Οι προβλέψεις τις εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Κριούς.

Από την μία θα έχετε πολλά θέματα με την εργασία και την υγεία σας και από την άλλη θα έχετε ευχάριστα νέα από τoν χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας.
Στον χώρο της εργασίας καλείστε να κάνετε ριζικές αλλαγές και να δώσετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας. Κάποιοι/ες από εσάς θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα σεμινάριο κατάρτισης, το οποίο ίσως να μην το βρείτε τόσο αξιόλογο, αλλά πρέπει να το παρακολουθήσετε.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, οι οποίες όμως θα εύναι ευνοϊκές για εσάς, καθώς θα σας δοθεί ο χρόνος που χρειάζεστε για να οργανωθείτε καλύτερα.
Στον τομέα της υγείας το άγχος σας κάνει πολύ κακό. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας, αν δεν θέλετε να έχετε ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Αν θέλετε, κάντε και μερικές ιατρικές εξετάσεις, ώστε να δείτε στην πράξη πόσο τελικά επηρεάζεται η υγεία σας από την ψυχολογική σας κατάσταση.
Πολύ ευχάριστα νέα έρχονται από σχέσεις και συνεργασίες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνετε μία συμφέρουσα συμφωνία με μεγάλη διάρκεια. Επίσης, μπορεί να παντρευτείτε αυτό το διάστημα ή να κάνετε μία σοβαρή σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ
Μία αρκετά καλή εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.

Η καθημερινότητά σας, η εργασία σας και η υγεία σας πρόκειται να πάνε από το καλό στο καλύτερο.
Αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε προβλήματα υγείας, μην ανησυχείτε πλέον, καθώς οι δυνάμεις και η αντοχή σας αυξάνονται, οπότε οτιδήποτε κι αν ήταν αυτό που σας ταλαιπωρούσε, το ξεπερνάτε.
Η εργασία σας είναι αυτή που θα προκαλέσει ευφορία τις επόμενες ημέρες, καθώς θα μπορέσετε, πρώτον να βγάλετε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια, δεύτερον να κατοχυρώσετε την θέση σας, κατάσταση η οποία επιφέρει την διατήρηση της πολυπόθητης σταθερότητας και τρίτον θα λάβετε χρήματα που θα σταθεροποιήσουν την οικονομική σας κατάσταση.
Ο Σεπτέμβριος για εσάς είναι ο μήνας κατά τον οποίο επιστρέφετε στην κανονικότητα και η ζωή σας επιστρέφει στην αρμονία της ρουτίνας. Όχι μόνο δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει αυτή η προοπτική, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι/ες.
Ερωτικά μάλλον βρίσκεστε στην φάση που καθαρίζετε το τοπίο από τους καλοκαιρινούς έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Δίδυμους.

Στο χέρι σας είναι πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα, καθώς οι αποφάσεις και η διαχείριση των γεγονότων θα δείξει αν θα έχουν αίσιο τέλος.
Πολλές συγκρούσεις αναμένονται με τον/την σύντροφό σας, ή την οικογένειά σας ή ακόμη και τους συνεργάτες σας. Τα προβλήματα του σπιτιού φαίνεται πως σας αποσυντονίζουν πλήρως και καλώς ή κακώς πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Προβλήματα υγείας, θέματα με χρήματα, ακόμη κι ένας χωρισμός είναι ζητήματα ικανά να σας αποσυντονίσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ασκήσετε κριτική για το ποιος φταίει, αλλά και να μην αφήσετε το άγχος να σας λυγίσει. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε, διότι μετά θα είναι αρκετά δύσκολα να μαζέψετε την ζημιά που μπορεί να γίνει.
Αν πάλι ζείτε σε κατάσταση χωρισμού ή έχετε χωρίσει πρόσφατα, έχετε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να σκεφθείτε τι λάθη κάνατε και να αποδεχθείτε την κατάσταση. Η δεύτερη είναι να αφήσετε κατά μέρος το παιγνίδι των αλληλοκατηγοριών και να προσπαθήσετε να τα ξαναβρείτε.
Όπως και να έχει, μην ανησυχείτε. Αν αποφασίσατε να μείνετε μόνοι/ες, σύντομα θα βρείτε κάτι καινούργιο και θα ξεκινήσετε μία σταθερή σχέση. Αν πάλι τα ξαναβρείτε, ο έρωτας φουντώνει ξανά για τους δύο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει και για εσάς τους Καρκίνους με κύριο θέμα το οικονομικό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με την οικογένεια, τους γονείς, αλλά και την εργοδοσία σας σχετικά με το οικονομικό. Με την εργοδοσία σας το πρόβλημα είναι πως θεωρούν πως δεδομένου των καταστάσεων αμείβεστε ικανοποιητικά. Στην πράξη όμως υποπληρώνεστε. Επίσης, γκρίνια θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και στα μέλη της οικογένειάς σας για το πώς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά. Καλό θα ήταν να ακούσετε και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, και μετά να αποφασίσετε τι είδους προϋπολογισμό θέλετε να φτιάξετε.
Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τώρα είναι η εποχή να κάνετε το άνοιγμα που τόσο καιρό σκεφτόσασταν.
Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι πολύπλοκα επειδή εσείς τα κάνετε έτσι. Είναι καιρός να σταματήσετε ο/η ένας/μία να σας ξινίζει και ο/η άλλος/η να σας βρωμάει. Αντί λοιπόν να δίνετε έμφαση στα αρνητικά των άλλων, επικεντρωθείτε στα θετικά και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με δύσκολες, αλλά αναγκαίες, αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, διότι πρέπει να φτιάξετε το μέλλον σας.

