Προβλέψεις από 27 έως 3 Ιουλίου

 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο

 

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σας θα υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα, όχι όμως για κακό. Περισσότερο είναι η αίσθηση των εντάσεων που γίνονται λίγο πριν υπάρξει συμφωνία. Έτσι κι εσείς, σύντομα θα βρεθείτε σε ομοφωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς θέματα που σας απασχολούν (κυρίως οικονομικά) αρχίζουν και υποχωρούν. Επιπλέον, αν θελήσετε να ξεπεράσετε ευνοϊκά όλες τις δοκιμασίες, μία είναι η επιτυχημένη συνταγή, να κάνετε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι. Με το φαγητό πάντα όλες οι διαφορές χάνουν την δυναμική τους, οπότε δοκιμάστε το.

Το γεγονός ότι έχετε μπει στην διαδικασία να μην τσακώνεστε, θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε περαιτέρω τις σχέσεις σας με τον περίγυρο. Μάλιστα θα έχετε σύντομα ευχάριστα νέα από φίλους σας ή θα κάνετε καινούργιες, ευχάριστες γνωριμίες. Αν πάλι έχετε περάσει συνέντευξη για εργασία, θα έχετε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα!

Στον έρωτα, τα πράγματα πρόκειται πολύ σύντομα να γίνουν πολύ έντονα, καθώς στην ζωή σας θα επιστρέψει ο μεγάλος σας έρωτας. Αυτό είναι ευχάριστο νέο για όσους/ες είστε ελεύθεροι/ες, όχι όμως για εσάς που είστε δεσμευμένοι/ες. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαλύσετε την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι για εσάς τους Ταύρους η καινούργια εβδομάδα, όχι όμως δύσκολη.

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι η αδυναμία να βρείτε χρήματα για να κάνετε τις διορθώσεις ή τις επεκτάσεις που θέλετε για το σπίτι σας. Το τελευταίο διάστημα έχετε βαλθεί να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του σπιτιού σας. Θέλετε να το ανανεώσετε, να πάρετε καινούργιες συσκευές, να το κάνετε πιο ελκυστικό. Όλα αυτά είναι καλά, μόνο που πλέον το πορτοφόλι σας δεν σηκώνει άλλα έξοδα. Θα πρέπει να βολευτείτε με τα παλαιά σας αντικείμενα έως ότου υπάρξει κάποια αλλαγή στα οικονομικά σας μεγέθη.

Οι σχέσεις σας θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η επιστροφή ενός πλέον αγαπημένου προσώπου στην ζωή σας, θα σας κάνει να νιώσετε πως χάνετε την γη κάτω από τα πόδια σας. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση διότι θα πρέπει να αποφασίσετε τι επιτέλους θέλετε. Μεσοβέζικες λύσεις δεν θα υπάρξουν.

Όσοι/ες είστε ελεύθεροι/ες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες, οι οποίες θα τονώσουν το εγώ σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή εβδομάδα σας περιμένει, καθώς τα προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν τόσο καιρό, παύουν πλέον να υπάρχουν. Την θέση των προβλημάτων πλέον, παίρνουν οι ευχάριστες ειδήσεις! Ως απόρροια της όλης αλλαγής του κλίματος, θα νιώσετε την ελπίδα να γυρίζει ξανά στις ζωές σας.

Η ζωή σας παίρνει, επιτέλους, ευχάριστη νότα καθώς θα έχετε ευχάριστα νέα από φίλους ή θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι με τον υπέροχο και δυναμικό χαρακτήρα τους, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την μιζέρια των προηγούμενων ημερών!

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ετοιμαστείτε για πολύ ευχάριστες εξελίξεις. Το γεγονός ότι θα πιάσετε τους στόχους σας ή ότι οι καινούργιες συνεργασίες σας αποδίδουν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο, θα σας κάνει να νιώσετε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αν είστε υπάλληλοι, θα πιάσετε τους στόχους σας με σχετική άνεση, που σημαίνει περισσότερος χρόνος για να κάνετε καινούργια πράγματα. Αν είστε άνεργοι/ες, κάτι μπορεί να υπάρξει για εσάς, ακόμη και σύντομης διάρκειας.

