Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως δεν μπαίνει με το δεξί για εσάς τους Κριούς, καθώς αμέσως μετά τις διακοπές καλείστε να επανέλθετε σε κανονικούς ρυθμούς άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Η περίοδος της ξεκούρασης για εσάς τελείωσε. Τώρα απλά τρέχετε. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επανέλθετε το ταχύτερο δυνατό σε εργασιακούς ρυθμούς, καθώς οι ανάγκες σας σε χρήματα είναι αρκετές. Επιπλέον, καλείστε να κάνετε άμεσα περικοπές στα έξοδά σας, ειδικά σε πράγματα και δραστηριότητες που σας αρέσουν, και να μεταφέρετε ότι χρήματα υπάρχουν στην κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Προσέξτε πολύ την υγεία σας. Η περιόδος αυτή δεν είναι η καταλληλότερη για να δοκιμάσετε τις αντοχές σας. Αν προσπαθήσετε να τις δοκιμάσετε, μπορεί να σας τύχει κάτι απλό, όπως π.χ ένας τραβηγμένος μυς, μέχρι κάτι σύνθετο το οποίο θα σας καθηλώσει στο κρεβάτι.

Τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα. Με όλα όσα σας συμβαίνουν επανεκτιμάτε την εργασία σας και όλα όσα σας δίνει. Ίσως τώρα να καταλάβετε ότι πρώτα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα και μετά τα μεγάλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους αυτές οι ημέρες είναι περίοδος δοκιμασίων. Ευτυχώς για εσάς που αλλάζετε πολύ σύντομα διάθεση και είτε θα ασχοληθείτε με την εργασία σας είτε με το πώς θα επαναφέρετε την τάξη στις ζωές σας.

Οι δοκιμασίες αυτές έχουν πολλές πηγές, αλλά κοινό παρανομαστή εσάς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας κάνει χαρούμενους/ες, ποίες είναι οι προσωπικές σας ανάγκες, για ποίο λόγο πρέπει οπωσδήποτε να περιμένετε να σας αποδεχθούν οι άλλοι για αυτό που είστε. Είναι καιρός, όσο κι αν γκρινιάζετε, να πάψετε να περιμένετε από του άλλους οτιδήποτε.

Πρέπει να αναλάβετε δράση και να σκεφθείτε τι πρέπει να κάνετε, προκειμένου να φέρετε την αλλαγή στην ζωή σας. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι πρέπει να ξεφύγετε από το μοτίβο της σταθερότητας; Επιδείξτε λίγη ευκινησία και δεν θα χάσετε. Όλα όσα θέλετε για να νιώσετε χαρούμενοι/ες είναι εκεί έξω, αρκεί να κάνετε κάτι για αυτό. Οπότε ξεκινήστε να ερωτεύεστε, να χαρείτε το σεξ, να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να κάνετε δίαιτα και γυμναστική, και όλα όσα είναι απαραίτητα, ώστε να νιώσετε εσείς καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ αγχωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους, καθώς θέματα με την οικογένεια, με συνεργάτες, με συντροφικά πρόσωπα, με τους γονείς εμφανίζονται και σας φέρνουν τρομακτικό πονοκέφαλο. Πριν όμως αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις, θα πρέπει να τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και μετά να αναλάβετε δράση.

Ας ξεκινήσουμε με τους γονείς και την οικογένεια. Εξωτερικής φύσεως γεγονότα ή προβλήματα με το συντροφικό σας πρόσωπο έρχονται να επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Όλα και όλοι φαίνονται να έχουν πέσει επάνω σας και να απαιτούν από εσάς να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, αρκεί να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να επιβάλετε την άποψή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πληγώσετε ή δεν θα πληγωθείτε, είναι όμως αναγκαίο να γίνει.

Στις σχέσεις σας, το συντροφικό σας πρόσωπο απαιτεί από εσάς πάρα πολλά, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στην τρέλα, αν δεν καθίσετε κάτω  να εξετάσετε τι είναι εφικτό και τι όχι.

Επαγγελματικά, κάποια πράγματα που θέλετε να αλλάξουν, δεν θα αλλάξουν. Θα πρέπει να το αποδεχθείτε και να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις.

