Προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου!

Από τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σας θα κυλήσει πολύ ήρεμα αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους γονείς σας, να μείνετε με την οικογένειά, να γευματίσετε μαζί τους, ακόμη και να τους ανακοινώσετε ότι παντρεύεστε. Σημασία έχει για εσάς να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με εκείνους και να διαλύσετε παρεξηγήσεις που πιθανόν υπάρχουν, οι οποίες – ας μην γελιόμαστε – είναι αρκετές.

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα βελτιώνονται, επειδή αναγνωρίζετε την ανάγκη να μαζευτείτε κάπως. Τα έξοδα είναι αρκετά, επειδή εσείς ξοδεύετε αλόγιστα. Όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν και καταλαβαίνετε πως, αν θέλετε να έχετε λεφτά στην τσέπη, θα πρέπει να κάνετε οικονομία, αν όχι για εσάς τότε για την οικογένειά σας. Αν πάλι σας λείπουν χρήματα, οι γονείς σας να είναι καλά και θα σας βοηθήσουν όσο μπορούν. Χρήματα θα κερδίσετε εσείς που ασχολείστε με επιχείρησης επισιτισμού, διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ή αν κάνετε εργασία από το σπίτι σας.

Ο έρωτας είναι μία υπέροχη υπόθεση, αλλά για εσάς ο έρωτας σημαίνει σεξ και όχι συναίσθημα. Τώρα όμως ήλθε ο καιρός να πλημμυρίσετε από το συναίσθημα, όσο κι αν γκρινιάζετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Μία καλή εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Ταύρους, καθώς η έλλειψη χρημάτων και τα προβλήματα στην εργασία σας οδηγούν στην αναζήτηση της υποστήριξης της οικογενείας σας, η οποία σας δίδεται απλόχερα. Η ιστορία όμως δεν σταματάει εκεί. Κάποιοι/ες από εσάς θα ανακοινώσετε στον κόσμο ότι παντρεύεστε ή παντρεύεστε παρόλες τις δυσκολίες. Κάποιοι/ες από εσάς θα μάθετε τελικά ότι θα αποκτήσετε το παιδί που θέλατε! Κάποιοι άλλοι θα δείτε το άνοιγμα που κάνατε στην επιχείρησή σας σταδιακά να δικαιώνεται.

Οι σχέσεις με το συντροφικό σας πρόσωπο όσο και με τους συνεργάτες σας αρχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά, απλά θα υπάχουν στιγμές γκρίνιας και παραπόνου από το μέρος του συντροφικού σας προσώπου, ενώ από την πλευρά των συνεργατών σας θα ακούσετε μικρά παράπονα, επειδή δεν κάνετε το ολοκληρωτικό άνοιγμα που επιθυμούν εκείνοι.

Στον έρωτα τα πράγματα είναι απλά και σύνθετα ταυτοχρόνως. Για να νιώσετε την χαρά θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε δύο πράγματα. Το ένα είναι να συνδέετε την αγάπη με το σεξ και το άλλο να σταματήσετε να φέρεστε στους άλλους ανθρώπους σαν να είναι κτήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Δίδυμους σχετικά με το μέλλον των οικονομικών σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες η κρίση που έχει κτυπήσει όλους μας θα κτυπήσει κι εσάς, καθώς είναι η εποχή που πρέπει είτε να πληρώσετε μαζεμένους φόρους είτε να αντεπεξέλθετε στην έλλειψη χρημάτων.

Όσο και να φαίνεται δύσκολο για εσάς μία τέτοια κατάσταση, δεν είναι. Τι πρέπει να κάνετε ώστε να ξεπεράσετε τις δύσκολες αυτές ημέρες; Πρώτα από όλα, οικονομία. Το δεύτερο είναι να ζητήσετε την βοήθεια της οικογενείας σας. Αν ακολουθήσετε και τις δύο συμβουλές, θα μπορέσετε άνετα να ξεπεράσετε τον σκόπελο του άγχους.

Επαγγελματικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους πελάτες δεν είναι οι καλύτερες. Το πρόβλημά σας δεν είναι οι άνθρωποι, αλλά το γεγονός ότι πλέον δεν πιστεύετε στην εργασία σας. Μήπως τελικά ήλθε ο καιρός να δοκιμάσετε κάτι άλλο;

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν μία κρίση, αν επαναπαυθείτε πλήρως στην βοήθεια των γονέων σας. Δύσκολα θα αντέξει το συντροφικό σας πρόσωπο να ελέγχεστε από τους γονείς σας.

Στον έρωτα πάλι προβλέπεται μία πολύ δυνατή εβδομάδα. Ένα άτομο επιστρέφει από το παρελθόν και σας βάζει σε περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι θα βρεθείτε μέσα στις επόμενες ημέρες στο ευχάριστο δίλλημα είτε να διαγράψετε το παρελθόν σας και να αρχίστε να πορεύεστε μόνοι/ες σας είτε να αποδεχθείτε το παρελθόν σας και να προσπαθήσετε να εναρμονιστείτε με αυτό.

Εσείς οι Καρκίνοι είστε άνθρωποι που έχετε γερές ρίζες με το παρελθόν, και τώρα που βγαίνει ξανά στην επιφάνεια με την μορφή επιστροφής στην ζωή σας αγαπημένων σας ανθρώπων, εσείς θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Αν θέλετε, μπορείτε να διοκόψετε κάθε επαφή με εκείνο το άτομο, αφού πρώτα έχετε μιλήσει και έχετε λύσει κάθε είδους παρεξήγηση. Αν πάλι θέλετε να το αφήσετε να μπει και πάλι στην ζωή σας, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε, αρκεί να αφήσετε πίσω σας τα παράπονα και την γκρίνια, τα οποία προέρχονται από τις άσχημες αναμνήσεις.

Ερωτικά αυτές οι ημέρες είναι πολύ έντονες και δεν θα πειράξει κανέναν, αν ασχοληθείτε με την τέχνη του έρωτα ή απλά φλερτάρετε. Προσέξτε όμως στην δουλειά σας να μην αφαιρείστε.

ΛΕΩΝ

Μία περίεργη αλλά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες, καθώς θα συνειδητοποιήσετε την αξία της αγάπης για ένα και μόνο άτομο. Οι εποχές που περιμένατε να επιβεβαιωθείτε μέσα από τον όγκο των εραστών ή ερωμένων έχει παρέλθει. Πλέον πρέπει να σταματήσετε να νιώθετε την ανάγκη να καλύψετε το Εγώ σας με το να διασκορπίζεστε αριστερά-δεξιά, όσο κι αν είναι δελεαστική αυτή η κατάσταση. Πρέπει να θυμηθείτε και πάλι ότι η αυτοεκτίμηση είναι το ζητούμενο και ότι αυτή προέρχεται από μέσα σας και όχι από άτομα που χαϊδεύουν τα αυτιά σας.

Αν καταλάβετε αυτό που θέλει να σας πει το Σύμπαν, τότε το Σύμπαν θα σας ανταμείψει με ένα άτομο το οποίο θα έλθει να σας αγαπήσει για εσάς τους/τις ίδιους/ες και θα φροντίσει όλες τις ανάγκες σας! Όταν γίνει αυτό, θα διώξετε από κοντάς σας όλα εκείνες τις ανούσιες κατακτήσεις που είχατε συσσωρεύσει με τον καιρό.

Για εσάς τους Λέοντες που προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί αφήστε τις ημέρες αυτές να περάσουν, διότι δεν ευνοείται η σύλληψη παιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Παρθένους. Μπορεί ακόμη να μην αισθάνεστε δυνατοί/ές για να παλέψετε με τις δυσκολίες, όμως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι εσείς έχετε καθήκον να προασπίσετε τους αγαπημένους σας με κάθε τρόπο.

Η λέξη «καθήκον» είναι αυτή που θα σας δώσει το έναυσμα για τον αγώνα, αλλά η δικαίωση θα έλθει όταν δείτε το χαμόγελο και την ασφάλεια που θα νιώσουν οι δικοί σας άνθρωποι σε ένα τοπίο που όλοι έχουν χάσει την ελπίδα τους.