Στον έρωτα, προσέξετε τα πάρε δώσε με πρώην. Καλό θα είναι πριν κάνετε οτιδήποτε να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ έντονη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους, κυρίως λόγω των σχέσεών σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Αν τα γεγονότα των επόμενων ημερών αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, τότε θα πρέπει να προσέξετε τόσο την λίμπιντό σας όσο και σχέσεις με πρώην. Στο θέμα της λίμπιντο, θα παρουσιαστεί αύξηση στο γενετήσιο ένστικτό σας και θα προσπαθήσετε να το καλύψετε με κάθε τρόπο. Και εδώ είναι η παγίδα! Επειδή δεν είστε άνθρωποι που ανοίγονται σεξουαλικά στον οποιονδήποτε θα επιλέξετε να συνευρεθείτε με πρώην. Το «κακό» είναι πως θα ξυπνήσουν και πάλι φλογερά αισθήματα ανάμεσά σας αλλά δυστυχώς για εσάς, δεν θα διαρκέσουν για πάρα πολύ. Για αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

Από την άλλη, οι επαγγελματικές σας σχέσεις ή συνεργασίες θα περάσουν αναταραχή επειδή θα βγουν θέματα είτε οικονομικά είτε νομικά τα οποία θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσουν τα θέματά σας, είναι να διαμεσολαβήσει παρασκηνιακά ένα τρίτο ατόμο.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ έντονη εβδομάδα ξεκινάει και για εσάς τους Λέοντες, με κύριο θέμα τι άλλο, τα οικονομικά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το οικονομικό σας μέλλον. Καλώς ή κακώς η Κρίση σας έχει χτυπήσει άσχημα, για αυτό κι εσείς θα πρέπει να βρείτε τρόπους να κερδίσετε τα προς το ζειν. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν μπορείτε πλέον να βασιστείτε στην εργασία σας για να έχετε εισόδημα. Μάλιστα δεν αποκλείετε να κλείσετε τις επιχειρήσεις σας ή να χάσετε την εργασία σας. Αυτό όμως δεν είναι και το τέλος όπως το φαντάζεστε, καθώς όλη σας η επαγγελματική δραστηριότητα θα μεταφερθεί στην παρα-οικονομία. Για εσάς είναι μονόδρομος όσο κι αν δεν σας αρέσει. Θα πρέπει να προσέξετε από εδώ κι εμπρός να είστε όσο το δυνατόν πιο διακριτικοί/ές όσον αφορά τις δοσοληψίες σας.

Στον ερωτικό τομέα, μία σχέση σας τελειώνει και μάλιστα με αρκετή καθυστέρηση. Και πάλι, δεν πρόκειται να μείνετε με σταυρωμένα χέρια καθώς πολλοί/ές πρώην σας περιμένουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας, επιτέλους παίρνετε μία γερή ανάσα ανακούφισης! Τα προβλήματα που σας απασχολούσαν, δεν έχουν εξαφανιστεί, όμως έχουν πάρει τον δρόμο που εσείς θέλατε!

Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως αυτή την εβδομάδα, είναι τα επαγγελματικά σας. Κι εκεί που λέγατε τι θα γίνει και η ανασφάλεια είχε φθάσει στο κόκκινο, ξαφνικά όλο το σκηνικό ανατρέπεται, και την θέση του παίρνουν οι επαγγελματικές ευκαιρίες από τις οποίες θα αποκομίσετε κέρδη! Εσείς που είστε υπάλληλοι, το πιθανότερο να πάρετε κάποιο μπόνους ή να αναλάβετε καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεστε τώρα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε από εκεί που δεν το περιμένατε, κέρδη, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας ή απλά να χαλαρώσετε, καθώς το ρίσκο που πήρατε τις προηγούμενες ημέρες αποδίδει!

Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Οι λάθος κουβέντες αυτήν την περίοδο θα πληγώσουν πολύ άσχημα το ταίρι σας.

