Τι ζητάτε από τις γυναίκες, καλέ κύριοι!

Συνήθως, αυτός που λέει ότι καταλαβαίνει, τι ζητά τo ένα φύλο από  το άλλο γράφει βιβλία, δίνει διαλέξεις και γίνεται ζάπλουτος.
Επειδή αυτούς τους έχουμε εξαντλήσει(;) ας πάμε σήμερα στην αγαπημένη μας επιστήμη (στο σύνολό της) και να δούμε τι απάντησαν 20.000 άνδρες στην προαιώνια ερώτηση : τι ζητάτε καλέ κύριε απο μιά γυναίκα;

Και οι απαντήσεις (για να πω την αλήθεια μου φαίνονται λογικές):

Σεξουαλική Χημεία

Οι άντρες, όπως φυσικά και εμείς, ειδικά αν ένα άτομο τους ενδιαφέρει, είναι ικανοί να το καταλάβουν από τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας τους. Δεν ξέρουμε αν είναι κάτι αντίστοιχο με τον κεραυνοβόλο έρωτα, που ίσως να μην υπάρχει κιόλας, αλλά τελικά το ένστικτο ή η χημεία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Χαμόγελο
Το χαμόγελο ήρθε δεύτερο, ω! τι έκπληξη και αυτή! (πλάκα κάνω) Δεν ξέρουμε τι και πώς, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε ότι ένα χαμογελαστό πρόσωπο, είναι ικανό για να τραβήξει την προσοχή και να κάνει κάποιον να ερωτευτεί! Προσοχή: Μην σας περάσουν και για χαζοχαρούμενο

Ευγένεια
Μπορεί η εξωτερική σας εμφάνιση να έχει προδιαγραφές μοντέλου, αλλά αν είστε η ξινίλα προσωποποιημένη, που όλα σας φταίνε και αντιμετωπίζετε όλο τον κόσμο σαν να είναι υπηρέτες σας, τότε εκτός από ένα χέρι ξύλο σας αξίζει και η πλήρης αδιαφορία!

Χιούμορ
Δεν είπαμε να είστε καραγκιόζης και να κάνετε όλη την ώρα βλακείες, ούτε να μην μπορείτε να κάνετε μία σοβαρή κουβέντα! Εννοούμε να είστε σε θέση να αντιληφθείτε ένα αστείο, να γελάσετε με αυτό αλλά και να μπορέσετε να ανταποδώσετε με εξίσου κάτι έξυπνο αλλά όχι προσβλητικό!

Το σώμα
Προσοχή, δεν εννοούμε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά γενικότερα την παρουσία, το περπάτημα αλλά και τον αέρα! Δηλαδή αν του αρέσει το μεγάλο στήθος κι εσείς …δεν, αν πληρείτε κάποιες άλλες προδιαγραφές , δεν νομίζουμε να σας απορρίψει!

Ευφυϊα
Δεν είπαμε να είστε και ο Αινστάιν, αλλά μία στοιχειώδη ευστροφία είναι απαραίτητο να τη διαθέτετε! Μην το θεωρήσετε σνομπ, αλλά ο άντρας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του το αν θα μπορέσει η καλή του να εγκλιματιστεί σε μία παρέα φυσιολογικών ατόμων με άποψη και μια κάποια μόρφωση, ή απλά θα τον κάνει ρεζίλι με τα τούβλα που θα πετάει!

Κοινωνικότητα
Το να μπορείτε να πείτε λίγες κουβέντες με έναν άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε, ή να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε έναν άγνωστο χώρο που δεν υπάρχουν πουθενά η οικογένεια και οι κολλητοί σας, δεν θέλει μυαλό, αλλά στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά!

Πάντως κορίτσια, από τη συγκεκριμένη έρευνα βγάζω για μια ακόμα φορά το συμπέρασμα, ότι αυτά που πιστεύουμε,  ότι θέλουν οι άντρες,  είναι απλά οι φοβίες μας.
Το μόνο που τελικά θέλουν και αυτοί, είναι ένας “ανθρωπένιος” άνθρωπος.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s