Τσάντα παραλίας!

Για να πας στη θάλασσα , ειδικά αν δεν έχεις παιδιά, δεν χρειάζεται να μετακομίσεις όλο το σπίτι.
Λίγα(;) και καλά!

Μαγιό και ρούχα: Καλό είναι να μη μένεις με το βρεγμένο μαγιό για ώρα, διότι ελλοχεύουν και οι κίνδυνοι μυκητίασης και άλλων παρόμοιων. Φρόντισε λοιπόν, να έχεις μαζί μία αλλαξιά μαγιό. Αν σκοπεύεις να τη βγάλεις όλη μέρα στην παραλία, έχε μαζί σου ένα καφτάνι που είναι ρούχο- πασπαρτού, σε περίπτωση που θες να πας για ένα ποτό μετά.

Καλλυντικά:Εντάξει, το λες και κιτς. Αλλά, σίγουρα, δεν πρέπει να λείπει από τη τσάντα σου το αντηλιακό (υψηλού δείκτη προστασίας ), αντηλιακό σπρέι μαλλιών (ειδικά για όσες έχουν βαμμένα μαλλιά) και το λιποζάν σου, για ενυδάτωση. Το καλοκαίρι, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το φυσικό.

paral;ia1

Βιβλίο:Άσε τα gadgets για λίγο στο σπίτι και χαλάρωσε! Tablets και παραλία δεν ταιριάζουν, πώς να το κάνουμε! Πιάσε εκείνο το βιβλίο, που όλο το χειμώνα αγνοούσες, επειδή δεν προλάβαινες και ξέχνα λίγο τo facebook(λέμε και καμία χαζομάρα)

Θερμός:Ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρεθείς, ειδικά αν δεν είσαι τύπος της οργανωμένης παραλίας. Οπότε άσε το ρίσκο και φρόντισε να έχεις πάντα μαζί ένα θερμός με νερό ή έστω, με παγωμένο τσάι .

Πετσέτες και καπέλα:Οι πετσέτες πάνε σετ με το μαγιό. Αν είναι βρεγμένη, θα χρειαστείς οπωσδήποτε και δεύτερη, για να μην τρέχουμε σε γιατρούς καλοκαιριάτικο. Όσο για το καπέλο, είναι η μοναδική περίπτωση που μπορείς να τα βάλεις ανενόχλητη, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κοιτάνε περίεργα !

Καλές βουτιές!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s