Προβλέψεις από 22 έως 28 Αυγούστου!

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι πολύ δύσκολη για εσάς τους Κριούς διότι καλώς ή κακώς πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψετε σε εργασιακούς ρυθμούς, παρόλο που δεν θέλετε. Αυτό που εσείς θέλετε είναι ξεκούραση. Όμως οι υποχρεώσεις σας είναι τόσες πολλές που πολύ δύσκολα θα τα καταφέρετε. Το γεγονός αυτό θα σας εκνευρίσει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα για αυτό, πέρα από υπομονή.  Από εκεί και πέρα προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση των λογαριασμών και των υποχρεώσεών σας, και η οικονομική σας ανασύνταξη.

Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες να ξέρετε πως θα αντιμετωπίσετε αρκετή γκρίνια από τα συντροφικά σας πρόσωπα, επειδή εσείς πρέπει να γυρίσετε στην καθημερινότητά σας, ενώ εκείνα αυτό που θέλουν είναι να χαλαρώσετε λίγο μαζί τους. Κάποια νεύρα θα είναι αναμενόμενα, οπότε προσπαθείστε να μην δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που ακούτε από ότι πρέπει.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία πολύ σύντομη, αλλά έντονη γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι στίχοι «άλλο αγάπη κι άλλο σεξ» θα αντηχούν στα αυτιά σας μέσα στις επόμενες ημέρες και το γεγονός αυτό θα σας προξενήσει αρκετό εκνευρισμό, τον οποίον όμως θα προσπαθήσετε να μην τον δείξετε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους στον ερωτικό τομέα. Για εσάς, καλώς ή κακώς, ο έρωτας είναι μία κατάσταση που θέλετε να λειτουργεί μέσα σε πρακτικά πλαίσια. Εσάς αυτή η αντίληψη του έρωτος  σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, προκαλεί όμως πλήξη και ανία στους/στις ερωτικούς/ές σας συντρόφους. Πρέπει να καταλάβετε ότι το σεξ παίζει σημαντικότητο ρόλο στις διαπροσωπικές σχέσεις και καλό θα ήταν να μην το στερήσετε στον/ην άλλον/η, διότι σε αυτήν την περίπτωση μάλλο θα αρχίσει να κοιτάει αλλού. Μία άλλη κατηγορία από εσάς στην ζωή σας έχετε ρουτινιάσει τόσο πολύ και θέλετε να ξεφύγετε λίγο από αυτήν. Το σεξ για εσάς είναι απόλαυση και για αυτό θα το αναζητήσετε. Το κακό είναι πως θα μπλέξετε σε ιστορίες που θα πρέπει να προσέξετε, ειδικά όσοι/ες είστε ήδη δεσμευμένοι/ες. Θα πρέπει να σκεφθείτε διπλά και τρίδιπλα, αν είναι να κάνετε την παρασπονδία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Δίδυμους, καθώς σε προσωπικό επίπεδο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την οικογένειά σας και το συντροφικό σας πρόσωπο, ενώ στο γενικό πλαίσιο πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας ανάμεσα σε εσάς και τις υποχρεώσεις σας έναντι των άλλων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μία συνεργασία σας μπορεί να λάβει απότομο τέλος, καθώς θα διαπιστώσετε έλλειψη κατανόησης και αδυναμία κοινού οράματος. Σε αυτήν την περίπτωση μην νομίσετε ούτε μία στιγμή ότι πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Τουναντίον, χωρίς αυτό το βάρος εσείς πρόκειται να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετύχετε εκεί που μέχρι πρότινος αδυνατούσατε εξαιτίας των άλλων. Από εκεί και πέρα, πρέπει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, διότι πολύ σύντομα με τον φόρτο που θα έχετε πολύ δύσκολα θα προλάβετε να κάνετε κάτι για αυτό.

Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες βαδίζουν σε επικίνδυνες ατραπούς, καθώς το μυαλό σας βρίσκεται στο πως θα φτιάξετε την προσωπική σας ζωή και πώς θα την οργανώσετε παρά στις ανάγκες που έχει το συντροφικό σας πρόσωπο. Θα πρέπει, όσο κι αν δεν σας αρέσει η προοπτική, να ασχοληθείτε μαζί του/της. Αν δεν δώσετε την δέουσα σημασία, θα τον/την δείτε να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για εσάς τους Καρκίνους. Από την μία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επανενώσεις με πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους και από την άλλη θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρχουν μεγάλες ανατροπές, καθώς είναι πολύ πιθανόν αν είστε υπάλληλοι να υπάρξει ένα μεγάλο κύμα απολύσεων, ενώ αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να αναγκαστείτε να κλείσετε την επιχείρησή σας. Όπως και να το κάνουμε, η προοπτική να μείνετε χωρίς εργασία είναι εφιάλτης και δικαιολογημένα θα έχετε τα νεύρα σας. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε αλώβητοι/ες από αυτήν την κατάσταση είναι να αποδείξετε ότι πρώτον είστε απαραίτητοι/ες στην εργοδοσία σας λόγω των προσόντων σας, και δεύτερον ότι έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε είδους αναποδιά που θα σας τύχει.

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους και να διαπιστώσετε ότι χωρίς εκείνον/η δεν μπορείτε, οπότε θα τα βρείτε ξανά, και μάλιστα αυτήν την φορά μάλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα!

ΛΕΩΝ

Για εσάς του Λέοντες ο Αύγουστος κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς παίρνετε αυτό που θέλατε πάνω από όλα, και αυτό είναι ο έρωτας!

Όσοι/ες από εσάς είστε ελεύθεροι/ες ο μήνας κλείνει με πολύ σεξ και με πολύ καλές αναμνήσεις από άτομα που σας προσέφεραν ένα τέλειο καλοκαίρι! Βέβαια πολύ σύντομα θα αναγκαστείτε να επανέλθετε σε καθημερινούς ρυθμούς, αλλά μέχρι τότε απολαύστε αυτό που σας χαρίζεται απλόχερα.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες, έχετε την ευκαρία να περάσετε ακόμη όμορφες στιγμές με το συντροφικό σας πρόσωπα, πηγαίνοντας μαζί διακοπές ή κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες μαζί. Ό,τι και να κάνετε, το αποτέλεσμα θα είναι να ανανεώσετε την σχέση σας πριν μπείτε ξανά στην ρουτίνα. Καλώς ή κακώς, μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα σας περιμένουν άπειρες υποχρεώσεις και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να χαρείτε ξανά ο ένας τον άλλον.

Εργασιακά είστε ακόμη στην θερινή ραστώνη. Αν όμως βρείτε λίγο χρόνο να εργασθείτε, θα βοηθήσετε τους εαυτούς σας να μην πέσετε σε τεράστιο όγκο εργασίας μετά την επιστροφή σας στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σας βρίσκει να αντιμετωπίζετε σημαντικές αλλαγές στις ζωές σας. Το αν θα είναι για καλό ή κακό θα το κρίνει το αποτέλεσμα των επιλογών σας.

Ανάλογα με την ηλικία σας έχετε και διαφορετικά θέματα που πρέπει να επιλύσετε. Εσείς, που είστε σε νεαρή ηλικία, θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε άλλο να βασίζεστε στους γονείς σας για να προχωρήσετε μπροστά. Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, όσο κι αν κάτι τέτοιο μπορεί να σας προκαλεί πανικό. Η ενηλικίωση είναι ένα βήμα προς την ατομική σας ελευθερία και δεν μπορεί να γίνει με δεκανίκια.

Αν είστε γύρω στα τριάντα, πρέπει να σταματήσετε να φοβόσαστε την δέσμευση επειδή στο παρελθόν είχατε κάποιες ατυχίες. Δεν μπορείτε να εξορθολογίζετε τα πάντα, ώστε να διατηρείτε την ψευδαίσθηση ότι έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Η δέσμευση είναι σημαντική όταν γίνεται με διάθεση να δώσεις και όχι να μετράς ένα ένα το τι παίρνεις πίσω.

Οι μεγαλύτερες ηλίκιες, θα έχετε να αντιμετωπίσετε ριζικές αλλαγές με την οικογένειά σας. Αυτό που μέχρι τώρα ζούσατε σύντομα σταματά να υφίσταται. Οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα λ.χ της ωρίμανσης των παιδιών σας, τα οποία πια δεν σας έχουν ανάγκη, ενός διαζυγίου, το οποίο εξ ορισμού αλλάζει δομικά την μορφή της οικογενείας σας. Όπως και αν εκφραστεί ή εξωτερικευτεί αυτή η αλλαγή στην ζωή σας, μην την φοβηθείτε!

Στο τέλος για καλό θα είναι.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς, καθώς οι αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα θα δοκιμαστούν στην πράξη. Το πρόβλημα είναι πως ενώ τις έχετε πάρει, δεν είστε ακόμη έτοιμοι/ες να τις υποστηρίξετε.

