Μαύροι κύκλοι…τέλος!

Μαύροι κύκλοι ακόμα και το καλοκαίρι;
Είναι ένα θέμα που σχεδόν όλες μας αντιμετωπίζουμε .Από τις πιο μικρές ως τις πιο μεγάλες και δεν θα αναφερόμασταν   σε αυτό, αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικό!

Το μακιγιάζ λοιπόν είναι ένας από τους τρόπους για να αντιμετωπίσουμε το θέμα (η ύστατη λύση είναι να καταφύγουμε σε γιατρούς)

Πρέπει να αγοράζουμε την σωστή απόχρωση κονσίλερ. Σωστή είναι, αυτή που είναι λίγο πιο ανοιχτή από το δέρμα μας.

Πρέπει πάντα να καθαρίζουμε τα μάτια μας ,πολύ καλά από τη μάσκαρα και το eyeliner.
Δεν εννοώ μόνο πριν κοιμηθούμε , αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί ιδιαίτερα τώρα με τις ζέστες , το μακιγιάζ “τρέχει” και συσσωρεύεται βρωμιά στην περιοχή των ματιών, η οποία υποβοηθά στη δημιουργία μαύρων κύκλων. Ένα καθαρό πανάκι είναι ιδανικό για το καθάρισμα.

Δεν πρέπει να τρώμε πολύ αλάτι, γιατί προκαλεί πρηξίματα,ακόμα και στην περιοχή των ματιών ,με αποτέλεσμα κάποιες “ωραιότατους” μαύρους κύκλους.

Τέλος,  να τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά,διαφορετικά θα μας λείψουν βασικές βιταμίνες που βοηθούν σε “κύκλους free” μάτια!

ΥΓ: 

Και επειδή δεν έχω φίλους όποιους -όποιους,ο πολύ γνωστός και από τους καλύτερους make up artists στη χώρα μας, ο Ράφαελ Δελαπόρτας, μου είπε να σας δώσω και άλλη μια συμβουλή για το κονσίλερ: το καλύτερο είναι να βάζουμε πρώτα, ένα κονσίλερ στο χρώμα του κύκλου για ενσωμάτωση,  και μετά το ποιό ανοιχτό για λαμψη,  γιατί  διαφορετικά θα αποκτήσουμε από μαύρο ένα ωραιότατο γκρι χρωματάκι ,κατω από το μάτι μας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s