Το ευχάριστο γεγονός αυτής της εβδομάδος θα προέλθει από τον ερωτικό σας τομέα. Οι συζητήσεις που έχετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά. Τα συναισθήματα μεταλάσσονται σε ερωτικά και σύντομα θα μετατραπούν σε σεξουαλικά. Όλο αυτό το κράμα θα σας οδηγήσει σε μία υπέροχη σχέση, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετές απογοητεύσεις του παρελθόντος σας και με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσετε την πίστη σας στον θεό Έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Ζυγούς. Επιτέλους, στον επαγγελματικό τομέα δικαιώνεστε για τις επιλογές σας, για την υπομονή και την επιμονή σας. Η εργασία σας πλέον είναι κατοχυρωμένη και από εδώ κι εμπρός μόνο επιτυχία σας περιμένει.

Για εσάς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες ή πελάτες σας. Ακόμη κι αν αποφασίσουν να διαλύσουν την συνεργασία τους μαζί σας, εσείς θα μπορέσετε άνετα να ξεπεράσετε την απώλεια. Μάλιστα, αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να ξεκινήσετε επιτυχημένα κρυφές συνομιλίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να νικήσετε τους ανταγωνιστές σας.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, οι εντάσεις που θα έχετε με το συντροφικό σας πρόσωπο θα σας οδηγήσουν στο να μην μιλάτε για μερικές ημέρες ο ένας στον άλλον. Ίσως σας κάνει και καλό, διότι με αυτόν τον τρόπο όταν τα ξαναβρείτε θα νιώσετε τον έρωτά σας να φουντώνει!

Αν είστε ελεύθεροι/ες σύντομα θα ερωτευθείτε ένα άτομο μέσα από τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία απίστευτα δυνατή σε συναισθήματα εβδομάδα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς, καθώς η αδυναμία να συγκρατήσετε τον παθιασμένο εαυτό σας θα σας κάνει εντελώς απρόβλεπτους. Τρία είναι τα βασικά σας θέματα για αυτήν την εβδομάδα, το οικονομικό, το επαγγελματικό και οι σχέσεις.

Αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να δώσετε, αλλά και να πάρετε πάθος από το συντροφικό σας πρόσωπο, ακόμη και να το απαιτήσετε. Νιώθετε πως μόνο έτσι μπορείτε να βάλετε και πάλι «φωτιά» στην σχέση σας, διότι δεν αντέχετε άλλο την μονοτονία. Για καλή σας τύχη στην ίδια φάση βρίσκεται και το συντροφικό σας πρόσωπο, οπότε αφεθείτε.

Τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά θα πρέπει να προστατεύσετε με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σας από τις ανατροπές που συμβαίνουν στην αγορά εργασίας. Πρέπει να καταλάβετε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πτωχοποίηση για αυτό προστατευθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Επίσης, εσείς και η οικογένειά σας να είστε καλά και ας μην έχετε όσα χρήματα θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία καλή εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Τοξότες! Τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι οι σχέσεις με την οικογένειά σας, το οικονομικό και η λίμπιντός σας.

Η λίμπιντό σας μετά από ένα διάστημα πτώσης αρχίζει και δυναμώνει. Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν διαθέσιμοι εραστές ή ερωμένες, ή απλά βαρεθήκατε τις εφήμερες καταστάσεις. Για αυτό κι εσείς θα δώσετε έμφαση στο να βρείτε κάτι το οποίο να σας γεμίζει και συναισθηματικά. Ευτυχώς για εσάς κάτι φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα και μάλιστα πολύ δυνατό, σε βαθμό που θα σας φοβήσει η ένταση του πάθους. Όμως για χάρη αυτής της καταστάσεως θα τα παρατήσετε όλα και θα δοθείτε ολόψυχα.

Στον οικονομικό τομέα, η εργασία σας αποδίδει, όπως είχαμε πει, και τώρα φαίνεται η επιτυχία αυτής, καθώς οικονομικά βελτιώνεστε μέρα με την ημέρα. Καλό βέβαια είναι μόλις πάρετε χρήματα στο χέρι να καλύψετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και τα χρέη σας. Παράλληλα, συνεχίζετε την οικονομία.