Αυτό που σας νοιάζει περισσότερο αυτήν την εποχή είναι το οικονομικό και κατ’ επέκταση, η ασφάλεια που νιώθετε όταν υπάρχουν χρήματα στην τσέπη σας. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται να γίνουν κάποιες θυσίες. Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται περισσότερη εργασία και καλύτερη οργάνωση των οικονομικών σας. Μετά θα πρέπει να σταματήσετε για ένα διάστημα όλα αυτά που σας χαροποιούν είτε είναι διασκεδάσεις είτε είναι παιχνίδια είτε είναι κάποια επένδυση που σκεφτόσασταν να κάνετε, ίσως ακόμη να σταματήσετε να παίζετε τυχερά παίγνια. Η περίοδος αυτή δεν συγχωρεί λάθη και οι υπερβάσεις του προϋπολογισμού σας τελικά κακό σας κάνουν. Από την άλλη η έμφαση στην εργασία, έστω κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα ή καθυστερήσεις, θα σας δώσει την ευκαιρία για ανάπτυξη, τόσο προσωπική όσο και οικονομική.
Όσοι είστε ελεύθεροι/ες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες οι οποίες έχουν όλα τα προσόντα να γίνουν μόνιμες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία αγχωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους, αλλά δεν θα είναι τόσο κακή όσο φαντάζεστε.

Κάποιες μικρές συγκρούσεις με την οικογένειά σας, σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, αλλά καθυστερούν να πραγματοποιηθούν, θέματα με κάποια άτομα από το παρελθόν, τα οποία σας στοιχειώνουν ακόμη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Πρακτικά όμως το πρόβλημα δεν το έχουν οι άλλοι, αλλά εσείς. Το άγχος, για να προλάβετε να τα έχετε όλα στην εντέλεια, προκαλεί εκνευρισμό τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας. Χαλαρώστε και κάντε επανέλεγχο σε όλα όσα μπορεί να έχετε ξεχάσει να κάνετε. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να γκρινιάζετε, ούτε να πανικοβάλεστε. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους!
Ερωτικά βρίσκεστε σε μία περίοδο που όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Για να γίνει το καλό ακόμη καλύτερο, ένας είναι ο δρόμος, οι παράνομες σχέσεις! Το παράνομο σας έλκει αυτήν την περίοδο και αυτού του είδους το σεξ θα απελευθερώσει την λίμπιντό σας.

ΖΥΓΟΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς.