Ερωτικά είστε η γκρίνια η ίδια προσωποποιημένη. Ευτυχώς που σύντομα τα πράγματα αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους! Η αυτοεκτίμησή σας είναι στα ύψη και το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να πείτε και να κάνετε αυτά που θέλετε και επιθυμείτε. Η μεγάλη διαφορά θα είναι πως αυτή την φορά δεν θα μιλήσετε ούτε θυμωμένα ούτε θα αποτανθείτε στο συναίσθημα του άλλου ατόμου. Θα μιλήσετε απλά, κατανοητά, εμπεριστατωμένα και με λογικά επιχειρήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη  σε όλα όσα σας συμβαίνουν.

Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί είτε έχουν θετικό είτε αρνητικό αποτέλεσμα για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ξέρετε πως εσείς έχετε κάνει το καθήκον σας και με το παραπάνω. Στο χέρι της εργοδοσίας σας είναι να αναγνωρίσει την προσφορά και την αξία σας.

Ό,τι όμως κι αν συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αναγνωρίσετε πως μόνο όταν νιώθετε καλά και έχετε πίστη στις δυνάμεις σας μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Η αυτοπεποίθηση είναι για εσάς τελικά το άλφα και το ωμέγα!

ΛΕΩΝ

«Το πάρτυ τελείωσε, τα κεφάλια μέσα». Κάπως έτσι ξεκινά για εσάς τους Λέοντες αυτή η εβδομάδα. Τέλος λοιπόν σε όλα αυτά που σας έκαναν να χαίρεστε, στα παιχνίδια και στους έρωτες. Τώρα αρχίζει η περίοδος που πρέπει να κάνετε απολογισμό του τι ξοδέψατε και να καταστρώσετε προϋπολογισμό για τα έξοδα που θα έλθουν. Το πρόβλημά σας τελικά θα είναι τα λεφτά που ξοδέψατε αριστερά – δεξιά στις διακοπές σας, καθώς τώρα που έχετε υποχρεώσεις θα γίνει αντιληπτή η έλλειψή τους. Οπότε, μία είναι η λύση και συνοψίζεται στην λέξη «οικονομία».

Από την άλλη η εργασία σας σχεδόν αμέσως αποδίδει χρήματα. Όσο θα περνούν οι ημέρες και με εσάς να ασχολείστε ολοένα και περισσότερο με την εργασία σας τόσο περισσότερο θα αισθάνεστε ασφαλείς, επειδή τελικά κάτι θα συμβεί και θα έχετε τα χρήματα που σας χρειάζονται. Μάλιστα, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να επενδύσετε στα εργαλεία της εργασίας σας, με σκοπό να την κάνετε πιο εύκολη και αποδοτικότερη.

Το οικονομικό θα είναι η πηγή εντάσεων για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εσείς όμως θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στο οικονομικό σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, διότι αυτό είναι το καλύτερο που υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Παρθένους, και περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πρόβλημά σας είναι πως θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ δύσκολα διλήμματα, ειδικά αυτά που αφορούν το δίπτυχο  οικογένεια-χρήματα.

Στην οικογένειά σας πραγματοποιούνται αλλαγές, άλλες ηθελημένες και αναμενόμενες και άλλες που σας βγάζουν πραγματικά εκτός του προγραμματισμού σας. Στην πρώτη κατηγορία, κάτι που είναι να γίνει θα γίνει έστω κι αν εσείς δεν θέλετε, οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις πολλές εκδηλώσεις άγχους και να επικεντρωθείτε στο πως θα γίνει ομαλά η μεταβάση από την μία κατάσταση στην άλλη. Στην δεύτερη περίπτωση κάποιες αλλαγές είναι τόσο οριστικές που πλέον δεν μπορείτε να ενεργήσετε για να τις ανατρέψετε. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς σας για αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι/ες για ό,τι επακολουθεί σε αυτές τις περιστάσεις.

Ό, τι κι αν είναι να συμβεί θα πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να χαίρεστε τις αλλαγές αυτές, διότι είναι μέσα στην ζωή. Χάρη σε αυτές εξελισσόμαστε ως άνθρωποι και ως προσωπικότητες.

