλες οι γνωριμίες ή οι σχέσεις σας, θα υποστούν μεγάλες ανακατατάξεις, και σε εσάς πέφτει ο κλήρος να μην πέσετε στην τρέλα που κουβαλούν οι άλλοι/ες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εσάς να επαναπροσδιορίζετε το ποιοί/ες είστε. Η ζωή σας παίρνει μία πολύ ευχάριστη χροιά, καθώς σιγά σιγά αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να είστε οεαυτός σας, χωρίς να τον  μειώνετε κάθε φορά ώστε να είστε αρεστοί/ές στην οικογένεια ή στους ανθρώπους γύρω σας. Τώρα λοιπόν, σας δίνεται η ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια χωρίς φόβο τον κρυμμένο εαυτό σας, και να αποδείξετε σε όλους/ες εκείνους/ες που σας έβλεπαν αφ’ υψηλού πόσο τελικά αξίζετε!

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η ερωτική σας ζωή αλλάζει προς το πολύ καλύτερο! Πλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γκρινιάζετε, να παραπονιέστε ή να αποζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση. Εκείνοι/ες που είναι δίπλα σας, ή που θα γνωρίσετε ή ακόμη κι εκείνοι/ες που επιστρέφουν στις ζωές σας, θα διαπιστώσουν τελικά ότι έχουν να κάνουν με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο, σαφώς βελτιωμένο! Επιπλέον, η λίμπιντό σας παύει να είναι δαιμονοποιημένη, και θα μπορεί να εκφράζεται φυσιολογικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Πολύ μεγάλες εντάσεις σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα, εσάς τους Ζυγούς. Είτε λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν μέσα σας, είτε λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, με τους γονείς σας κυρίως, η ένταση που κρύβατε τόσο καιρό, αρχίζει και βγαίνει στην επιφάνεια και εκδηλώνεται δυστυχώς σε λάθος ανθρώπους, δηλαδή στον/στην σύντροφό σας, στους ανθρώπους γύρω σας, στους συνεργάτες σας, ακόμη και σε ανθρώπους που βρέθηκαν σε λάθος τόπο και χρόνο.

Αν το πρόβλημα που έχετε με την οικογένειά σας είναι οικονομικό, να ξέρετε πως δεν μπορούν άλλο να σας βοηθούν, για αυτό και θα πρέπει να φροντίσετε εσείς οι ίδιοι/ες για τους εαυτούς σας.

Αν το πρόβλημά σας είναι πως ο/η σύντροφός σας ζητά πράγματα από εσάς τα οποία δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε, καλό θα ήταν να μην μπείτε στην διαδικασία των τσακωμών και των αλληλοκατηγοριών. Προσπαθήστε να επαναφέρετε την ισορροπία, με το να ενδώσετε σε στιγμές πάθους και όλα θα φτιάξουν.

Επ’ ουδενί δεν πρέπει να βγάλετε τον θυμό σας σε άτομα που δεν σας φταίνε. Να ξέρετε πως οι άλλοι αυτήν την περίοδο είναι αρκετά νευρικοί, και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξει ένας καυγάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινάει, θα εξελιχθεί όπως ακριβώς επιθυμείτε, με ερωτικές και σεξουαλικές εντάσεις, με όνειρα που πραγματοποιούνται, και βέβαια, εργασιακές και επαγγελματικές επιτυχίες.

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα, έστω και με κάποιες μικρές καθυστερήσεις, κυλούν όπως ακριβώς τα θέλετε. Όλα πάνε ρολόι καθώς το σχέδιό σας εξελίσσεται ακριβώς όπως το είχατε σχεδιάσει, και το γεγονός αυτό, σας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Τα όνειρά σας και αυτά με την σειρά τους πραγματοποιούνται, επειδή πλέον δεν πέφτετε στην παγίδα της μη λογικής σκέψεως και της ικανοποίησης των παθών σας.

Αν θέλετε πάντως να καλύψετε τα πάθη σας, αυτή την εβδομάδα ξεκινά μία περίοδος όπου ο έρωτας και το σεξ θα έχουν τόση ένταση, που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να μαζευτείτε, καθώς ας μην γελιόμαστε, αυτό θέλετε, έστω κι αν οι ιστορίες που ζείτε, δεν έχουν ευτυχισμένο τέλος. Σημασία για εσάς, έχει το να ζείτε την σκοτεινή πλευρά του έρωτα και το Σύμπαν πρόκειται να σας δώσει ακριβώς αυτό! Μάλιστα, δεν αποκλείτεται να ζήσετε παθιασμένες στιγμές με πρώην, ειδικά στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμοι/ες για κάτι άλλο πέρα από σεξ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα όπου πλέον οι ταλαιπωρίες σας τελείωσαν, έφθασε! Από εδώ κι εμπρός, θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες για εσάς, και ό,τι εντάσεις υπάρξουν, θα είναι ήσσονος σημασίας μπροστά σε όσα περάσατε τον τελευταίο χρόνο.