Ο μεγάλος σας φόβος είναι να μείνετε μόνοι/ες στην ζωή. Όσο και να λέτε ότι μπορείτε να ζήσετε μακριά από την οικογένειά σας δεν μπορείτε. Για αυτό παραδεχτείτε το, δείξτε υπευθυνότητα, παλέψτε για εκείνους και αυτοί θα σας περιβάλλουν με την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ περίεργη και συνάμα πολύ έντονα συναισθηματική θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους.

Οι σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές, θα περάσουν μεγάλη ένταση και μάλιστα δεν θα διστάσετε να τις διαλύσετε, αν δείτε ότι σας πιέζουν παραπάνω από ότι πρέπει. Κι εδώ θα είναι το λάθος σας. Διότι οι εντάσεις αυτές είναι για να δείτε εσείς πόσο σας θέλουν, πόσο σας αγαπούν, πόσο σας έχουν ανάγκη και πόσο σας εκτιμούν. Το πρόβλημά σας βρίσκεται στο γεγονός ότι είστε στις «κλειστές» σας και δεν θέλετε να σας ενοχλούν οι άλλοι με την γκρίνια, τα παράπονα και τις απαιτήσεις τους. Καλό θα είναι να συγκρατήσετε τον θυμό σας και να μην ξεσπάσετε, αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι/ες σας.

Ως αντιστάθμισμα στην πίεση που δέχεστε από τον εξωτερικό παράγοντα, η λίμπιντό σας πρόκειται να κτυπήσει κόκκινο. Αφεθείτε στο κάλεσμά της και πολύ όμορφες ημέρες και νύκτες σας περιμένουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καλές ημέρες τελείωσαν για εσάς τους Υδροχόους και ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την εργασία σας, την οποία παραμελήσατε. Επίσης, κοιτάξτε και τις υποχρεώσεις σας διότι μαζεύτηκαν αρκετές.

Ο καιρός που η ζωή σας ήταν ένα ατελείωτο πάρτυ, τελείωσε. Η πραγματικότητα κτυπάει την πόρτα σας κι εσείς πρέπει να της ανοίξετε. Αυτό σημαίνει, όσο κι αν δεν θέλετε, ότι πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Πρέπει σιγά σιγά να προσαρμόζεστε στον ρόλο του εργαζόμενου, του κοινωνικά αποδεκτού, του επαγγελματία. Ως απόρροια της επαναφοράς σας στην πραγματικότητα η εργασία σας θα αρχίσει να αποδίδει, το οποίο σημαίνει χρήματα για εσάς. Αυτά τα χρήματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, ώστε να πληρώσετε τους φόρους και, κυρίως, τα χρέη σας.

Κι επειδή το σύμπαν δεν θέλει να σας στεναχωρήσει τελείως, σας δίνει την ευκαιρία μέσα από τους χώρους που κινείστε συνήθως να βρείτε ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να δεθείτε τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά!

ΙΧΘΥΕΣ

Μία περίεργη εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Ιχθύες. Από την μία συναισθηματικά και δημιουργικά θα βρεθείτε στα ύψη και από την άλλη για κάθε καλό που θα σας συμβαίνει θα πληρώνετε κάποιο τίμημα.

Όσι κι αν βρίσκεστε σε δημιουργική και ερωτική διάθεση, φαίνεται πως έχουν βαλθεί οι υποχρεώσεις σας, και κυρίως έναντι του κράτους, να σας την χαλάσουν. Καλώς οι κακώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες που δεν τις περιμένατε, με αποτέλεσμα να βγείτε άνετα εκτός προϋπολογισμού.

Σαφώς και οι αναποδιές υπάρχουν και άνετα μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε παγωμένοι/ες, αλλά ευτυχώς για εσάς δεν είστε μόνοι/ες σε ό,τι σας συμβαίνει. Δίπλα σας υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εκτιμήσουν το έργο σας, που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας. Αυτοί λοιπόν θα σας πάρουν από το χέρι και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αναμενόμενες δυσκολίες.

Αν δεν αφήσετε τα οικονομικά να σας χαλάσουν το κέφι, εσείς που είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας!

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s