Οι ελεύθεροι/ες ετοιμαστείτε να πέσετε στα ερωτικά δίκτυα του ανθρώπου που τόσο πολύ θέλετε αλλά δεν είστε πλέον μαζί. Η περίοδος αυτή θα είναι έντονα παθιασμένη.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά έντονη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Ζυγούς. Καλώς ή κακώς πρέπει να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας και να μην περιμένετε από την οικογένειά σας να σας πουν τι πρέπει να κάνετε. Κοινώς, πρέπει να αποφασίσετε εσείς για εσάς!

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι το επαγγελματικό. Πρέπει να ξεφύγετε από το μοτίβο που έχετε χρόνια τώρα στην ζωή σας, δηλαδή να μην κάνετε τίποτα και να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Τώρα όμως τα πράγματα έφθασαν σε σημείο που κανείς δεν μπορεί πλέον να σας συντηρεί, και για αυτό πρέπει να κοιτάξετε άμεσα να δείτε τι θα κάνετε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η διαδικασία αυτή να γίνει απότομα, δηλαδή να απολυθείτε ή να κλείσετε την επιχείρησή σας.

Ακριβώς επειδή επαγγελματικά βρίσκεστε σε μεταβατική φάση, τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μία μικρή πτώση. Στο χέρι σας όμως είναι να μπορέσετε να κινηθείτε με τέτοιον τρόπο ώστε να φέρετε και πάλι την ηρεμία στο πορτοφόλι σας.

Τουλάχιστον, η ερωτική σας διάθεση αυτές τις ημέρες θα είναι στα ύψη και οι καινούργιες γνωριμίες θα διαδέχονται η μία την άλλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Σκορπιούς, τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε επικοινωνιακό.

Στο επικοινωνιακό επίπεδο κρύβονται εντάσεις οι οποίες όμως δεν βγαίνουν στην επιφάνεια ή αν βγαίνουν, βγαίνουν με λάθος τρόπο. Ευτυχώς για εσάς, η μεγάλη πίεση που δεχθήκατε το προηγούμενο διάστημα, υποχωρεί και σύντομα θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Οικονομικά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να μαζευτείτε, διότι τα πολλά έξοδα που κάνατε, έχουν κυριολεκτικά αδειάσει το πορτοφόλι σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να κάνετε οικονομία!

Στις σχέσεις σας θα επικρατήσει αναβρασμός. Στην ζωή σας επιστρέφει ο μεγάλος σας έρωτας, και θα αναστατώσει για άλλη μία φορά την ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι/ες, η επιστροφή αυτή θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια και η αίσθηση του μέτρου θα εξαφανιστεί. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι/ες. Η χαρά σας θα είναι τέτοια, που πολύ εύκολα θα υποπέσετε στον πειρασμό να διαλύσετε την σχέση σας για χάρη του/της. Αυτό που θα χάσετε είναι η ασφάλειά σας, αυτό όμως που θα κερδίσετε είναι το πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιτέλους! Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα ασφυκτικής πίεσης, μπορείτε να χαλαρώσετε και να πάρετε ανάσες. Σαφώς και τα προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί, όμως είναι διαχειρίσιμα, και με την πάροδο του χρόνου το μεγαλύτερο μέρος τους θα διευθετηθεί.

Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες είναι να κοιτάξετε την εργασία σας και μόνο αυτή. Σύντομα όλες οι αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα θα γίνουν πράξη και θα αρχίσουν να αποφέρουν καρπούς, κυρίως στο πορτοφόλι σας! Για να συνεχίσει όμως η καλή σας τύχη θα πρέπει να μην χαλαρώσετε ούτε στιγμή! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και, γιατί όχι, να γίνετε λίγο τσιγκούνηδες.

Και βέβαια η καλή τύχη αυτής της περιόδου θα σας βοηθήσει στον ερωτικό τομέα! Η γοητεία σας θα είναι τέτοια, που θα κατακτήσετε πολλές καρδιές. Πολλές από αυτές τις ιστορίες θα καταλήξουν στο κρεββάτι. Αλλά, και να μην γίνει κάτι, πάλι θα είστε χαρούμενοι/ες καθώς το κυνήγι είναι για εσάς περιπέτεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς τους Αιγόκερους, φαίνεται πως το Σύμπαν αποφάσισε να συνεχίσει την ταλαιπωρία σας. Μάλιστα, σε ορισμένους τομείς αποφάσισε να σας δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την ζωή.

