Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με εντάσεις, οι οποίες όμως θα λειτουργήσουν καθαρτικά για εσάς.

Όλα ξεκινούν από τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές. Καλώς ή κακώς υπάρχουν φοβίες, και αναζητάτε την υποστήριξη τόσο των συνεργατών όσο και των συντροφικών σας προσώπων. Το κακό είναι μάλλον ότι προσπαθείτε να το κάνετε με λάθος τρόπο, κυρίως μέσω τσακωμών. Κι εδώ είναι η πηγή των εντάσεων της εβδομάδος αυτής.

Αντί λοιπόν να τσακώνεστε, καλό θα ήταν να κάνετε αυτό που πρέπει, δηλαδή να μιλήσετε και να πείτε ακριβώς τι είναι αυτό που απασχολεί το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα έχετε την προσοχή  των συνεργατών ή των συντροφικών σας προσώπων.

Όσοι είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία πραγματικά να ξεσαλώσετε ερωτικά! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία και τον ερωτισμό που αποπνέετε. Το μόνο «πρόβλημα» είναι πως έτσι κι αρχίσετε, δεν πρόκειται να σταματήσετε. Το «αρκετά» δεν θα υπάρχει στο λεξιλόγιό σας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δύο κατευθύνσεις θα έχουν τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στις επόμενες ημέρες για εσάς. Από την μία θα έχετε εντάσεις με το συντροφικό σας πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας με θέμα τι άλλο, τα οικονομικά, και από την άλλη θα πρέπει να βρείτε τρόπο να χαλιναγωγήσετε την λίμπιντό σας!

Ας ξεκινήσουμε με την λίμπιντό σας, η οποία, όχι απλά είναι έντονη, δεν έχει καν σημείο κορεσμού. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος εντάσεων με το συντροφικό σας πρόσωπο, διότι δεν θα μπορέσετε με τίποτα να μαζευτείτε. Αυτό είναι καλό όταν περιορίζεται μέσα στην σχέση. Το κακό είναι, πως έτσι όπως θα νιώσετε, πολύ δύσκολα θα περιοριστείτε σε ένα και μόνο άτομο. Για αυτό και αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι παράνομες σχέσεις, οι οποίες έχουν αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση σας.

Από την άλλη, το οικονομικό πρόκειται να γίνει και αυτό με την σειρά του εστία εντάσεων για εσάς και τα συντροφικά σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Καλό θα είναι στο σπίτι να σταματήσετε τις συζητήσεις για τα οικονομικά, πριν μεγαλοποιηθούν και ξεφύγουν από τον έλεγχο. Στο επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έχετε νομικές εμπλοκές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο περίεργη, αλλά καλή θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου για εσάς τους Δίδυμους.

Την μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να την δείξετε στις εντάσεις που θα έχετε με τους συνάδελφούς σας, ή στον χώρο της εργασίας σας. Εσείς μπορεί να είστε χαλαροί/ές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν μπορεί να πάει στραβά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν εντάσεις με τους συνάδελφούς σας επειδή εποφθαλμιούν την θέση σας ή θέλουν να αποκτήσουν ηγεμονικό ρόλο στον χώρο της εργασίας κι εσείς αποτελείτε εμπόδιο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε άτομα τα οποία για δικούς τους λόγους να σας κάνουν την ζωή δύσκολη (π.χ. πελάτες). Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δεχθείτε από επίπληξη μέχρι και να σας απολύσουν.

Από την άλλη, ξεκινούν οι διακοπές και η διάθεσή σας αλλάζει άρδην! Κάτι η θάλασσα, κάτι η χαλαρότητα των ημερών, κάτι το γεγονός ότι φεύγετε μακρυά από την καθημερινότητα, θα αυξήσει την λίμπντό σας! Οπότε, μην απορήσετε εάν είστε όλο ερωτικές προτάσεις ή δέχεστε εσείς την μία ερωτική πρόταση πίσω από την άλλη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτη εντάσεις θα είναι και για εσάς τους Καρκίνους, η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτό που σας νοιάζει περισσότερο από όλα, είναι να νιώσετε ελεύθεροι/ες, να ζήσετε τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση, χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να κουνηθούν από την θέση τους για να σας τα προσφέρουν όλα αυτά. Μπορείτε και μόνοι/ες σας! Αυτή η αίσθηση ελευθερίας, δεν θα διαρκέσει για πολύ πάντως. Όχι ότι θα συμβεί κάτι, απλά το γεγονός ότι θα είστε τόσο εξωστρεφείς θα σας κάνει ποθητούς/ές, οπότε δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι.