ΖΥΓΟΣ

Τα μεγάλα άγχη και οι δυσκολίες θα κρατήσουν για εσάς τους Ζυγούς μόνο τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Από τον Σεπτέμβριο τα πράγματα βελτιώνονται και μάλιστα θα επιδείξετε πολύ μεγαλύτερες αντοχές από αυτές που  πιστεύατε ότι έχετε. Οπότε κάντε λίγο υπομονή και μην αφήσετε το μυαλό, τους γονείς ή την οικογένειά σας να σας επηρεάσουν άλλο.

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, αν θέλετε, είναι μία καλή περίοδος να κάνετε έναν έλεγχο στην υγεία σας. Τουλάχιστον έχοντας κάποια ιατρικά αποτελέσματα στο χέρι θα σας φύγει το άγχος ότι κάτι έχετε.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά δώστε έμφαση σε εσάς τους ίδιους/ες. Κάντε μία αλλαγή ώστε να δείχνετε πιο όμορφοι/ες, κάντε δίαιτα, ξεκινήστε γυμναστική, κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Πραγματικά, σας αξίζει ότι κι αν κάνατε, διότι ο μήνας που πέρασε δεν ήταν και ο καλύτερος για εσάς.

Στον ερωτικό τομέα μην περιμένετε πολλά πράγματα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα με πρώην ή νυν ερωτικούς/ές συντρόφους με τους/ις οποίους/ες δεν προχωρά άλλο η κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Με ανεβασμένη διάθεση και ισχυρή θέληση είστε έτοιμοι/ες να φτιάξετε το μέλλον σας. Για να πραγματοποιηθεί, όμως, χρειάζονται δύο πράγματα, σχέδιο και κοινή λογική.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο. Για να γίνει όμως πράξη, πρέπει να αφήσετε πίσω σας παρωχημένες ιδέες, να ξέρετε τι θέλετε και πάνω από όλα να χρησιμοποιήσετε κοινή λογική προσαρμοσμένη ανάλογα στις περιστάσεις. Ευτυχώς για εσάς φαίνεται πως διαθέτετε όλα τα προσόντα για να προχωρήσετε τις διαδικασίες. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ως το ποίους ανθρώπους και καταστάσεις θα θελήσετε να διατηρήσετε στις ζωές σας. Το ιδανικότερο είναι να κρατήσετε μόνο οτιδήποτε σας χαροποιεί, σας δίνει δύναμη και ασφάλεια. Όλα τα άλλα μπορείτε να τα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων.

Μάλιστα το τελευταίο ισχύει και για τις ερωτικές σας ιστορίες. Διώξτε από κοντά σας οτιδήποτε σας πληγώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες αυτές οι περίπου  δεκαπέντε  ημέρες που ακολουθούν οριστικοποιούν το τέλος μίας εποχής, δύσκολης μεν επικοδομητικής δε. Επειδή όμως ακόμη δεν έχει τελειώσει ας δούμε τι πρέπει να προσέξετε. Τρεις είναι οι άξονες που πρέπει να κατευθυνθείτε, οικονομικά, εργασιακά, σχέσεις.

Στις σχέσεις σας κάντε λίγο υπομονή και σταματήστε να παραπονιέστε για τα πάντα. Δεν φταίνε μόνο οι άλλοι για ό,τι συμβαίνει. Στις σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων πάντα έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο, έστω κι αν δεν είναι πάντα ίσο. Σύντομα τα πράγματα αλλάζουν και θα επιστρέψετε στον παλαιό, καλό, γνώριμο εαυτό σας, οπότε όποιο άγχος είχατε θα φύγει!

Στα εργασιακά, τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλά αλλά πρέπει να παραμείνετε συνεπείς σε αυτό που κάνετε και να ολοκληρώνετε αυτό που σας ζητούν. Ελπίζω όλο το προηγούμενο διάστημα να σας βοήθησε να καταλάβετε με πιό  τρόπο πλέον μπορείτε να είστε αποδοτικότεροι/ες.