Από εδώ κι εμπρός το κύριο μέλημά σας, θα είναι πώς να αποκαταστήσετε την ισορροπία στις διαταραγμένες σχέσεις σας με τον περίγυρό σας. Το προηγούμενο διάστημα οι επιλογές σας ήταν εκείνες που σας οδήγησαν σε βαθμιαία απομόνωση από όλους όσους αγαπάτε, και βέβαια κανένας δεν σας ήθελε για παρέα. Αυτά τώρα τελείωσαν! Κάντε τις κινήσεις σας για την αποκατάσταση των σχέσεών σας, και αργά αλλά σταθερά σε αυτές θα επικρατήσει και πάλι η ηρεμία. Θα γίνετε και πάλι η ψυχή της παρέας και όλοι θα τρέξουν σε εσάς όταν έχουν ανάγκη ενός φίλου. Παράλληλα, η ελπίδα και πάλι επιστρέφει στην ζωή σας ακριβώς επειδή ισορροπείτε! Αυτή η εβδομάδα λοιπόν, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όσο την ανάγκη να βρείτε και πάλι την χαμένη ισορροπία σας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καινούργια εβδομάδα θα βιωθεί διαφορετικά από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα ζήσετε δύσκολες στιγμές καθώς φαίνεται πως υπάρχουν άτομα με τα οποία σχετίζεστε μεν, αλλά σας καταπιέζουν δε. Αυτά τα άτομα όχι μόνο σας καταπιέζουν, αλλά κάνουν κάτι χειρότερο, σας μειώνουν δημοσίως, κάτι που απεχθάνεστε όσο τίποτα άλλο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσετε ή να διαλύσετε κάποια επαγγελματική σχέση επειδή είτε θα ανακαλύψετε ότι σας εξαπατούν είτε θα διαπιστώσουν εκείνοι ότι είστε τελικά ανειλικρινείς μαζί τους.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μεγάλα ερωτικά πάθη, τα οποία πρόκειται να σας ταρακουνήσουν τόσο που μπορεί να τινάξετε κυριολεκτικά την ζωή σας στον αέρα. Προσέξτε επίσης τις εντάσεις με τους γονείς σας όσον αφορά την οικογενειακή σας περιουσία. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε τον χωρισμό των γονέων σας. Όσο κι αν σας πληγώσει μία τέτοια κατάσταση θα σας απελευθερώσει από την καθημερινή ένταση.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες εντάσεις με τον/την σύντροφό ή τους συνεργάτες σας, αλλά μην ανησυχείτε. Όλα αυτά είναι τα απαραίτητα «παιχνίδια» για την ανανέωση της σχέσης σας ή για να κάνετε επιτέλους εκείνο το οικονομικό άνοιγμα ή συνεργασία που είχατε καιρό στο μυαλό σας να κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο περίεργη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους, αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητική. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα.

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες είναι η αδυναμία να προσαρμοστείτε στις ανατροπές ή στις απότομες αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας. Το γεγονός αυτό σας προκαλεί άγχος και νεύρα, τα οποία βγάζετε στον περίγυρό σας με χαρακτηριστική άνεση. Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαλύσετε τις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές.

Από την άλλη, αν καταφέρετε να χαλιναγωγίσετε αυτήν την επιθετική σας στάση και την καθοδηγήσετε σε κάτι δημιουργικό, θα έχετε την ευκαιρία να πιάσετε τους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές μας με χαρακτηριστική άνεση. Επίσης, πριν σας κόψουν την καλημέρα από την κακή συμπεριφορά σας, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, και με αυτόν τον τρόπο να εκφράσετε όλη σας την ένταση.

Στον ερωτικό τομέα, το μυαλό σας βρίσκεται σε ένα άτομο από το παρελθόν. Δεν θα μείνετε μόνο στην σκέψη αλλά θα κάνετε και κινήσεις να βρεθείτε ξανά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι και για εσάς τους Ιχθύες η καινούργια εβδομάδα αλλά δεν είναι αρνητική. Περισσότερο θα νιώσετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την αξία και την θέση σας τόσο επαγγελματικά όσο και στην καρδιά του/της συντρόφου σας.

Οι σχέσεις σας περνούν κρίση επειδή αισθάνεστε ανασφαλείς και απαιτείτε από τον/την σύντροφό σας να σας πείσει ότι τελικά ενδιαφέρεται για εσάς και ότι εξακολουθεί να σας αγαπάει. Να ξέρετε όμως ότι ο/η σύντροφός σας είναι εκείνος/η που διατηρεί την ψυχραιμία του και δεν δίνει σημασία τόσο πολύ σε αυτές τις υπερβολικές απαιτήσεις σας. Αν όμως τον/την ζορίσετε πολύ, θα ξεσπάσει! Αυτήν την περίοδο καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε κοινές δραστηριότητες για ένα διάστημα καθώς με το παραμικρό θα ανάψουν τα αίματα. Όμως, εξακολουθεί να σας αγαπάει και να ενδιαφέρεται για εσάς, απλά δώστε του χώρο.

Επαγγελματικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα καθώς η αύξηση του όγκου της εργασίας θα φέρει επιπλέον χρήματα, κάτι το οποίο θα σας κάνει να χαλαρώσετε!

Τον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε και στο: http://www.periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s