Προβλέψεις από 1 έως 6 Αυγούστου!

ΚΡΙΟΣ

Έντονη θα είναι και αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς, καθώς δύο είναι τα θέματα που πρέπει να κλείσετε πριν αναγνωρίσετε την ανάγκη να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε για διακοπές. Το πρώτο θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι  το οικονομικό, και το δεύτερο οι φοβίες που έχετε σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και το σεξ.

Ο έρωτας και το σεξ για εσάς, είναι  ένα και το αυτό. Όταν δεν έχετε αρκετό σεξ ή νιώθετε πως δεν είστε ποθητοί/ές σας πιάνει μελαγχολία και ανασφάλεια. Το πρόβλημά σας είναι πως, ενώ τώρα έχετε όλα όσα θέλετε, πιστεύετε πως κάτι δεν σας αξίζει ή θέλετε ακόμη παραπάνω σεξ, ώστε να ξεπεράστε τις δυσκολίες που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν θα έχετε ερωτικούς καυγάδες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί πολύ σύντομα θα περάσουν.

Αυτήν την περίοδο όσο και να θέλετε να ηρεμήσετε από τις σκέψεις για το πώς θα βγάλετε χρήματα, πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας, ακόμη και το πώς θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, φαίνεται πως όλες αυτές οι σκέψεις πρέπει να βρουν απάντηση τώρα, πριν φύγετε διακοπές. Κάντε λίγη υπομονή και μην αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα σε πράγματα που σας αρέσουν μόνο και μόνο από το άγχος σας. Ηρεμήστε, διότι τα χρήματα αυτά θα τα χρειαστείτε για τις διακοπές!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με μικροεντάσεις, μην ανησυχείτε! Οι ημέρες αυτές έχουν κάτι το πολύ έντονο όσον αφορά την διάθεσή σας να ξεφύγετε από όλα αυτά που σας πιέζουν. Το μυαλό σας φαντάζεται διακοπές, οι οποίες όταν θα έρθουν, θα μπορέσετε να αποβάλετε από πάνω σας τα πάντα!

Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες θα έχετε εντάσεις με το συντροφικό σας πρόσωπο, οι οποίες αφορούν το πού και πώς θα περάσετε τις διακοπές! Το συντροφικό σας πρόσωπο θέλει οπωσδήποτε να κάνετε αυτό που θέλει εκείνο, κάτι που σαφώς δεν σας βρίσκει σύμφωνους/ες, επειδή εσείς θέλετε είτε να κάτσετε σπίτι, είτε στο εξοχικό, είτε να πάτε να επισκεφθείτε τους γονείς σας. Ευτυχώς για εσάς αυτού του είδους οι γκρίνιες θα σταματήσουν και θα μπορέσετε να βρείτε έναν κοινό τόπο διακοπών, ώστε να απολαύσετε την άδειά σας!

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι φαινομενικά πιο απλά. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη, αλλά συνάμα και πιο εγκεφαλική. Πολύ δύσκολα θα ανεχθείτε άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη ή παιδεία που εσείς εκτιμάτε. Το «κακό» είναι πως με αυτήν την «υπεροψία» θα ελκύσετε πολλά άτομα τα οποία θα σας βρίσκουν απίστευτα γοητευτικούς/ές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος ξεκινάει και για εσάς με κάποιες εντάσεις με το συντροφικό σας πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Αφορμή για όλα αυτά, είναι οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν μαζί τους, για το πώς θα φτιάξετε την βάση της επιχείρησής σας (αν είστε επαγγελματίες) ή για το γεγονός ότι πρόκειται να ασχοληθείτε με τους γονείς ή με θέματα του σπιτιού, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη προσοχής (στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι/ες). Το πρόβλημά σας είναι πως ότι και να πείτε αυτό το διάστημα, έχετε δίκιο. Το θέμα είναι πως τόσο τα συντροφικά πρόσωπα όσο και οι συνεργάτες, δεν διαφωνούν μεν με όσα λέτε, αλλά τελικά δεν θα κάνουν αυτά που θα τους πείτε ή θα κωλυσιεργούν. Είναι πολύ πιθανόν οι συζητήσεις να περιστρέφονται γύρω από το οικονομικό ή το πόσο τελικά νιώθουν ασφαλείς οι άλλοι με τις επιλογές σας.