Αν πάλι είστε δεσμευμένοι/ες μην προσπαθήσετε να πείσετε το συντροφικό σας πρόσωπο να σας δώσει όλα αυτά που θέλετε, διότι δεν είναι σε θέση να δώσει. Μάλιστα αν το ζορίσετε παραπάνω από ό,τι πρέπει, δεν αποκλείται να φθάσετε ένα βήμα πριν την οριστική ρήξη. Αντ’ αυτού βγείτε έξω στον κόσμο, κάντε καινούργιες γνωριμίες ή παρέες, και που ξέρετε, κάτι μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένετε!

 

ΛΕΩΝ 

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες καθώς επιστρέφει η αισιοδοξία στην ζωή σας, μετά από ένα διάστημα κατήφειας, γκρίνιας, εσωστρέφειας και παραπόνου. Το γεγονός ότι μπαίνουμε στον μήνα των γενεθλίων σας, το οποίο σημαίνει διακοπές, χαλάρωση, διασκέδαση, αυτομάτως ανεβάζει την διάθεσή σας! Όμως το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά σας άφησε ένα καλό μάθημα, το μέτρο. Έτσι κι εσείς θα ανοιχθείτε στον κόσμο, θα διασκεδάσετε, θα ερωτευθείτε αλλά χωρίς υπερβολές.

Στον ερωτικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να καλέσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να εορτάσετε μαζί τα γενέθλιά σας, να ζητήσετε να βρεθείτε με ένα άτομο που είχατε καιρό να δείτε, να βρεθείτε με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς με το οποίο διατηρούσατε σχέση στο παρελθόν. Κανείς και καμία δεν θα μπορέσει να σας πει όχι επειδή η γοητεία σας λάμπει!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, η λίμπιντό σας είναι στα ύψη, και θα έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο! Ως απόρροια, η μονογαμία θα γίνει μία άγνωστη λέξη για εσάς! Επίσης, θα απορρίψετε όσους/ες δεν θέλουν να παίξουν το δικό σας παιχνίδι. Γιατί να χαλάτε την ζαχαρένια σας με ανθρώπους που δεν θέλουν να γλεντήσουν την ζωή και τον έρωτα;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου κρύβει πολλές εντάσεις, κυρίως ερωτικές και δευτερευόντως οικονομικές.

Το οικονομικό είναι πάντα ένας τομέας που σας προκαλεί εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο διότι θέλετε πάντα να είστε εντάξει έναντι των υποχρεώσεών σας. Το πρόβλημά σας είναι πως αυτή την περιόδο υπάρχουν πολλά, αλλά ευχάριστα έξοδα. Βασικά, αυτό που σας απασχολεί, είναι πώς θα βρείτε όλα αυτά τα χρήματα που χρειάζονται. Μία καλή λύση είναι να ζητήσετε χρήματα από τα αδέλφια σας ή τους στενούς σας συγγενείς. Αν δεν θέλετε να ζητήσετε χρήματα, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνετε άμεσα περικοπές.

Στον ερωτικό τομέα φαίνεται πως οι εντάσεις θα προέλθουν κυρίως επειδή το πάθος που νιώθετε για κάποιο άτομο, δεν έχει ανταπόκριση. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσετε εσείς τι θέλετε, αν δηλαδή θέλετε να συνεχίσετε όπως είστε ή να διακόψετε. Επίσης, μπορεί ένα άτομο με το οποίο χωρίσατε εδώ και καιρό, να επέστρεψε στην ζωή σας προκαλώντας σας αναστάτωση, είτε με την συμπεριφορά είτε με τις απαιτήσεις του. Ο μόνος τρόπος για να το ξεφορτωθείτε, είναι να το χειραγωγήσετε και να το κάνετε να πιστέψει τελικά, ότι δεν του αξίζετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι καλές ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Ζυγούς και αυτήν την εβδομάδα! Η διάθεσή σας μπορεί να χαλάσει μόνο από δύο πράγματα. Το ένα είναι να χρειαστεί να διακόψετε ό,τι κάνετε για να επιστρέψετε άρον άρον στο σπίτι και στην οικογένειά σας, λόγω ενός άσχημου γεγονότος. Το άλλο είναι να σας αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνετε που να αποφασίσετε ότι δεν γυρίζετε πλέον στην παλιά ζωή σας.

