Γυναικείες φιλίες!

Ας πούμε για τις φιλίες

Σήμερα ας πούμε για τις φιλίες ,τις γυναικείες φιλίες .Και το διευκρινίζω γιατί οι φιλίες μεταξύ ανδρών είναι τελείως διαφορετικές.
Εμείς οι γυναίκες αν και αγαπιόμαστε όλο και κάποιο  ανταγωνισμούλη  θα βγάλουμε, όλο και κάπου θα πιστέψουμε “έλα μωρέ σιγά το πράγμα”
Θα μας πω για τα πιο  συνηθισμένα παραπτώματα,  που από καιρό σε καιρό, κάνουμε όλες και κάποιες λίγο περισσότερο .

Βρίσκουμε νέο γκόμενο και από δω παν κι άλλοι

Δεν είναι έτσι,πάντα βρίσκουμε έστω και λίγο χρόνο για ένα τηλέφωνο η για έναν καφέ Θυμηθείτε ότι η φύση δεν αγαπά τα κενά Όποτε ξαναγυρίσουμε μπορεί να βρούμε το παρεάκι μας σε άλλες παραλίες, στις οποίες δεν χωράμε

Βρείτε χρόνο

Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει πως βρίσκεται στο περιθώριο καλύπτοντας απλά το κενό του χρόνου χρόνου σου και του προγράμματός σου.

Άλλο η έλλειψη χρόνου κι άλλο η αδιαφορία. Κάνε μικρές κινήσεις για να δείξεις πως τους εκτιμάς και τους υπολογίζεις για να μην εκλάβουν την απουσία ως αδιαφορία.

Είναι στο χέρι σου.

 

Δεν γινόμαστε ποτέ σκληροί

Μερικές φορές η οικειότητα της φιλίας καταλήγει στο να γινόμαστε απότομοι και σκληροί. Πριν ανοίξουμε όμως το στόμα μας ας σκεφτούμε καλά τι θα πούμε γιατί μερικές φορές δεν συμμαζεύονται όλα τα λόγια , όσο και να προσπαθήσουμε. Και είναι αυτές οι μικρές αλλά συχνές προσβολές που μαζεύονται και κάνουν την τελική έκρηξη.

Είμαστε δίπλα στο καλό και στο κακό

Σαν τα παντρεμένα ζευγάρια ένα πράγμα! Ακόμη κι αν δεν κατανοούμε τις δυσκολίες που περνάει κάποιος φίλος, καλό είναι να δείχνουμε – όσο το δυνατόν – συμπόνοια ή έστω προσοχή στα προβλήματά του. Το να υποτιμάμε το πρόβλημα και τις ανησυχίες φίλων είναι η λάθος κίνηση.

Me, i and myshelf;

Εγωκεντρισμός στη φιλία δεν χωρά.Κανείς δεν είναι αρχηγός και οι υπόλοιποι
ακόλουθοι, όλοι παίζουν τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα επί  ίσοις όροις .Και η  ομάδα μένει συμπαγής όσο αυτές οι ισορροπίες δεν διαταράσσονται.

Με ένα λόγο προσέχουμε για να έχουμε Ποτέ κανείς δεν κατάλαβε αμέσως,  γιατί και πότε έμεινε χωρίς φίλους

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s