Οι πολύ δύσκολες  αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα  εξακολουθούν να σας φοβίζουν και να σας δημιουργούν άγχος, όμως είναι οι σωστές και για αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία. Δυστυχώς για εσάς δεν είστε ακόμη έτοιμοι/ες να τις υποστηρίξετε με αποτέλεσμα τρίτα πρόσωπα να προσπαθήσουν είτε να σας μεταπείσουν είτε να σας τις ακυρώσουν οριστικά. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ο φόβος να κάνετε πίσω, ειδικά αν τα τρίτα αυτά πρόσωπα είναι στενοί σας συγγενείς. Στην δεύτερη περίπτωση μία θα είναι η κατάληξη, τσακωμοί, και μάλιστα εντονότατοι. Στο χέρι σας είναι αν θα κάνετε πίσω ή θα αντισταθείτε σθεναρά!

Ερωτικά τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι τσακωμοί των επόμενων ημερών είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε χωρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Μεγάλη θα είναι η ανασφάλεια που θα έχετε όσον αφορά το μέλλον των οικονομικών, της εργασίας σας και των ερωτικών σας. Από την άλλη, όταν συνειδητοποιήσετε πόσο μάταιο είναι αγχώνεστε για κάτι το οποίο στις ημέρες μας ταλαιπωρεί τόσο κόσμο, ίσως τότε να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Καλώς ή κακώς ζούμε σε εποχές που ο οικονομικός τομέας πλήττεται κάθε μέρα και περισσότερο, κάνοντας την καθημερινότητά μας ολοένα και πιο δύσκολη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχατε πρόβλημα, διότι λίγο το ένστικτό σας να βγάζετε χρήματα,  λίγο η ικανότητά σας να εργάζεστε σκληρά όταν πρέπει, τα καταφέρνατε μέχρι τώρα μία χαρά. Το πρόβλημα τώρα είναι πως η μαζικότητα του φαινομένου ελλείψεως χρημάτων, εργασίας, περικοπών στους μισθούς και στις συντάξεις δεν σας αφήνει να πάρετε ανάσα και αυτός είναι αρκετά σοβαρός λόγος να αγχώνεστε για το μέλλον σας.

Από την άλλη, αν καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα μεγαλύτερα πλεονέκτηματα που έχει το ζώδιό σας, δηλαδή την ικανότητα να αποδεσμεύεστε από τα υλικά αγαθά και να ξεπερνάτε αρκετά εύκολα καταστάσεις που για άλλους είναι βουνό, τότε θα μπορέσετε να μετατρέψετε όλο αυτό το άγχος που έχετε σε κάτι δημιουργικό, κι έτσι να επαναφέρετε την ελπίδα στις ζωές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος τελειώνει και αντί να κάτσετε να ασχοληθείτε με τις διακοπές σας θα σας πιάσει μία μανία για το τι θα κάνετε με τα χρήματα που τελειώνουν, με την εργασία σας, με τις σχέσεις με την οικογένειά σας, τους γονείς σας, το επαγγελματικό σας μέλλον. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να κάνετε ένα απολογισμό, αλλά και ετοιμαστείτε για τις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Από εκεί και πέρα, η ζωή σας μπαίνει στην τελική ευθεία για ολική αλλαγή, κάτι που σας βρίσκει απολύτως σύμφωνους διότι δεν έχετε τραβήξει και λίγα τον τελευταίο χρόνο.

Μέχρι όμως να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να έλθετε σε αντιπαράθεση με όλους και όλα, με την γκρίνια σας να φθάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Θα νιώσετε πολύ έντονα την διάθεση να μείνετε μόνοι/ες σας ή να απομακρύνετε όλους όσους σας ενοχλούν. Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο το ζωδίου θα το νιώσετε πολύ πιο έντονα από τα άλλα δεκαήμερα. Προσπαθήστε με κάθε δυνατό τρόπο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο καιρός για οριστική ρήξη και ανατροπή έφθασε για εσάς τους Αιγόκερους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να πετάξετε από επάνω σας καθετί δυσλειτουργικό, οτιδήποτε σας κρατούσε πίσω, και βέβαια να τερματίσετε καταστάσεις, οι οποίες για εσάς ήταν φυλακή.