Όσες εντάσεις κι αν υπάρχουν, εσάς όχι μόνο δεν πρόκειται να σας επηρεάσουν αλλά θα μπορέσετε να τις καταλαγιάσετε με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Οι ημέρες αυτές θα μπορέσουν να αναδείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπό σας, εκείνο το γοητευτικό, μετρημένο, και διπλωματικό, το οποίο θα σας βοηθήσει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.
Όπου υπάρχουν συγκρούσεις εσείς θα αναλάβετε να τις καταλαγιάσετε. Ακόμη κι αν εσείς είστε το ένα μέρος που συγκρούεται, δεν πρόκειται να πέσετε στην παγίδα του θυμού των άλλων. Εσείς θα είστε εκείνοι/ες που θα πάρετε την πρωτοβουλία για την λύση των παρεξηγήσεων και ό,τι πείτε θα εισακουσθεί από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές.
Ο μετρημένος και σοβαρός λόγος σας θα είναι εκείνος που θα σας ανοίξει πόρτες για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να γίνετε ο θεμέλιος λίθος της εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίστε τον εργασιακό σας μέλλον.
Εκεί που θα κάνετε θραύση είναι στον ερωτικό τομέα. Η γοητεία σας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτά που λέτε είστε έτοιμοι/ες να τα εφαρμόσετε, σας κάνει απίστευτα ποθητούς/ές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς.

Η ζωή σας αρχίζει και απλοποιείται! Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι πλέον αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα είναι απλά και όπως φαίνονται. Δεν χρειάζεται πλέον να σκέπτεστε τι κρύβεται από πίσω, κι έτσι ούτε θα σπαταλήσετε πολύτιμη φαιά ουσία, ούτε θα αγχωθείτε. Ως αποτέλεσμα, η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ήρεμη!
Ακριβώς επειδή πλέον θα είστε τόσο ήρεμοι/ες, θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα θα μπορέσετε να βάλετε εμπρός τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Μετά μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες να σας κάνουν να νιώσετε ξανά το φως της ελπίδας. Τρίτον η απλότητα και η ευθύτητα που θα δείχνετε τις επόμενες ημέρες θα σας κάνουν άκρως φιλικούς/ές και, γιατί όχι, ποθητούς/ές.
Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Αν είστε αποφασισμένοι/ες να δείξετε απλότητα στην προσέγγιση των ανθρώπων, τότε θα σας δεχθούν με ανοικτές αγκάλες. Αν όμως παραμείνετε εγκλωβισμένοι/ές στο γνώριμο για εσάς τρόπο που φλερτάρετε, δηλαδή απόλυτα και παθιασμένα, δεν θα πάτε πολύ μακρυά. Κάντε μία προσπάθεια να κάνετε πιο απλή την προσέγγισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους, τα βάσανά σας τελειώνουν!

Οπότε αυτήν την εβδομάδα δεν θα ήταν κακό να κάνετε έναν απολογισμό των προηγούμενων δεκατριών μηνών. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις που ζήσατε, οι αποφάσεις που πήρατε, οι αλλαγές που βιώσατε, ελπίζουμε να σας δίδαξαν την ταπεινότητα, και πώς να ζείτε την ζωή σας πιο απλά και πιο μετρημένα.
Καλό θα ήταν να μην βγάλετε όλο τον θυμό σας στην εργασία ή την οικογένειά σας. Η μεν οικογένεια δεν θα σας ανεχθεί άλλο, ενώ την εργασία σας είναι πολύ πιθανόν να την χάσετε, αν συνεχίσετε να εκφράζεστε ή να ενεργείτε με θυμό. Κάντε λίγη υπομονή, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.
Από την άλλη οικονομικά διανύετε μία από τις καλύτερες περιόδους, διότι μάθατε (με σκληρό τρόπο ομολογουμένως) ότι πρέπει να κάνετε οικονομία, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αυτά που θέλετε σε βάθος χρόνου. Επίσης, και η εργασία σας πάει πολύ καλά οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε! Όμως, τα χρήματα που βγάζετε, καλό θα ήταν να τα δώσετε με σκοπό την κάλυψη των υποχρεώσεών σας, κυρίως σε οφειλές προς στην Εφορία.
Ερωτικά δεν είναι καλή περίοδος, και μάλλον για αυτόν τον λόγο θα έχετε νεύρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα και με ένα βασικό μήνυμα για εσάς, το οποίο είναι «τέλος στις ψευδαισθήσεις».

