Προβλέψεις από 18 έως 24 Ιουλίου!

 

ΚΡΙΟΣ 

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι αρκετά καλή για εσάς αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε υπό έλεγχο τον συναισθηματισμό σας.

Η ανάγκη σας για ασφάλεια, είτε είναι προσωπική είτε είναι οικονομική, είναι αρκετά έντονη. Αυτό που σας ενοχλεί είναι πως απαιτείτε να σας την δώσουν και αυτό που τελικά φαίνεται να γίνεται είναι να σας την δίνουν. Το θέμα είναι να γνωρίζετε που είναι το «αρκετά». Μόλις φθάσετε αυτό το όριο, σταματήστε για το καλό σας. Αν το ξεπεράσετε, θα γίνετε πολύ σκληροί/ές με τους άλλους. Επειδή όμως τα πράγματα θα κυλήσουν καλά για εσάς, χαλαρώστε!

Το καλύτερο κομμάτι της εβδομάδας αυτής βρίσκεται στον ερωτικό σας τομέα. Η πολύ καλή σας διάθεση θα μετατραπεί σε ερωτική και το ένστικτο του κυνηγού θα κάνει την εμφάνισή του. Καλό θα ήταν να το ακούσετε, καθώς θα σας οδηγήσει σε υπέροχες στιγμές! Αν χωρίσατε πρόσφατα ή έχετε προτάσεις από πρώην συντροφικό σας πρόσωπο είναι πάρα πολύ πιθανό να τα βρείτε ξανά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινάει θα είναι αρκετά περίεργη, καθώς από την μία θα προχωρήσετε σε διακοπή σχέσεων, συνεργασιών, ενοικιάσεων, και από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τελικά ποίος είναι το αφεντικό στο σπίτι, στην εργασία, ή στους γύρω σας.

Το πρόβλημά αυτής της εβδομάδος  θα προέλθει κυρίως από τον οικογενειακό τομέα. Κάποιες συζητήσεις που γίνονται θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, ειδικά εάν αφορά τα παιδιά σας ή κάποιες δραστηριότητές σας ή επικείμενες σπουδές. Θα πρέπει να δείξετε πυγμή και να επιβάλετε το σωστό πριν χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αν έχετε προβλήματα με ενοικιαστές ή θέλετε να αλλάξετε σπίτι, είναι καιρός να αφήσετε κατά μέρος την τεμπελιά σας και να κινηθείτε άμεσα, είτε δικαστικά (για τους ενοικιαστές) είτε να ψάξετε να βρείτε σπίτι.

Ερωτικά θα βρεθείτε σε εκείνη την θέση που όποιος/α δεν κάνει αυτό που θέλετε εσείς θα τον/την διώξετε. Επίσης, δεν θα παρακαλέσετε κανέναν και καμία. Αρκετά χαλάσατε την ρουτίνα σας με σκέψεις για ανθρώπους που δεν αξίζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η εβδομάδα αυτή θα αναδείξει την πυγμή και την θέληση που έχετε όταν πρέπει να πάρετε πρωτίστως οικονομικές αποφάσεις και δευτερευόντως θέματα εκτίμησης, είτε δικής σας είτε των άλλων.

