Η έκλειψη του Αυγούστου!

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 (12.26’ ώρα Ελλάδος), πραγματοποιείται Σεληνιακή Έκλειψη στην 26η ( 25° 51’ 41’’) μοίρα του άξονα Υδροχόου-Λέοντα. Επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο των Σταθερών Ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Επηρεάζει επίσης, εσάς που έχετε πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στην 26η μοίρα των Σταθερών και στην 4η μοίρα του άξονα Σκορπιού-Ταύρου από αντισκιά

ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΑΝΑΛΥΣΗ

εκλειψη2.jpg

 

Η Έκλειψη αυτή είναι αρκετά περίεργη, όχι όμως αρνητική. Επειδή η Έκλειψη δεν κάνει σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες, περισσότερο θα έχει να κάνει με την ανάγκη μας να εκφράσουμε αυτό που έχουμε μέσα μας. Όλα όμως εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίον θα προσπαθήσουμε να εκφραστούμε.

Μέσα μας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε όλα αυτά που κρύβουμε ή μας καταπιέζουν. Το πρόβλημά μας είναι πως δεν ξέρουμε πώς και με ποιο τρόπο να το κάνουμε αυτό. Όλα εξαρτώνται από το πόσο ψύχραμοι μπορούμε να είμαστε ,την ώρα που καταλαβαίνουμε ότι πάμε να χάσουμε τον έλεγχο. Αν τα καταφέρουμε, η πηγή που κρύβουμε μέσα μας, θα αναβλύσει στην επιφάνεια, και θα γίνει το έναυσμα να ποτιστεί το ξερό τοπίο στο οποίο ζούμε. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε, τότε το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, καθώς η πτώση μας θα είναι σίγουρη. Το πείσμα μας θα είναι τέτοιο που θα μας τυφλώνει από το να δούμε το σωστό και θα συνεχίζουμε να εμμένουμε σε καταστάσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ένα μέρος της δυναμικής της εκλείψεως, μπορούμε να το βγάλουμε στο να αναλάβουμε άχαρους ρόλους, αλλά πολύ σημαντικούς, τόσο για την προσωπική μας εξέλιξη όσο και των γύρω μας. Η επιμονή και η πίστη στις δυνάμεις μας, θα είναι αυτές που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία και στην αναγνώριση των κόπων μας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Η Κυβέρνηση έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας έναν πολύ άχαρο ρόλο, να φέρει αλλαγές στην χώρα, που καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε. Το γεγονός αυτό την κάνει απεχθή στον κόσμο, κυρίως λόγω των οικονομικών μέτρων. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πρωθυπουργός μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της Ιστορίας, αρκεί να καταφέρει να πείσει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Αν δεν τα καταφέρει, τότε με την επιμονή και την εθελοτυφλία του θα ξυπνήσει τον θυμό του κόσμου και η πτώση δεν θα αργήσει να έλθει.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;

Η έκλειψη αυτή θα δώσει σε εσάς τους Κριούς την ευκαιρία να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη! Βέβαια, καλό θα ήταν να πάρετε τον χρόνο σας πριν κάνετε οτιδήποτε διότι η πρώιμη ανάληψη δράσης θα σας οδηγήσει στην αποτυχία. Ο δρόμος που έχετε να ακολουθήσετε είναι άχαρος, και δυστυχώς μόνο εσείς μπορείτε να τον ακολουθήσεστε. Στο τέλος όμως της διαδρομής σας περιμένει η τύχη, η ευμάρεια και η αναγνώριση των κόπων σας.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε τον άχαρο ρόλο να είστε ο φάρος της ελπίδας και της ανοχής σε έναν κόσμο που καταρρέει. Εσείς λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ότι μπορείτε να γίνετε ο βράχος, πάνω στον οποίο οι άλλοι μπορούν να στηριχθούν. Μπορεί τώρα να σας φανεί κάπως άχαρος ο ρόλος αυτός, αλλά όταν έλθει η ώρα όλοι θα αναγνωρίσουν το πόσο τους σταθήκατε στην δύσκολη ώρα.

Ο κόσμος είναι δικός σας, αγαπητοί Δίδυμοι, για να τον κατακτήσετε, αρκεί να μείνετε σταθεροί/ές στις απόψεις σας, χωρίς όμως δογματισμούς. Παράλληλα, ακούστε την εσωτερική σας φωνή, που σας λέει ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, και ιδιαίτερα τις δημιουργικές σας ικανότητες. Μην φοβηθείτε να «βρωμίσετε» λίγο τα χέρια σας. Καλό θα σας κάνει!

Για εσάς τους Καρκίνους  τα χρήματα, και μάλιστα των άλλων, είναι αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, σιγουριά και άνεση στην ζωή σας. Όμως, ήλθε ο καιρός να αφήσετε κατά μέρους την «ασφάλεια» και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τομείς που οι άλλοι διστάζουν να ακολουθήσουν. Ας πούμε πως «τα σκουπίδια του ενός, είναι ο θησαυρός του άλλου».  Ακούστε λοιπόν την φωνή που σας λέει να δοκιμάσετε και δεν θα χάσετε!