Τουλάχιστον, ερωτικά αυτήν την περίοδο νιώθετε απίστευτα καλά, καθώς η λίμπιντό σας είναι στα ύψη. Αν σταματήσετε να δίνετε έμφαση το τι συμβαίνει στην καθημερινότητα ή την εργασία σας, θα μπορέσετε να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Καρκίνους, στην οποία θα πρέπει να αποδείξετε τελικά ότι έχετε πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας έναντι συναδέλφων, εργοδοσίας, συγγενών και συντροφικών προσώπων. Όσον αφορά την εργοδοσία σας τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Υπάρχουν δυσάρεστες ανακατατάξεις και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες δεν θα είναι ευχάριστες. Ό,τι κι αν συμβεί θα πρέπει να μην αποθαρρυνθείτε, επειδή είστε πολύ καλοί/ές σε αυτό που κάνετε, απλά να ξέρετε πως τα προσόντα σας υποτιμούνται. Στην περίπτωση που καταλαβαίνετε ότι θα υπάρξουν απολύσεις, θα πρέπει να αποδείξετε ότι εσάς έχουν περισσότερο ανάγκη και όχι κάποια άλλα άτομα, τα οποία δεν θέλουν να εργασθούν με τις συνθήκες που επικρατούν και που δεν δύνανται να προσφέρουν στην εργασία αυτή κάτι άλλο πέρα από το να γκρινιάζουν και να παραπονούνται ολημερίς και ολονυχτίς. Με το ταίρι σας θα έρθετε σε σύγκρουση, επειδή δεν φαίνεται να προσπαθεί και πολύ να είσαστε μαζί. Οπότε, κάντε μία συζήτηση μαζί του και αν δεν κάνει κάτι για αυτό, η λύση είναι γνωστή.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που όλα θα πάνε δεξιά για εσάς! Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι πώς, πού και πότε θα πάτε διακοπές. Όσο κι αν τα πράγματα είναι δύσκολα, εσείς θα μπορέσετε να κλέψετε λίγο χρόνο και να χαλαρώσετε. Επιπλέον, εκεί που λέγατε ότι δεν θα έχετε χρήματα, όλο και  κάτι συμβαίνει και όχι μόνο θα έχετε απολαβές από εκεί που δεν το περιμένατε, αλλά θα μπορέσετε να βγάλετε επιπλέον χρήματα από κάποιες ιδέες που είχατε στο μυαλό σας. Το αποτέλεσμα αυτής της θετικής αλλαγής των καταστάσεων, θα είναι να επιστρέψει η χαρά στην ζωή σας. Το βασικότερο είναι, ότι θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε λίγο. Οι διακοπές αυτές, καλό θα ήταν να μην συνδυαστούν με αχαλίνωτη διασκέδαση, αλλά με συγκρατημένη καλοπέραση. Ήλιος, θάλασσα, ύπνος, φαγητό και βόλτες, θα είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για εσάς.

Όσοι/ες πάλι είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες με σοβαρά άτομα, τα οποία έχουν κάτι να σας δώσουν. Αν οι γνωριμίες αυτές μετατραπούν σε ερωτικές, θα περάσετε πολύ όμορφα. Επίσης, ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες και επαφές με άτομα με τα οποία έχετε διαφορά ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι εδώ! Όμως, η πρώτη εβδομάδα του θα βιωθεί εντελώς διαφορετικά από κάθε δεκαήμερο του ζωδίου.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο, μετά από ένα διάστημα φόβου και ανησυχίας, βρίσκετε και πάλι τους εαυτούς σας! Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Η λογική είναι το μεγαλύτερο όπλο σας, για αυτό χρησιμοποιήστε το.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο, έχετε δύο δρόμους να ακολουθήσετε. Ο ένας είναι ο δύσκολος, δηλαδή να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση ενός χωρισμού, διαζυγίου ή διάλυσης συνεργασίας, επειδή τώρα καταλαβαίνετε πως τόσο καιρό σας κορόιδευαν. Ο άλλος δρόμος, είναι του έρωτα. Είναι καιρός να νιώσετε και πάλι το πάθος. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σας βοηθήσει να το βρείτε ξανά!