Γενικά, αυτές τις ημέρες δεν θα δώσετε σημασία σε ανθρώπους που παρακαλούν ή απαιτούν να τους δώσετε την εκτίμηση που αναζητούν. Κάτι τέτοιο το βρίσκετε απεχθές καθώς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί κάποιος/α να παρακαλεί για λίγη προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για ανθρώπους που σας ζητούν δανεικά ή σας οφείλουν χρήματα. Στην πρώτη κατηγορία απλά δεν δίνετε καθώς τα χρειάζεστε για προσωπικές σας ανάγκες και στην δεύτερη θα απαιτήσετε να σας τα επιστρέψουν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το καλύτερο κομμάτι αυτών των ημερών είναι οι σχέσεις σας, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές. Οι επαγγελματικές σχέσεις επιτέλους αρχίζουν να λειτουργούν όπως τις θέλετε εσείς καθώς οι συνεργάτες σας υποχωρούν μπροστά στην πυγμή και την θέλησή σας κι επειδή αναγνωρίζουν ότι έχετε δίκιο. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αν είστε ελεύθεροι μάλλον θα μπλέξετε ξανά με ένα άτομο από το παρελθόν. Επίσης, ευνοούνται οι σχέσεις με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από εσάς. Οι δε δεσμευμένοι θα δείτε την σχέση σας να δένει και ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη καθώς θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να διαλύσετε μία σχέση σας επειδή το άλλο πρόσωπο δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, δεν σας παρέχει ασφάλεια, και επιπλέον νιώθετε ότι δεν σας εκτιμά τόσο όσο θα θέλατε. Το ίδιο ισχύει και για εσάς που είστε επαγγελματίες. Μία συνεργασία σας θα διαλυθεί επειδή δεν αποκομίζετε κέρδη από αυτήν. Αν νομίζετε ότι θα στεναχωρηθείτε από αυτήν την απώλεια, πλανάσθε πλάνη οικτράν. Τουναντίον, η όλη διαδικασία θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αν είναι ερωτική σχέση αυτή που διαλύετε, θα έλθετε σε επαφή με πολύ περισσότερο κόσμο, κάνοντας γνωριμίες ή μετέχοντας σε ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Το ίδιο και στην εργασία σας. Οι επιλογές που θα ανοίξουν θα αποσβέσουν πολύ σύντομα τους κραδασμούς από ότι χάσετε. Όσοι είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κολλήματα του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ 

Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, καθώς θα είστε μέσα στα νεύρα. Δυστυχώς θα υπάρξουν εμπλοκές σε πολλούς τομείς της ζωής σας για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Το κυριότερο θέμα που σας απασχολεί είναι πως νιώθετε εγκλωβισμένοι/ες μέσα σε καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Στον οικονομικό τομέα τα έξοδα είναι τόσα που δεν μπορείτε να τα καλύψετε και να τα ισοσκελίσετε με έσοδα, με αποτέλεσμα να νιώθετε πως πρέπει να σταματήστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να εκνευριστείτε επειδή τα χρήματά σας τελειώνουν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και δεν ξέρετε πώς θα βγάλετε το υπόλοιπο του μηνός. Αν πάντως είστε φειδωλοί με τα έξοδα, θα τα καταφέρετε. Εκνευρισμός θα υπάρξει επειδή μπορεί να μην πάτε διακοπές. Μπορεί επίσης να μην υπάρχει κάποιος/α να ανταποδώσει το φλερτ σας. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα μέσα σας, το οποίο, αν βγει στην επιφάνεια, θα προξενήσει πόνο στους αγαπημένους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Περίεργη αλλά καλή θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι τι άλλο, ο έρωτας, ή καλύτερα πώς να τον αποφύγετε. Αν και κάτι τέτοιο ακούγεται κακό, δεν είναι. Η περίοδος αυτή έχει πολύ σεξ, απίστευτη διασκέδαση, χαρά. Αυτό που δεν θέλετε είναι το συναισθηματικό δέσιμο με κάποιον/α αυτήν την περίοδο που όλα πάνε καλά! Το καλοκαίρι είναι για εσάς μία πολύ καλή ευκαιρία να πάψετε για λίγο να είστε ο εργατικός και γκρινιάρης εαυτός σας και να ασχοληθείτε με όλα αυτά που υπό φυσιολογικές συνθήκες τα θεωρείτε «κακά». Για αυτό χαλαρώστε και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Απολαύστε τις καλοκαιρινές διακοπές που ξεκινούν χωρίς να έχετε τύψεις. Ακόμη καλύτερα θα είναι για εσάς που χωρίσατε ή χωρίζετε. Εσείς θα έχετε την ευκαιρία πραγματικά να ξεσαλώσετε και να κάνετε πράγματα που αύριο θα τα μετανιώνετε, αλλά θα τα θυμάστε μέχρι τα βαθιά γεράματα!

 

ΖΥΓΟΣ 

Η εβδομάδα αυτή κρύβει κάποιες δυσκολίες τις οποίες εσείς όχι μόνο θα τις ξεπεράσετε αλλά θα  βγείτε και πιο δυνατοί/ές!

