Προβλέψεις από 10 έως 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Μία σχετικά καλή εβδομάδα  περιμένει εσάς τους Κριούς με την διάθεση σας να ανεβαίνει κυρίως λόγω της βελτίωσης των οικονομικών σας και της  αύξησης της ερωτικής σας διάθεσης.  Το κλίμα θα το χαλάσουν κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σας, οι οποίες θα είναι όμως, διαχειρίσιμες.


Οι εντάσεις με την οικογένεια συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα κυρίως επειδή επικρίνουν τον τρόπο ζωής, τις σχέσεις σας, ακόμη και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Ευτυχώς για εσάς που δεν θυμώνετε τόσο πολύ με όσα ακούτε, κι έτσι το κλίμα παραμένει διαχειρίσιμο.
Το μόνο δυσάρεστο αποτέλεσμα των ενδοοικογενειακών εντάσεων είναι ότι το συντροφικό σας πρόσωπο μετατρέπεται σε αποδέκτη της γκρίνιας σας. Και πάλι εδώ είστε τυχεροί/ές, επειδή το συντροφικό σας πρόσωπο έχει την υπομονή και την διάθεση να σας εξηγήσει ότι δεν τον/την ενδιαφέρει τι κάνετε εσείς με την οικογένειά σας, και ότι εκείνος/η θα παραμείνει δίπλα σας!
Η λίμπιντό σας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα ύψη. Εκτός από το ζωϊκό ένστικτο βγάζετε και συναίσθημα, και ως αποτέλεσμα περνάτε ευτυχισμένες ημέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσετε και παιδί!

ΤΑΥΡΟΣ
Περίεργη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους, αλλά άκρως ερωτική!
Οι ημέρες και ιδιαίτερα οι νύχτες θα είναι ιδιαίτερα καυτές, καθώς νέοι και παλαιοί, κρυφοί και φανεροί έρωτες γεμίζουν την ζωή σας με απίστευτη ερωτική διάθεση. Βέβαια ένα μικρό γκρίζο σημείο σε αυτό το ερωτικό σκηνικό θα κάνει την εμφάνισή του, και αυτό είναι η γκρίνια. Επειδή είστε άνθρωποι που γενικά θεωρείτε τους άλλους ανθρώπους κτήματά σας, όσοι και όσες δεν κάνουν αυτό που τους λέτε ή νιώθετε ότι σας απορρίπτουν, θα βιώσουν την γκρίνια, το παράπονο και ίσως την μνησικακία σας.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες, καλό θα ήταν να αφήσετε τον θυμό και την κυκλοθυμία, η οποία σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, και να ασχοληθείτε με το ταίρι σας, δείχνοντάς του πόσο το επιθυμείτε!
Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προετοιμαστείτε να κάνετε μία επικερδή συμφωνία, αρκεί να είστε έτοιμοι/ες να κάνετε υποχωρήσεις προς τους άλλους.
Εσείς που είστε υπάλληλοι, καλό θα ήταν μέσα στο επόμενο διάστημα να μην αγχωθείτε πέρα από όσο αναλογεί στην επικείμενη μείωση του μισθού σας. Σκεφθείτε ότι αυτήν την περίοδο πρέπει να προστατεύσετε τόσο εσάς όσο και την οικογένειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους. Από την μία θα έχετε αρκετές εργασιακές ευκαιρίες, από την άλλη όμως, οι σχέσεις σας θα περάσουν κάποιες εντάσεις.
Οι σχέσεις σας μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσουν κρίση για δύο λόγους. Ο ένας είναι ο οικονομικός. Επειδή το συντροφικό σας πρόσωπο δεν βγάζει αρκετά χρήματα ή οι συνεργασίες σας δεν αποδίδουν, θα νιώσετε έντονη την πίεση και την ανασφάλεια, διότι οι στόχοι που έχετε βάλει δεν μπορούν να πιαστούν. Οπότε τα νεύρα, η γκρίνια και η κυκλοθυμία είναι η αναμενόμενη συμπεριφορά από εσάς. Ο άλλος είναι η ανασφάλεια που νιώθετε λόγω του έντονου συναισθηματισμού σας. Για εσάς το συναίσθημα δεν είναι κατανοητό, επειδή υπερβαίνει την λογική. Το να μην μιλάτε για όσα νιώθετε θα προκαλέσει εκνευρισμό στο ταίρι σας. Για αυτήν την περίπτωση υπάρχει λύση. Το να μιλάτε για τα συναισθήματά σας είναι μία διαδικασία καθημερινή και απλή. Μέσα από αυτήν μπορείτε να μιλάτε και για τα πιο απλά που σας απασχολούν και σιγά σιγά θα τα καταφέρετε. Επιπλέον, το σεξ μπορεί να μεταφέρει σωστά τον συναισθηματισμό σας στο ταίρι σας.