Δεν μπορείτε άλλο να βαδίζετε με γνώμονα ό,τι συνέβαινε πριν κάποιο διάστημα. Ο θυμός που κρύβετε δεν σας κάνει καλό, αλλά και η έκφρασή του περισσότερη ζημιά θα σας κάνει. Άρα, το θέμα σας είναι πώς να βγείτε από τον φαύλο κύκλο των ψευδαισθήσεων.
Δέον είναι να αρχίσετε να ακούτε και τις γνώμες των άλλων και να δέχεστε τις απόψεις τους, όταν εκείνες είναι σωστές, μετρημένες και πάνω από όλα λογικές. Ο φόβος σας, ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρεθείτε σε δεύτερη μοίρα, είναι αβάσιμος. Τουναντίον, η συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους και οι αρμονικές σχέσεις είναι πολύ καλύτερες, και πιο επωφελείς, από το να διατάζετε και να σας υπακούουν.
Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, μία σχέση που έχετε και βρίσκεται στο περιθώριο ή είναι παράνομη, σύντομα θα γίνει επίσημη και αποδεκτή από τον περίγυρό σας.
Εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, η σχέση σας πρόκειται να γίνει ακόμα πιο σταθερή, αν αρχίσετε να είστε πιο διαλακτικοί/ές με τον/την σύντροφό σας. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή αν αποφασίσατε ότι θέλετε να παντρευτείτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπερβολικά μεγάλες εντάσεις θα έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες, για αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή με όσα θα δείτε, θα ακούσετε και θα ζήσετε.

Η ζωή σας έχει μπει στον «γύρο του θανάτου» και μόνο από κεκτημένη ταχύτητα στέκεστε όρθιοι/ες. Για όλα σας φταίνε οι άλλοι, και πλέον δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον θυμό σας. Όμως, όπως έχετε διαπιστώσει, εδώ και καιρό η ανασφάλειά σας, σας προκαλεί πολλά προβλήματα, τα οποία όμως αρνείστε να παραδεχθείτε ότι υπάρχουν. Τι καταφέρνετε λοιπόν με το να εκδηλώνετε τον θυμό σας; Επί της ουσίας, τίποτα. Οι φιλίες σας γκρεμίζονται, τα όνειρα και ελπίδες γίνονται φόβος για το αύριο, η συμπεριφορά σας προκαλεί προβλήματα στις ομάδες στις οποίες μετέχετε, η απόδοση στην εργασία σας φθίνει ολοένα και περισσότερο, το ίδιο και οι σχέσεις με τους συνάδελφούς σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να αντιστρέψετε το κλίμα; Προσπαθήστε να ξεπεράσετε την ξεροκεφαλιά σας και καθίστε να σκεφθείτε τους λόγους για τους οποίους νιώθετε όπως νιώθετε, να αναγνωρίσετε την πηγή των προβλημάτων σας, και ναι, να αλλάξετε!

ΙΧΘΥΕΣ
Τα μεγάλα ζόρια πέρασαν για εσάς τους Ιχθύες, και τώρα μένουν μόνο τα απόνερα, οπότε λίγη υπομονή ακόμη και θα ηρεμήσετε.

Το άγχος είναι αυτό που πρέπει να καταπολεμήσετε κυρίως, κάνοντας κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή βρίσκοντας τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες, να ξέρετε ότι έχετε ταλαιπωρήσει πολύ τον/την σύντροφό σας με τις παραξενιές σας. Ευτυχώς για εσάς που εκείνος/η αναγνωρίζει την κατάσταση και προσπαθεί να εξορθολογίσει αυτά που σας συμβαίνουν. Για να ελαφρύνετε λίγο την σχέση σας από τις δύσκολες στιγμές που περνάτε, κάντε κάτι πρωτότυπο ή άκρως περίεργο. Ό,τι κι αν είναι αυτό, εσάς θα σας βρει σύμφωνους/ες καθώς σας αρέσουν τα περίεργα, ο/η δε σύντροφός σας θα έχει με κάτι να ασχοληθεί, πέρα από το να λύνει συνέχεια τα παιδοψυχολογικά σας προβλήματα.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που έχετε συνεργάτες. Κάντε κάτι ώστε να μην τους αποξενώσετε, διότι επαγγελματικά βρίσκεστε στον αέρα. Δεν θα ήταν κακό να ακούσετε και τις δικές τους προτάσεις.
Ερωτικά είστε σε κακή περίοδο. Η ανασφάλειά σας είναι εκείνη που διώχνει από κοντά σας κάθε υποψήφιο/α.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο: http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s