Οι δυσκολίες που θα έχετε αυτές τις ημέρες θα προέρχονται από τον επαγγελματικό σας τομέα. Το πρόβλημα είναι πως είτε θα πνίξετε το άγχος σας  μέσα σας είτε θα ξεσπάσετε στην οικογένειά σας. Και στις δύο περιπτώσεις καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, διότι πρωτίστως σε εσάς θα κάνετε κακό και όχι στους άλλους. Αν όμως διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, θα μπορέσετε όχι μόνο να ξεπεράστε τις αναποδιές, αλλά να βγείτε και νικητές.

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι πολύ καλά καθώς η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη και πολύ δύσκολα μπορούν να σας πουν όχι. Μάλιστα το φλερτ θα μπορέσει να σας βγάλει από την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να βρεθείτε λόγω των επαγγελματικών σας. Αφεθείτε λοιπόν και απολαύστε το γεγονός ότι είστε το κέντρο του θαυμασμού. Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να μην αρνηθείτε την επιστροφή ενός ατόμου με το οποίο διατηρούσατε σχέση στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Σκορπιούς! Το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αυτές τις ημέρες για εσάς. Μάλιστα κάποιοι/ες από εσάς θέτετε πολύ σοβαρά τις βάσεις για την μελλοντική σας επιτυχία.

Το Σύμπαν σας δίνει σταδιακά όλα όσα σας στέρησε τα προηγούμενα χρόνια. Ευτυχώς που σας τα δίνει σταδιακά, διότι διαφορετικά δεν θα εκτιμούσατε τα δώρα που σας φέρνει.

Επαγγελματικά θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε την θέση ευθύνης που τόσο καιρό κυνηγούσατε. Σε αυτήν την περίπτωση ο «χαριτωμένος» εαυτός φεύγει και την θέση του αναλαμβάνει ο «σκληρός» εαυτός σας. Κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να σας κουνήσει από την θέση σας διότι πραγματικά σας αξίζει. Αν πάλι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα μπορέσετε να διαλύσετε μία και καλή όλες εκείνες τις συνεργασίες που ήταν ζημιογόνες.

Ερωτικά βρίσκετε στο απόγειό σας καθώς αυτήν την περίοδο είστε ακαταμάχητοι/ες. Απλά, προσπαθήσετε να μην γίνετε αλαζόνες και κυριαρχικοί/ές με τους ανθρώπους που σας επιθυμούν, ούτε να τους εκμεταλλευτείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει και για εσάς τους Τοξότες, αν και θα υπάρξουν κάποιες μουρμούρες για χρήματα που χρωστάτε (χρέη, δάνεια, φόροι) ή για χρήματα που σας χρωστούν. Ακόμη και αυτές οι μουρμούρες δεν θα είναι αρκετές να σας χαλάσουν την διάθεση.

Αν και ακόμη υπάρχουν προσωπικές ευθύνες για ότι σας συμβαίνει, τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με την μέρα. Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει, αλλά δεν αφήνεται τον επιπόλαιο εαυτό σας να κυριαρχήσει και πάλι στις καθημερινές συνήθειες.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα έχετε επιτυχίες στον έρωτα, καθώς δεν θα είστε εκείνοι/ες οι τύποι ανθρώπων που πηγαίνετε όπου φυσάει ο άνεμος. Ο μετρημένος τρόπος συμπεριφοράς σας, αλλά και η αίσθηση ότι κερδίζετε πολύ περισσότερα με την σοβαρότητα και την σταθερότητα, σας δίνει τον αέρα του νικητή, και αυτό φαίνεται!

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως όσοι έχετε παιδιά και σε μεγάλη ηλικία είναι να μην τα αφήσετε να κάνουν το δικό τους. Είναι φρόνιμο να τους λέτε όχι που και που. Επίσης είναι καλή ευκαιρία να τους πείτε συγγνώμη εάν έχετε κάνει κάτι και έχετε ψυχράνει την σχέση μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η εβδομάδα αυτή θα βιωθεί διαφορετικά από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου.