Εργασιακά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα ή θα έχετε την ευκαιρία να πιάσετε δουλειά. Απλά, στην αρχή θα είναι δύσκολα μέχρι να προσαρμοστείτε στην νέα κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο καιρός για να αφήσετε πίσω σας καθετί που προξενεί ανισορροπία στην ζωή σας, έφθασε! Καλείστε μέσα στις επόμενες ημέρες να αποδείξετε ότι το παρελθόν για εσάς δεν έχει πλέον τις αλυσίδες που είχε κάποτε επάνω σας, και ότι τώρα μπορείτε με σοβαρότητα κι ευθύνη να πάρετε την ζωή στα χέρια σας. «Ευτυχώς» για εσάς, το παρελθόν, με όποια μορφή κι αν είχε, σας μπούχτισε και ως αποτέλεσμα τα χέρια σας λύθηκαν από τυχόν  δύσκολες αποφάσεις που θα παίρνατε.
Ακριβώς επειδή αποφασίσατε να αφήσετε πίσω αυτά που σας ενοχλούσαν, το Σύμπαν σας δίνει μία μόνο ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να κάνετε μία νέα ερωτική αρχή! Αν αφήσετε την κυκλοθυμία και το πείσμα κατά μέρος, τότε ένας υπέροχος έρωτας θα γεμίσει τις ζωές σας!
Καλού κακού θα πρέπει να προσέξετε να μην ανοιχθείτε πολύ σε δώρα που πρέπει να κάνετε στις κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα. Να κάνετε δώρα που δίνουν χαρά, και όχι δώρα απλά και μόνο για την υποχρέωση.
ΛΕΩΝ
Οι επόμενες ημέρες θα εμπεριέχουν αρκετές αλλαγές στην ζωή σας, κάποιες ηθελημένες και κάποιες όχι. Οι αλλαγές προκαλούνται επειδή εσείς προσπαθείτε να κάνετε τα όνειρά σας πιο πρακτικά. Επιπλέον, νιώθετε εσωτερικά πιο δυνατοί/ές και για αυτό ετοιμάζεστε να ακολουθήσετε το πεπρωμένο σας, το οποίο δεν είναι αυτό που ονειρευόσασταν, είναι όμως εφικτό και πρόκειται να σας δώσει την ασφάλεια που επιζητάτε!
Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα μπορέσετε να βρείτε και το άτομο που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Αυτό το άτομο θα έχει να σας προσφέρει όλη την αγάπη, τον έρωτα, την φροντίδα που δικαιούστε. Αν δεν σας πιάσει η τάση φυγής (διότι όπως και να το κάνουμε, σας αρέσει η ελευθερία σας), τότε προετοιμαστείτε για μία σχέση ζωής.
Επαγγελματικά θα έχετε κάποιες δύσκολες στιγμές, επειδή προσωρινά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η οικονομική ασφάλεια. Όμως, επειδή οι ατέρμονες συζητήσεις για τα χρήματα, τα έξοδα, τις υποχρεώσεις, σας έχουν κουράσει, σύντομα θα τα παρατήσετε και το μόνο που θα σας νοιάζει είναι πώς να περνάτε καλά, μακριά από την μιζέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους. Το βασικό θέμα που σας νοιάζει είναι το μέλλον των σχέσεών σας, καθώς αυτό το διάστημα βγάζετε στην επιφάνεια όλο το συναίσθημα που κρύβεται μέσα σας, και το γεγονός αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.
Το «πρόβλημά» σας είναι πως είτε νιώθετε ερωτευμένοι/ες με ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε έχετε κάνει σχέση πρόσφατα, με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ έντονα συναισθήματα. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Τουλάχιστον διατηρείτε τα προσχήματα χωρίς να λέτε κάτι ή να εκδηλώνεστε με κινήσεις.
Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θέλουν προσοχή διότι υπάρχουν πολλά έξοδα. Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να κάνετε οικονομία και μην περιμένετε να έρθουν οι «άλλοι» να σας σώσουν. Οι πιο τυχεροί/ές θα είστε εσείς που λαμβάνετε την σύνταξη των γονέων σας ή συντηρείστε από μία σύνταξη. Εσείς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες των ημερών.

ZΥΓΟΣ
Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα ξεκινά για τους Ζυγούς. Δύο είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Το ένα είναι το επαγγελματικό, και το άλλο οι σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές.
Οι σχέσεις σας, κυρίως οι επαγγελματικές, θα περάσουν κάποιες εντάσεις, οι οποίες αν πιστεύετε ότι δεν αξίζει άλλο να τις διατηρείτε, μπορείτε να τις τερματίσετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να ακολουθήσετε έναν πιο ήπιο δρόμο και να συζητήσετε με το ταίρι σας, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Μάλιστα, αν καταφέρετε να διατηρήσετε την ισορροπία στην σχέση σας, τότε θα καταφέρετε όχι μόνο να την ανανεώσετε, αλλά και να της δώσετε την αρχική της φλόγα.
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Οι σχέσεις με τους συνάδελφούς σας, με τους πελάτες σας, ακόμη και με τους εργοδότες σας, είναι πολύ καλές και το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η εργασία σας είναι σταθερή, και κατ’ επέκταση και τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβομάδα θα βρεθείτε εσείς οι Σκορπιοί μπροστά σε ένα δίλημμα όσον αφορά στις σχέσεις και τα οικονομικά σας.
Τα προβλήματα στην εργασία σας αναγκάζουν να ακολουθήσετε παθητική στάση, κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά αναγνωρίζετε την ανάγκη να παραμείνετε ψύχραιμοι. Διαφορετικά γνωρίζετε πως, αν χάσετε την εργασία σας τώρα, πολύ δύσκολα θα ανακάμψετε οικονομικά. Οι καλές ημέρες δυστυχώς βρίσκονται πίσω για αυτό προσπαθήστε να βγάλετε την συσσώρευση των αρνητικών σας συναισθημάτων κάπου δημιουργικά. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θέλετε, απλά μην περιμένετε άμεση απόσβεση από ό,τι κάνετε.
Μία καλή λύση είναι να μεταφέρετε όλη την ενέργειά σας στον ερωτικό τομέα, ο οποίος τώρα είναι ακόμη γεμάτος με ευκαιρίες! Ακούστε λοιπόν την φωνή της λίμπιντό σας, και ανοιχθείτε σε νέες περιπέτειες. Με αυτόν τον τρόπο, και θα μπορέσετε να πετάξετε την αρνητική ενέργεια από επάνω σας, και να πάρετε πολλή αγάπη! Κάποιοι/ες από εσάς που έχετε απλά μία σχέση βιώνετε εντάσεις. Το αρνητικό κλίμα είναι επί της ουσίας ο προάγγελος της επισημοποίησης της σχέσης σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα εβδομάδα σηματοδοτεί για εσάς τους Τοξότες την αρχή ενός κύκλου, που ενώ εξωτερικά θα δείχνετε πυγμή και θέληση στον κύκλο σας, θα είστε άκρως παράξενοι.
Μέσα σας κρύβεται μία απίστευτη γκρίνια η οποία θέλει να βγει στην επιφάνεια. Δυστυχώς αυτή βγαίνει με δόσεις στον στενό σας κύκλο, δηλαδή την οικογένεια, τους γονείς και τους κοντινούς φίλους. Σε αυτούς πραγματικά φέρεστε αλλοπρόσαλλα. Η κυκλοθυμική σας διάθεση είναι ικανή να σπάσει τα νεύρα των άλλων, κάτι το οποίο μάλλον επιδιώκετε, ώστε να νιώσετε εσείς καλύτερα. Το πρόβλημά σας είναι πως έχετε υψηλές προσδοκίες για εσάς, και ακριβώς επειδή δεν πραγματοποιούνται ή πραγματοποιούνται με αργό ρυθμό νιώθετε ότι πρέπει να γκρινιάξετε.