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να αφήσετε πίσω τις άσχημες μνήμες που σας άφησαν διάφορα άτομα στην ζωή σας. Μπροστά σας, ανοίγει ένας νέος δρόμος, της ελπίδας που επιστρέφει στην ζωή σας και των επιθυμιών σας που θα γίνουν πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο περίεργα ξεκινά ο Αύγουστος για εσάς τους Ζυγούς, αλλά μην ανησυχείτε, τα αρνητικά γεγονότα θα κρατήσουν για πολύ λίγο, ενώ τα θετικά θα διαρκέσουν αρκετά!

Το αρνητικό κομμάτι αυτής της εβδομάδας είναι οι σχέσεις σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσετε μία κρίση επειδή, κλασσικά, εσείς θέλετε κάτι σταθερό, όμως αυτή η περίοδος ευνοεί τους έρωτες του καλοκαιριού και όχι τους μόνιμους. Όλο αυτό το σκηνικό παράγει κάποιες εντάσεις, όμως, κι ευτυχώς για εσάς, θα κρατήσουν για λίγο. Αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες. Πρώτα από όλα, δεν μπορείτε να νιώθετε ανασφάλεια επειδή οι άλλοι/ες δεν θέλουν να σας δώσουν αυτό που θέλετε, και δεύτερον, η γοητεία σας συνεχίζει να είναι τέτοια που οι προτάσεις είναι πολλές, οπότε μπορείτε να ηρεμήσετε!

Ένας ακόμη λόγος που η εβδομάδα θα είναι καλή για εσάς, είναι το γεγονός ότι κάποιες από τις επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα, επειδή δείχνετε υπευθυνότητα σε αυτό που κάνετε. Οπότε, λογικά, ό,τι κι αν ζητήσετε, θα το έχετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο περίεργα ξεκινά για εσάς του Σκορπιούς ο Αύγουστος. Επί της ουσίας αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε πίσω κάθε παλιά πληγή που σας στοιχειώνει.

Εδώ και καιρό, έχετε ξεκινήσει μία διαδικασία μέσα από την οποία έρχεστε σε επαφή με όλα εκείνα που σας πλήγωσαν. Αυτήν την εβδομάδα μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που σας προξένησαν πόνο στο παρελθόν. Το γεγονός αυτό δεν είναι τόσο κακό όσο το φαντάζεστε. Τουναντίον, θα βρεθείτε αντιμέτωποι/ες με τους δαίμονές σας, αλλά τώρα θα καταλάβετε ότι μάλλον τελικά εσείς τους δίνατε υπόσταση τραγική, και τους διαιωνίζατε στο μυαλό σας. Η επαφή με την πραγματικότητα, θα σας αποδείξει τελικά πόσο γελοίο ήταν όλο αυτό που κρατούσατε μέσα σας. Οπότε τώρα, με την συνειδητοποίηση ότι είστε ελεύθεροι/ες από τα δικά σας δεσμά, θα επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας!

Στον ερωτικό τομέα, πολλοί/ές πρώην σας περιτριγυρίζουν αλλά ήλθε ο καιρός να τους πείτε ένα γενναίο όχι!

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Και για τους Τοξότες ξεκινά λίγο περίεργα ο Αύγουστος. Ανάλογα με τις επιλογές σας θα εξαρτηθεί αν θα μπει με το αριστερό ή με το δεξί ο μήνας αυτός. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι η ανάγκη να βρείτε και πάλι τα πατήματά σας, τις σταθερές σας. Η περίοδος αυτή, σας φέρνει αντιμέτωπους/ες με τα λάθη, τις προβληματικές σχέσεις που έχετε με την οικογένειά σας, με τις ανασφάλειές σας, με το πώς βλέπετε τον έρωτα. Θα πρέπει να προσέξετε, διότι είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα της αυτοκατηγορίας  ή και της κατάκρισης των άλλων, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το άγχος και οι σπασμωδικές ενέργειες. Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Πρώτα από όλα να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει πρόβλημα, και ότι έχετε όλη την καλή διάθεση να το λύσετε. Δεν αρκεί μόνο ο αισιόδοξος και χαρούμενος χαρακτήρας σας, για να πείσετε τους άλλους ότι μπορείτε. Χρειάζεται να δείξετε ταπεινότητα και διάθεση να λύσετε κάθε πληγή που έχετε ανοίξει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος βρίσκει εσάς τους Αιγόκερους προβληματισμένους, καθώς με όλα αυτά που συμβαίνουν στις ζωές σας έχετε χάσει τον ρυθμό σας. Ευτυχώς, αν και όχι ακόμη ολοκληρωμένα, η λογική επιστρέφει και σιγά σιγά θα βρείτε και πάλι τα πατήματά σας. Καλώς ή κακώς,  εδώ και πολύ καιρό κάνετε σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να εκνευρίζετε τους γύρω σας. Πρακτικά, αυτό που υπάρχει μέσα σας και θέλει να βγει στην επιφάνεια είναι ο φόβος της απώλειας, της μοναξιάς, του περιορισμού, για αυτό και κάνετε πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάνατε. Το προηγούμενο διάστημα ήταν για εσάς ένα μεγάλο εσωτερικό ταξίδι. Μέσα από αυτό, μάθατε τις αδυναμίες και τις φοβίες σας. Τώρα είναι η εποχή να σταματήσετε να φοβάστε, να εξορθολογήσετε αυτό που σας συμβαίνει, και να πατάξετε τις αδυναμίες σας με την δύναμη της λογικής σκέψης.