Η ζωή σας κυλά απίστευτα όμορφα και τίποτα δεν φαίνεται να την αμαυρώνει. Οι τυχόν ερωτικές εντάσεις, ισοσκελίζονται με τις νέες γνωριμίες, με τις νέες παρέες και από το γεγονός ότι κάνετε αυτό που σας αρέσει. Οπότε, πολύ δύσκολα θα χαλάσει η διάθεσή σας.

Αν όμως υπάρξει ένα άσχημο γεγονός με την οικογένειά σας και το σπίτι σας, πρέπει να τα παρατήσετε όλα, και να τρέξετε κοντά τους, όποιες κι αν είναι οι επιπτώσεις στην προσωπική ζωή ή στην εργασία. Για αυτό θα πρέπει να ξέρετε πως όποια απόφαση πάρετε, θα πρέπει να είναι ολοκληρωτική και όχι με μισή καρδιά.

Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας αρέσει τόσο πολύ η κατάσταση που ζείτε τώρα, που μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσετε ότι αυτό είναι που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας! Ως αποτέλεσμα, θα παρατήσετε την παλιά ζωή σας, δεν θα γυρίσετε στο παλιό σας σπίτι, θα κόψετε τον ομφάλιο λώρο με τους γονείς, και στην πιο ακραία περίπτωση, ίσως ζητήσετε διαζύγιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες μεγάλες και επώδυνες αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον εργασιακό κι επαγγελματικό τομέα της ζωής σας, οι οποίες είναι άκρως αναγκαίες.

Φθάσατε λοιπόν σε εκείνο το σημείο που πλέον αντιλαμβάνεστε ότι έχετε εγκλωβιστεί στο ίδιο, απαράλλακτο, και βαρετό, εργασιακό κι επαγγελματικό μοτίβο. Αναγνωρίζετε την ανάγκη να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στην ζωή σας πριν σας βουλιάξει η μονοτονία της ρουτίνας;. Το θέμα είναι, θέλετε να κάνετε την αλλαγή αυτή ή όχι; Από ό,τι φαίνεται μάλλον όχι, και για αυτό το Σύμπαν θα πάρει πίσω τις ευκαιρίες που σας δίνει ή, αν είστε κατά το ήμισυ αποφασισμένοι/ες να τις προχωρήσετε, τότε το Σύμπαν θα σας σπρώξει προς την σωστή κατεύθυνση. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αλλαγές θα είναι ριζικές, κάτι που δεν σας αρέσει επειδή ως άνθρωποι είστε σταθεροί.

Στον ερωτικό τομέα δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξετε. Πρώτα από όλα μην αφήσετε το παρελθόν να στοιχειώσει το μέλλον σας. Δεύτερον μην αφήσετε ανθρώπους να εκμεταλλευτούν τον έρωτά σας. Και στις δύο περιπτώσεις, ο κοινός παρανομαστής είναι η ανασφάλεια. Πρέπει να μάθετε να λέτε όχι, έστω κι αν σας είναι δύσκολο αυτήν την περίοδο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι για εσάς τους Τοξότες η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς ξεκινάει μία περίοδος που θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά από τα υπόγεια της ψυχής σας.

Αν και ακόμη δεν έχει βγει κάτι στην επιφάνεια, νιώθετε ήδη πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Μέσα σας υπάρχει ο πόνος και ο φόβος ότι τελικά θα μείνετε μόνοι/ες σας στην ζωή . Αυτό έχει βάση μόνο στην περίπτωση που δεν ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό που νιώθετε. Αν το αφήσετε απλά να υπάρχει, τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ζήσετε όλο το επόμενο διάστημα μέσα στην αβεβαιότητα και το άγχος. Αν όμως ασχοληθείτε, θα πρέπει να δώσετε έμφαση επειδή αυτά που κρύβονται μέσα σας δεν μπορούν να φύγουν από την μία μέρα στην άλλη. Το να αναγνωρίσετε ότι υπάρχουν είναι ένα καλό βήμα. Το επόμενο είναι να ζητήσετε βοήθεια, διότι δεν είναι θέματα που μπορείτε να τα λύσετε μόνοι/ες επειδή έχουν γίνει δεύτερη φύση σας.

Από την άλλη, μία περίοδος τρελλού κεφιού, χαλαρότητας, διακοπών, έρωτα και σεξ ξεκινάει για εσάς, η οποία θα κρατήσει σχεδόν όλο τον επόμενο μήνα! Είναι κάτι που χρειάζεστε, για αυτό και αφεθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα, δεν διανύετε και την καλύτερη περίοδο της ζωής σας αλλά, το Σύμπαν μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσει να βγάλετε από το μυαλό σας αρκετές από τις δυσάρεστες και αγχωτικές σκέψεις σας.

