Οι ταινίες της εβδομάδας!

 

Ηχηρά ονόματα, μεγάλοι πρωταγωνιστές… αλλά την «δροσιά» αυτή τη βδομάδα, μάλλον την φέρνει «Η Εποχή των Παγετώνων 3». Μεταξύ μας, που να τα βάλεις και με ολόκληρο παγόβουνο στη μέση του καλοκαιριού;

«Η εποχή των παγετώνων 3», στο διάστημα αυτή τη φορά!

Η αγαπημένη ‘κρυλογία’ συνεχίζεται με τις νέες περιπέτειες του αδιόρθωτου Σκρατ, του αιώνια ατζαμή Σιντ και των υπόλοιπων αγαπημένων ηρώων! Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του δεύτερου πιο πετυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, η «Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφει, έχοντας ως σκηνικό αυτή τη φορά, τον μυστηριώδη κόσμο του διαστήματος.

Αφορμή  για την νέα ιστορία ήταν μια εικόνα από την πρώτη κιόλας ταινία και συγκεκριμένα τη σκηνή στην οποία οι ήρωες περνούν μέσα από ένα είδος «μουσείου πάγου», στο όποιο βλέπουμε ένα προϊστορικό ψάρι, έναν δεινόσαυρο, την εξέλιξη του Σιντ και έπειτα ένα διαστημόπλοιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι πάντα, ο  χαρακτήρας που δεν αλλάζει ποτέ: ο Σκρατ. Συνεχίζοντας απτόητος το θρυλικό κυνήγι για το πολυπόθητο βελανίδι, ο Σκρατ θέτει σε κίνηση γεγονότα που δεν τα φαντάζεται ο μικρός, εμμονικός νους του!

Ο κόσμος της Εποχής των Παγετώνων απειλείται! Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Το κείμενο είναι της Λώρας Μολυβιάτη. Περισσότερα στο   http://www.viewtag.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s