Οικονομικά αυτήν την περίοδο φαίνεται ότι έχετε πολλά έξοδα και ότι σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας. Δεν χρειάζεται να είστε των άκρων. Κάντε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος των μεγάλων δοκιμασιών έφθασε για εσάς τους Αιγόκερους. Τώρα θα αποδείξετε από τι υλικό είστε φτιαγμένοι/ες διότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη. Οι αποφάσεις σας είναι αυτές που είτε θα σας οδηγήσουν στην νίκη είτε στην ήττα.

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας φθάνουν τώρα στο σημείο που το τίμημα είναι πολύ μεγάλο. Όμως πριν νιώσετε απογοήτευση να ξέρετε πως και οι ανταμοιβές είναι εξίσου μεγάλες, αρκεί να αποδείξετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ο κύριος εχθρός σας σε αυτό που ζείτε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, και για την ακρίβεια το μυαλό σας. Ο φόβος είναι αυτός που σας οδηγεί στο να είστε οι χαμένοι/ες της ζωής. Αυτόν τον φόβο που σας κατακλύζει πρέπει να αντιπαλέψετε και να βγείτε νικητές ή νικήτριες.

Αν θέλετε κάτι να βοηθήσει το μυαλό σας να ξεφύγει από όλα αυτά μην αναζητήσετε ερωτικό/ή σύντροφο αυτήν την περίοδο. Δοκιμάστε καλύτερα να κάνετε κάτι δημιουργικό στον χώρο της εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι/ες να πάρετε ένα σφυρί και να αρχίσετε να γκρεμίζετε τα πάντα. Δυστυχώς, ανάμεσα στα ξερά θα καούν και τα χλωρά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι/ες για αυτό το ενδεχόμενο.

Πίσω από αυτόν τον θυμό κρύβονται οι ανασφάλειές σας. Ακριβώς επειδή δεν είστε άνθρωποι που μπορούν να ζήσουν έτσι, θα νιώσετε την ανάγκη να ισοπεδώσετε τα πάντα. Καλώς ή κακώς η ζωή σας περνάει μία μεταβατική φάση και καλό θα ήταν, πριν τα τινάξετε όλα στον αέρα, να δείτε που μπορείτε να βάλετε νερό στο κρασί σας, πού πρέπει να παραμείνετε άτεγκτοι/ες και πού πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική.

Το χειρότερο για εσάς είναι πως χάνετε έναν ή μία πολυαγαπημένο/η φίλο/η, επειδή τελικά δεν του είπατε πόσο σημαντικός/ή είναι για εσάς. Το χρονικό περιθώριο που έχετε για να μιλήσετε είναι μικρό, αλλά ακόμη προλαβαίνετε.

Ερωτικά αυτήν την περίοδο μάλλον θα αναζητήσετε άτομα που εγείρουν σεξουαλικά το μυαλό σας παρά θα προχωρήσετε σε κάτι φυσικό ή μόνιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Ιχθύες για αυτό προετοιμαστείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Τα προβλήματα ξεκινάνε επειδή τρέχετε να αποφύγετε το παρελθόν σας… ανθρώπους που είχατε βάλει στην ζωή σας αλλά σας απογοήτευσαν, μέχρι και αποφάσεις που τώρα σας στοιχειώνουν. Το σκηνικό αυτό δυστυχώς μεταφέρεται κυρίως στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, αλλά και στην εργασία σας. Όλα αυτά θα προξενήσουν μεγάλη αναστάτωση και αύξηση του άγχους, οπότε είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε αδιαθεσία ή μία γενική αδυναμία. Πρακτικά, αυτό που συμβαίνει είναι πως η ζωή σας όπως την ξέρατε σταματά να υφίσταται. Είναι καιρός να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Όσοι είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι πολύ πιθανόν να έχετε άσχημα νέα όσον αφορά την υγεία την δική σας ή ενός μέλους της οικογενείας σας.

Αν θέλετε να ξεπεράσετε τιςδυσκολίες αυτές, κάντε δημιουργικές ασχολίες ή φροντίστε να πάρετε ένα κατοικίδιο και να του δώσετε όλη την αγάπη σας.

Τον Αγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο : http://periastrologias.gr/

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s