Το βασικό σας θέμα, είναι πως ένας μεγάλος έρωτας ή μία επικερδής συνεργασία, τελείωσε. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν εκτιμήσατε σωστά τις καταστάσεις και επί της ουσίας εσείς είστε υπεύθυνοι/ες για ό,τι συνέβη. Πλέον, στο μέλλον θα σκέφτεστε αυτές τις ημέρες και θα τις αναπολείτε. Για εσάς μπορεί να είναι επώδυνη κατάσταση, όχι όμως για το πρώην ταίρι σας ή τον πρώη συνεργάτη σας. Εκείνοι, όχι μόνο θα βρουν το δρόμο προς άλλες αγκαλιές ή νέα επαγγελματικά σχήματα, αλλά θα γίνει και σύντομα, με αποτέλεσμα τελικά να ανακαλύψετε ότι δεν είστε τόσο στην κορυφή των προτιμήσεων των άλλων, όταν φέρεστε κυριαρχικά ή αριβίστικα.

Τουλάχιστον, μερικοί από εσάς, θα μπορέσετε να μπορέσετε να κάνετε αποκλειστικά σεξουαλικές σχέσεις με φίλους/ες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Παίξτε μου διπλοπενιά και ο μήνας έχει εννιά»! Αυτοί οι στίχοι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, την οποία εσείς οι Υδροχόοι βιώνετε και θα συνεχίσετε να βιώνετε! Τι κι αν επαγγελματικά και οικονομικά δεν είστε στην καλύτερη φάση σας, τι κι αν οι σχέσεις πάνε από το κακό στο χειρότερο και ετοιμάζεστε να χωρίσετε από το ταίρι σας, τι κι αν χάνετε φίλους, καθόλου μα καθόλου δεν σας νοιάζει. Κυριολεκτικά, «μια ζωή την έχετε κι αν δεν την γλεντήσετε τι θα καταλάβετε τι θα καζαντήσετε». Τόσο απλά!

Ακόμη κι έτσι όπως είστε, η θεά-Τύχη σας ευνοεί! Οι αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά στα οικονομικά σας, σύντομα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Μπορεί να μην έχετε άμεσα πολλά χρήματα, θα είναι όμως σταθερή η ροή τους. Φαίνεται πως η κρίση για εσάς, αποτελεί ευκαιρία για να κάνετε τα ανοίγματα που τόσο καιρό θέλατε, και πραγματικά, καλά κάνετε!

Ακόμη και στον έρωτα αυτή η περίοδος θα είναι απίστευτα καλή καθώς θα βρείτε άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε, και, γιατί όχι, αχαλίνωτο σεξ!

ΙΧΘΥΕΣ

Περίεργη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Το σίγουρο είναι πως τα περισσότερα διλήμματα και προβλήματα τελείωσαν, όχι όμως όλα.

Όσοι είστε επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα ανοίγματα που θέλετε, και να αποκομίσετε κέρδη σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον! Το σημαντικό στοιχείο όμως, το οποίο πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως, είναι να παραμείνετε «σφιχτοί» στα προσωπικά σας έξοδα διότι θα βγείτε πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όλοι/ες σας να προσέξετε τα προσωπικά έξοδα και τις σπατάλες, διότι με την έλλειψη πίεσης των προηγούμενων ημέρων θα μπείτε στον πειρασμό να ανοιχθείτε σε αγορές ώστε να νιώσετε χαρούμενοι/ες. Εδώ είναι το πρόβλημα, διότι όπως και οι Ιχθύες που είναι επαγγελματίες, έτσι και το σύνολο του ζωδίου σας μπορεί να βγει εκτός προϋπολογισμού με χαρακτηριστική άνεση. Το αποτέλεσμα θα είναι μετά να γκρινιάζετε, γιατί δεν θα έχετε χρήματα να καλύψετε τις σημαντικές σας ανάγκες.

Ο έρωτας πάλι χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα σας, με την μορφή του μεγάλου σας έρωτα από το παρελθόν. Μάλιστα για χάρη του θα παρατήσετε το ταίρι σας ή θα πάψετε να ασχολείστε με άλλα άτομα!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s