Σ΄όποιον αρέσουμε!

 

Από τις γυναίκες που γνωρίζω, φίλες και γνωστές δεν υπάρχει ούτε μία (εντάξει υπάρχουν μία ή δυο) που δεν φέρονται σκληρά στον εαυτό τους

Αυτοεκτίμηση, τις πιο πολλές φορές στα τάρταρα και το ξύλο στον εαυτό μας αλύπητο!

Και να ήταν πάντα αλήθειες αυτά που μας ρίχνουν ,πάει στο καλό ! Συνήθως είναι αυτό που βλέπουμε εμείς και κανένας άλλος στον κόσμο τούτο!

 

Δεν είμαι ελκυστική

Θυμήσου πώς και οι διάσημες στην πραγματικότητα είναι φυσιολογικές γυναίκες ενώ πολλές από αυτές αμακιγιάριστες και δίχως τη βοήθεια στυλίστα δεν πιάνουν τίποτα δίπλα σου! Παρατήρησε τον εαυτό σου και βρες τα δυνατά σου σημεία και χαρακτηριστικά που σου αρέσουν. Έχεις μεγάλα μάτια, ωραία μύτη  ή σαρκώδη χείλη;

Μήπως το σώμα σου ή τα μαλλάκια σου θα το ζήλευαν πολλές. Κάθε φορά που αισθάνεσαι άσχημη,  σκέψου πως κι εσύ κάτι όμορφο τόχεις!

Επικεντρώσου σε αυτά και σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι

Είμαι παχουλούλα!

Η κρίση σου είναι όντως  αντικειμενική; Μήπως όλα βρίσκονται στη φαντασία σου;

Αν οι κοντινοί σου έχουν την ίδια γνώμη, τότε το πρόβλημα ίσως είναι υπαρκτό αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο αρμόδιος για να κρίνει το κατά πόσο χρειάζεται να χάσεις βάρος αλλά και το να σου συστήσει τον ιδανικό τρόπο για να το κάνεις είναι ο διατροφολόγος – διαιτολόγος .

Έξάλλου αποδεδειγμένα, μπορεί οι άντρες να κοιτάζουν τις αδύνατες κορμάρες,  αλλά λίγο τους ενδιαφέρουν,  όταν ερωτευτούν κάποια, τα κιλά της.

Δεν είμαι καλή στα σπορ γι΄αυτό δε γυμνάζομαι

Το ότι δεν είσαι αθλητικός τύπος δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις το σώμα σου αγύμναστο Ίσως να μη σου ταιριάζουν τα ομαδικά αθλήματα και να προτιμάς ένα ατομικό άθλημα ή το αντίστροφο, σε κάθε περίπτωση πάντως σίγουρα θα βρεις ένα σπορ που θα ταιριάζει στο δικό σου προφίλ.

Και μην ξεχνάς πως η άθληση είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διώχνεις το άγχος.

Δεν είμαι έξυπνη ή ικανή

Κανένας δεν είναι τέλειος και καλός σε όλα. Κάθε φορά που κάτι πάει στραβά ή αποτυγχάνεις, αντί να εστιάζεις στην αποτυχία, θυμήσου όλα όσα κατά καιρούς έχεις καταφέρει! Πάρε κουράγιο κι έμπνευση από τις επιτυχίες του παρελθόντος και ξεπέρνα κάθε εμπόδιο!

Δεν έχω φίλους

Πριν αρχίσεις να μετράς τους φίλους των άλλων στο Facebook σκέψου πως οι πραγματικοί φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα! Μην προσπαθείς λοιπόν να αποκτήσεις αμέτρητους φίλους διότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αποκτήσεις απλά ένα πολύ μεγάλο κύκλο γνωστών και μόνο! Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση όντως να αισθάνεσαι μόνη καθώς μεγαλώνοντας οι καταστάσεις μας οδηγούν στο να χανόμαστε με φίλους και κολλητούς Σε αυτήν την περίπτωση, μη σταυρώνεις τα χέρια αλλά ανάλαβε δράση.Ξεκίνα μια δραστηριότητα όπως για παράδειγμα μια ξένη γλώσσα, ένα άθλημα, μαθήματα ζωγραφικής ή κατασκευών ή ότι άλλο σου αρέσει!

Εκτός από μια ενδιαφέρουσα απασχόληση, θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους κι εν δυνάμει φίλους!

Είμαι κοντή (ψηλή)  και άχαρη

Σίγουρα το ύψος δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις αλλά αν εύχεσαι να ψηλώσεις ή να κοντύνεις δεν έχει νόημα αφού γνωρίζεις πώς κάτι τέτοιο δενπρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ!

Δεν είναι η μεζούρα που θα αναδείξει τη γοητεία σου και τη προσωπικότητά σου

Αν εσύ η ίδια δε νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου πώς περιμένεις να σε δεχτούν οι άλλοι;

Με ένα λόγο όποιος βρεί τον τέλειο εμφανισιακά άνθρωπο κερδίζει , χρυσούν ωρολόγιο, συν του ότι  αποκλείεται να κερδίσει αυτόν τον άνθρωπο ,γιατί και αυτός τα κομπλεξάκια του θα τα έχει.

Στην τελική σε όποιον αρέσουμε…αρκεί πρώτα να αρέσουμε σε μας!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s