Με την Σεληνιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, εσείς οι Λέοντες θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο δημιουργικό σας εαυτό και να αποδείξετε ότι έχετε την δύναμη, ακόμα και να πλάσετε τον κόσμο κατ’ εικόνα και ομοίωσίν σας, αρκεί να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας! Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίον θα το κάνετε, διότι τόσο η άνοδος όσο και η πτώση μπορούν να έλθουν με την ίδια ευκολία.

Εσείς οι Παρθένοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι σκοπός της ζωής σας είναι να αναλαμβάνετε όλα εκείνα που οι άλλοι τα θεωρούν άχαρα. Όμως, χάρη σε εσάς, όλοι μπορούν να προοδεύσουν και να ευημερήσουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αν την χάσετε, να ξέρετε ότι δεν διακυβεύεται μόνο η επιτυχία στην ζωή σας, αλλά και η ίδια σας η υγεία.

Η Σεληνιακή Έκλειψη έρχεται σε εσάς τους Ζυγούς, να ξυπνήσει τον πιο δημιουργικό και ερωτικό εαυτό, καθώς ο κύκλος όπου καταπιέζατε αυτό που επιθυμούσατε, κλείνει! Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να είστε έτοιμοι/ες να υποστείτε την χλεύη του κόσμου για αυτό που θέλετε. Με υπομονή και επιμονή, στο τέλος όμως όλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας.

Εσείς οι Σκορπιοί, είστε έτοιμοι/ες να βγάλετε στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα ταλέντα σας και να τα μοιραστείτε με τον κόσμο ή, ακόμη καλύτερα, να τα κάνετε επάγγελμα; Έχετε την υπομονή, να ακολουθήστε έναν δρόμο όπου όλοι θα αναρωτώνται γιατί τον ακολουθήσατε, ενώ φαινομενικά δεν έχει κάτι να σας δώσει; Εάν ναι, τότε θα μπορέσετε μετά από διάστημα ταλαιπωρίας, να κερδίσετε το στοίχημα με τους άλλους και στο τέλος όλοι να παραδεχθούν πως είχατε δίκιο!

Μέσα στο επόμενο διάστημα εσείς οι Τοξότες θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ότι έχετε την ικανότητα να βασιστούν οι άλλοι επάνω σας καθώς θα αναλάβετε έναν άχαρο ρόλο μεν, πολύ σημαντικό δε. Από εκεί και πέρα, μόνο επιτυχίες, ευημερία και τιμές σας περιμένουν. Αν δεν τα καταφέρετε, τότε το μυαλό σας θα είναι τόσο μπερδεμένο που το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να μείνετε κολλημένοι/ες στα λάθη που έχετε συνηθίσει να κάνετε στην ζωή σας.

Εσείς οι Αιγόκεροι, νιώθετε αρκετά έτοιμοι/ες και σίγουροι/ες να βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο δημιουργικό σας εαυτό; Είστε έτοιμοι/ες να ακολουθήσετε έναν δρόμο διαφορετικό από ό,τι σας έκαναν οι άλλοι να πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε; Εάν ναι, τότε σας περιμένει πραγματικά μία καινούργια ζωή. Εάν όμως παραμείνετε τυφλωμένοι/ες από τον «προγραμματισμό» σας, τότε θα χάσετε την μοναδική ευκαιρία που θα σας δοθεί μέσα στην επόμενη περίοδο, να αποδείξετε ότι τελικά μπορείτε να κάνετε κι άλλα πράγματα από τα συνηθισμένα.

Με την Σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε την μοναδική ευκαιρία, να αποδείξετε στον κόσμο ότι έχετε πολλά περισσότερα ταλέντα από ότι φανταζόντουσαν για εσάς. Αυτό ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, είναι όμως γεμάτος με εμπειρίες ζωής. Το πρόβλημα έγκειται στην προσωπικότητά σας. Είστε απρόβλεπτοι/ες. Έτσι, αντί να κάνετε κάτι δημιουργικό μπορεί να κάνετε το ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να κατηγορήσετε τους άλλους ότι είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι με την ζωή τους και να τους βάζετε εσείς τα εμπόδια.

Εσάς τους Ιχθύες, αυτή η έκλειψη σας οδηγεί σε έναν καινούργιο δρόμο όπου πλέον δεν πρέπει να φοβηθείτε να βγάλετε τον κρυμμένο εαυτό και τις ικανότητές σας. Ο δρόμος αυτός έχει πολύ δουλειά και καλώς ή κακώς θα έχετε κάποιες αγγαρείες να κάνετε πριν τελικά γευθείτε την επιτυχία. Όμως, αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κάνετε υπομονή και δείξετε επιμονή, τότε κάποια στιγμή θα ζήσετε την αναγνώριση των κόπων σας!

Τον Αγγελο Πέτσιο μπορείτε να βρείτε και στο http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s