Πολλά είναι τα θέματα που σας απασχολούν! Όμως, αντιλαμβάνεστε ότι είναι καταστάσεις για τις οποίες δεν φέρετε την ευθύνη εσείς αλλά η περίοδος την οποία ζούμε. Επειδή όμως μπαίνουμε σε περίοδο διακοπών, καλό θα ήταν να αφήσετε αυτού του είδους τις σκέψεις για τον Σεπτέμβριο. Αυτή η περίοδος, και από ό,τι φαίνεται και όλο τον Αύγουστο, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε αρκετά από όλα αυτά που σας «κυνηγούν». Το σεξ και τα χρήματα είναι το αγαπημένο σας χαλαρωτικό κοκτέιλ, και από ό,τι φαίνεται θα τα έχετε και τα δύο, και μάλιστα σε ποσότητα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε κινήσεις ώστε να βρεθείτε με άτομα του παρελθόντος σας για να κάνετε μαζί τους σεξ! Την πιο «πικάντικη» περίοδο θα την έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες ή που φλερτάρετε με άτομα τα οποία δεν μπορούν να κάνουν σχέση. Αυτοί/ές έχουν όλη την καλή διάθεση να ανεβάσουν την λίμπιντό σας στο κόκκινο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, βρίσκει εσάς τους Υδροχόους έτοιμους/ες να σταματήσετε ό,τι κάνετε, να έχετε ήδη έτοιμα τα προσωπικά σας αντικείμενα μέσα σε ένα σάκο ή τσάντα, και να περιμένετε πότε θα ετοιμαστούν οι άλλοι ώστε να φύγετε μακρυά από την καθημερινότητα!

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, θα πρέπει να δείξετε υπομονή με το συντροφικό σας πρόσωπο, όχι γιατί δεν θέλει να σας ακολουθήσει, αλλά διότι μπορεί μην συμπίπτουν οι άδειές σας. Αν όμως δείξετε υπομονή, σύντομα θα γίνουν όλα όπως πρέπει και θα περάσετε όμορφα μαζί.

Αν είστε ελεύθεροι/ες μην περιμένετε από τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες. Αυτό που χρειάζεται, είναι να τους ταρακουνήσετε από την θέση τους και να τους κάνετε να δουν πόσο όμορφα θα περάσουν μαζί σας. Αν πάλι τους βλέπετε ότι δεν είναι τόσο ζωηροί όσο θα θέλατε, μία είναι η λύση! Φεύγετε μόνοι/ες σας! Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να περάσετε αυτές τις ημέρες στην μοναξιά. Τουναντίον, και καινούργιες παρέες θα κάνετε και αρκετές ερωτικές ιστορίες θα υπάρξουν!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου για εσάς τους Ιχθύες. Τέσσερις είναι οι βασικοί τομείς που σας απασχολούν, το επαγγελματικό, το εργασιακό, οι σχέσεις και οι συνεργασίες, και βέβαια τα όνειρά σας.

Η πίεση που αισθάνεστε από τον επαγγελματικό τομέα, σας κάνει να νιώθετε άσχημα επειδή δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, ώστε να αλλάξει το τοπίο. Ευτυχώς που για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο διάστημα παθητικότητας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες ώστε να αποκτήσετε έσοδα από καινούργιες πηγές.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα περάσουν μία κρίση, καθώς δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το κομμάτι του εαυτού σας που αγκυλώνεται επάνω στους άλλους. Όλο αυτό το σκηνικό θα βγάλει στην επιφάνεια ακόμη και τον πιο αρρωστημένο εαυτό σας. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να ξεκινήσετε με κάτι απλό, πχ με έλλειψη πίστης προς τα συντροφικά σας πρόσωπα, και να καταλήξετε σε κάτι πιο μεγάλο, όπως π.χ. να χωρίσετε για ψύλλου πήδημα, και μετά να νιώθετε αφόρητες τύψεις.

Όσοι/ες είστε υπάλληλοι, τα πράγματα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η σιγουριά που αποπνέετε αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις καρδιές των ανθρώπων με τους οποίους συναλλάσσεστε καθημερινά.

Τέλος, τα όνειρά σας μπορούν αν γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μείνετε σταθεροί/ές σε αυτό που κάνετε. Προσέξετε μόνο τις βιασύνες αυτές τις ημέρες διότι μπορεί να κάνετε ζημιά σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Τον Άγγελο Πέτσιο θα βρείτε και στο :   http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s