Όσοι από εσάς καταφέρετε την γκρίνια και το παράπονο να τα μετατρέψετε σε έργο, θα δείτε τις προσδοκίες σας να πραγματοποιούνται. Το γεγονός αυτό θα σας γεμίσει με πίστη και θέληση για να πάτε ακόμη παραπέρα. Δυστυχώς για τους άλλους, θα δείχνετε την πυγμή σας όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν με εσάς. Αυτού του είδους διαφωνίες θα τις πάτε μέχρι τέρμα, έως ότου αποδειχθεί περίτρανα η νίκη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, καθώς έχετε βαλθεί να τσακωθείτε με όλους και για όλα.
Ο φόβος σας για την ευτυχία, την επιτυχία, για την εκπλήρωση των ονείρων σας, για τις επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε στις ζωές σας είναι αδύνατο να διατηρηθεί υπό έλεγχο. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν ισχυρές εντάσεις με τους συνεργάτες ή τα συντροφικά σας πρόσωπα, με εσάς να προσπαθείτε να τους επιβληθείτε ακόμη και με άσχημο τρόπο. Αυτού του είδους συμπεριφορά, να είστε σίγουροι/ες πως θα σας στοιχίσει σε φίλους και σε συνεργάτες. Στις προσωπικές σχέσεις, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς η οικογένειά σας δεν μπορεί να σας διώξει, αλλά ούτε μπορεί να σας ανεχθεί. Το ίδιο και το συντροφικό σας πρόσωπο. Αν δεν είστε παντρεμένοι/ες, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαλύσετε την σχέση σας.
Το μόνο που μπορεί να πάει καλά αυτήν την εβδομάδα, είναι τα επαγγελματικά σας. Εκεί μάλλον αποφασίζετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία δεν παίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις σας περιμένει μπροστά, για αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδάλλως θα κάνετε ζημιά στον επαγγελματικό σας χώρο, στην κοινωνική σας ζωή και στην φήμη σας.
Το «πρόβλημά» σας είναι πως η ζωή σας πηγαίνει μπροστά, αλλά κάθε τρεις και λίγο κάτι συμβαίνει που σας αναγκάζει να διακόψετε την πορεία σας και να κοιτάξετε προς τα πίσω. Στην παρούσα φάση, αυτό που σας κρατά πίσω είναι η εργασία και οι σχέσεις σας. Η εργασία σας είναι σταθερή χωρίς διακυμάνεις. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σας ενοχλούσε, όμως τώρα θέλετε δράση, αλλαγή, κίνηση και δημιουργία. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν όλα αυτά, βγάζετε μία επιθετικότητα που πληγώνει όσους βρίσκονται γύρω σας. Δεν θα σας είναι εύκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε πριν κάνετε ζημιά στην εικόνα σας.
Ελεύθεροι/ες και δεσμευμένοι/ες, θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε ερωτική σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας, την οποία θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κρυφή.

ΙΧΘΥΕΣ
Μεικτή και ακραία σε συναισθήματα θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς. Από την μία είστε ευτυχισμένοι/ες για τις σχέσεις που έχετε, από την άλλη γκρινιάζετε γιατί δεν παίρνετε το μέγιστο που σας αναλογεί. Από την μία είστε σε απίστευτα δημιουργική διάθεση, από την άλλη δεν μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη από όλη αυτήν την δραστηριότητα.
Θα πρέπει να προσέξετε την ένταση των συναισθημάτων σας, διότι η ακραία συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την εργοδοσία ή τους συνεργάτες σας, καθώς δεν θα γίνει ανεκτή από εκείνους. Θα πρέπει να καταλάβετε πως αυτή η περίοδος ευνοεί την ρήση «η σιωπή είναι χρυσός» και θα πρέπει να την ακολουθήσετε απαρέγκλιτα.
Από την άλλη, η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη, και θα κάνετε τα πάντα, ώστε να νιώσετε ποθητοί/ές. Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες θα μπορέσετε να την εκφράσετε με άνεση, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Το πρόβλημα θα το έχετε οι δεσμευμένοι/ες, καθώς το ταίρι σας δεν έχει την ίδια διάθεση με εσάς διότι ασχολείται με την εργασία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευθείτε, και να νιώσετε απαξίωση, απλά, προσεγγίστε το πιο ήρεμα, για να επιτύχετε αυτό που θέλετε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s