Όσοι είστε γεννημένοι/ες στο πρώτο δεκαήμερο ήλθε ο καιρός να σταματήσετε κάθε είδους ερωτική ή σεξουαλική σχέση που πιστεύετε ότι δεν σας αφήνει να αναπτυχθείτε. Δεν αξίζει άλλο να έχετε ανθρώπους δίπλα σας που δεν μπορούν να καταλάβουν ή να καλύψουν τις ανάγκες σας. Αν πάλι το θέμα σας είναι οικονομικό, μην αφήσετε εκείνους που σας χρωστούν χρήματα να συνεχίσουν να σας τα οφείλουν. Πιέστε τους μέχρι να τα πάρετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αρκεί αυτά τα όνειρα να είναι εφικτά και όχι φαντασιώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χάσετε τα πάντα.

Εσείς που είστε γεννημένοι/ες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου πρέπει να καταλάβετε ότι οι σχέσεις που δεν μπορούν να βγάλουν τον σεξουαλικό σας εαυτό στην επιφάνεια δεν αξίζουν. Γιατί να μένετε σε τέτοιου είδους σχέσεις επειδή απλά πρέπει; Η σεξουαλικότητά σας είναι εντονότατη, ειδικά αυτήν την περίοδο, και πρέπει να μην αισθάνεστε ντροπή για αυτήν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η εβδομάδα αυτή κρύβει εντάσεις με τα συντροφικά σας πρόσωπα, τους συνεργάτες σας, τους εργοδότες σας, ακόμη και τον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα ξεκινάνε από το γεγονός ότι δεν μπορείτε άλλο να σας λένε τι πρέπει να κάνετε. Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, από την γκρίνια και την μιζέρια που υπάρχει δίπλα σας. Δυστυχώς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε «επαναστάτες χωρίς αιτία» και στο τέλος να εκνευρίσετε όλους εκείνους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Αυτό που χρειάζεστε άμεσα, ώστε να μην κάνετε περαιτέρω ζημιά στις σχέσεις σας είναι να πάτε διακοπές! Ένα σύντομο ταξίδι θα σας κάνει καλό και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε λίγο.

Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες προσέξτε την μιζέρια των ημερών να μην την αφήνετε να σας επηρεάσει. Αν επιτρέψετε στην μιζέρια των ημερών να σας επηρεάσει, θα χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το Σύμπαν να φλερτάρετε και να χαρείτε με την ψυχή σας. Δεν θα ήταν άσχημο να ερωτροπήσετε με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες τα πράγματα είναι απλά. Το ταίρι σας έχει όρεξη για διασκέδαση και έρωτα. Μην του το στερήσετε!

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Κάπως περίεργη θα είναι οι καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Ενώ έχετε όλα τα φόντα να κάνετε πράξη τις επαγγελματικές και εργασιακές σας   φιλοδοξίες, σας έχει πιάσει η αμφιβολία, η ανησυχία και, ας μην κρυβόμαστε, η καλοκαιρινή ραστώνη. Και εδώ είναι το λάθος σας. Τώρα είναι που πρέπει να δείξετε την πυγμή και την θέληση που έχετε, ειδικά στην περίπτωση που αυτό που κάνετε είναι όνειρο ζωής. Αντί λοιπόν να κάθεστε αδρανείς, πάρτε πρωτοβουλίες και κινηθείτε άμεσα, πριν αρχίσετε και χάνετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Παράλληλα, όσο κάθεστε θα έχετε την ανησυχία για το πώς θα πληρωθούν οι λογαριασμοί, πώς θα βγουν οι υποχρεώσεις σας κ.ο.κ. Για αυτό πριν νιώσετε το άγχος να σας κατακλύζει, κινηθείτε άμεσα αλλά χωρίς βεβιασμένες κινήσεις.

Το καλύτερο αυτή η εβδομάδα σας το κρατάει για τον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Ο έρωτας θα έλθει με την μορφή ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας με το οποίο τώρα τσακώνεστε, αλλά σύντομα θα του δοθείτε ολόψυχα. Επίσης, δεν είναι κακό να ακούσετε την φωνή της λίμπιντό σας που σας καλεί να αφεθείτε! Κάντε αυτό που σας λέει και δεν θα χάσετε!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s