Στον ερωτικό τομέα, αισθάνεστε ότι ο χρόνος σας τελειώνει και ότι πρέπει να απολαύσετε τώρα τον έρωτα. Δυστυχώς για εσάς, αυτό είναι αλήθεια. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, όπως επίσης και οι προτεραιότητές σας, για αυτό ό,τι κάνετε τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτος εντάσεις ξεκινάει ο Αύγουστος για εσάς τους Υδροχόους καθώς έχετε βαλθεί να τρελάνετε όλους όσους σας γνωρίζουν. Το θέμα σας είναι πως η ανασφάλεια, βγάζει στην επιφάνεια τον κακό εαυτό σας και αυτό μεταφράζεται ως υπερβολική γκρίνια, της οποίας αποδέκτης είναι οι συνάδελφοι , οι πελάτες σας, τα άτομα που έρχονται σε επαφή μαζί σας. Το κακό είναι πως έχετε εγκλωβιστεί σε αυτόν τον φαύλο κύκλο και πολύ δύσκολα θα ηρεμήσετε.

Πάντως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε να ξεφύγετε από τα δεσμά σας, δύο είναι οι δρόμοι.  Ο ένας είναι να βρείτε καινούργιες παρέες, οι οποίες να μπορούν να βγάζουν στην επιφάνεια τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα σας με δημιουργικό τρόπο. Ο άλλος είναι να αποφασίσετε πως δεν θέλετε άλλο να μιζεριάζετε, οπότε θα πάρετε το συντροφικό σας πρόσωπο και θα πάτε διακοπές!

Όσοι είστε ελεύθεροι/ες αυτήν την περίοδο θα πρέπει να προσέξετε τί, πώς, και πού λέτε αυτά που νιώθετε. Η επικριτική στάση σας, θα σας προξενήσει περισσότερα προβλήματα από όσα πιστεύετε ότι λύνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το αριστερό μπαίνει ο Αύγουστος για εσάς τους Ιχθύες, οπότε καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Το βασικό σας θέμα είναι, πως ενώ όλα τα σημάδια σας λένε ότι πρέπει να αλλάξετε και να αναπτυχθείτε ως προσωπικότητες, εσείς πεισματικά αρνείστε να το κάνετε. Ως αποτέλεσμα αυτής της στάσεως, θα βρεθείτε αντιμέτωποι/ες με την εργοδοσία, το συντροφικό σας πρόσωπο, τους συναδέλφους, τους γονείς σας. Τι καταφέρνετε με αυτήν την συμπεριφορά; Αποξενώνεστε από όλους ή τους απομακρύνετε από κοντά σας, ενώ στην πραγματικά εκείνοι προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Όσο θα περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο θα κρύβεστε ή θα νιώθετε ότι οι άλλοι είναι οι εχθροί σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε παρανοϊκή συμπεριφορά.

Τουλάχιστον, αν νιώσετε τον έρωτα να χτυπάει την πόρτα σας, μην αφήσετε τις παρελθοντικές σας εμπειρίες να διώξουν την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται!

Tον Άγγελο Πέτσιο θα τον βρείτε και στο :http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s