Καλώς ή κακώς αναλωθήκατε σε ένα φαύλο κύκλο καταστάσεων που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε την ζωή σας. Ο φόβος για το «αύριο» σας έδενε τα χέρια κι εσείς αναζητήσατε στο παρελθόν να βρείτε στήριξη ή να αναζητήσετε την πηγή των προβλημάτων σας. Από εδώ κι εμπρός τα πράγματα είναι απλά στην θεωρία, αλλά δύσκολα στην πρακτική εφαρμογή τους. Θεωρητικά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και γνωρίζετε επίσης ότι αυτή είναι και η ενδεδειγμένη επιλογή που πρέπει να ακολουθήσετε. Όμως, για να γίνει αυτό πρέπει να κόψετε τον ομφάλιο λώρο που σας κρατούσε δέσμιους/ες στον προηγούμενο τρόπο σκέψεως ή ζωής σας. Το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι υψηλό, αλλά και οι ανταμοιβές θα είναι το ίδιο υψηλές. Χρειάζεται λοιπόν να δείξετε χαρακτήρα και από τι μέταλλο είστε φτιαγμένοι/ες.

Στον ερωτικό τομέα το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο παρελθόν. Μία σχέση που σας έκανε να νιώσετε πραγματικά ελεύθεροι/ες έρχεται να διεκδικήσει και πάλι μία θέση στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία θα έχετε ρήξη και ανατροπές σε φιλίες και από την άλλη κάτι δυνατό, αλλά σύντομο, μπαίνει στις ζωές σας.

Μία φιλία ή μία σχέση λαμβάνει άδοξο τέλος, καθώς ο τρόπος που την διαχειριστήκατε ήταν επιεικέστατα απαράδεκτος. Ο ευθύς αλλά επιθετικός τρόπος με τον οποίο μιλάτε αυτήν την περίοδο τελικά σας στοιχίζει. Η αίσθηση ότι έχετε τον έλεγχο τελικά αποδεικνύεται ψευδαίσθηση και τελικά το μοιραίο επέρχεται. Από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να ζήσετε με αυτήν την απώλεια και να δρομολογήσετε την ζωή σας χωρίς την παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων.

Μία καλή λύση είναι να αφεθείτε σε έναν τελευταίο «έρωτα του καλοκαιριού» και να χαλαρώσετε. Η περίοδος ευννοεί κάτι σύντομο αλλά δυνατό, το οποίο θα φροντίσει τόσο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για τον χειμώνα όσο και να χαλαρώσετε από όλα όσα σας βασανίζουν.

Προσέξτε πολύ τα οικονομικά ανοίγματα των ημερών αυτών. Αν δεν έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό, θα δείτε πολύ σύντομα οι στόχοι σας που είχατε θέσει να γίνονται άπιαστοι και επί της ουσίας να ακυρώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ δύσκολη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για εσάς τους Ιχθύες, καθώς θα υπάρξουν απίστευτες αλλαγές τόσο στο μέλλον των σχέσεων και των συνεργασιών όσο και στο επαγγελματικό σας μέλλον.

Επαγγελματικά μέσα στις επόμενες ημέρες όλα θα φαίνονται πως πάνε στραβά και θα μπείστε στο πειρασμό να παρατήσετε ό, τι κάνετε. Τόσο η ανασφάλεια όσο και η έλλειψη χρημάτων είναι πολύ σοβαροί λόγοι, για να τερματίσετε αυτό που κάνετε ήδη. Αν όμως δεν υποκύψετε στον πειρασμό και ακούσετε την συμβουλή κάποιων ανθρώπων που είτε σας γνωρίζουν είτε είναι ειδικοί, τότε θα καταλάβετε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο, απλά, χρειάζεται ακόμη αγώνα και υπομονή πριν δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας.

Οι σχέσεις σας αυτήν την περίοδο περνούν την μία κρίση πίσω από την άλλη. Σας έχει πιάσει τέτοιο άγχος που πολύ δύσκολα μπορείτε να ηρεμήσετε. Ως απόρροια η αγχωτική κατάσταση που ζείτε περνάει και στους/στις συντρόφους σας. Επειδή είστε έτοιμοι/ες να κάνετε σοβαρή ζημιά σε αυτές, σταθείτε και ακούστε και την άλλη πλευρά. Αυτήν την φορά έχουν δίκιο.

Αν χωρίσετε αυτές τις ημέρες, μην ανησυχείτε! Πριν ακόμη κλείσετε την μία πόρτα μία άλλη ανοίγει αμέσως.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε στο http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s