Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ
Μία σχετικά καλή εβδομάδα σας περιμένει  καθώς τα πολλά νεύρα που είχατε την προηγούμενη εβδομάδα, μειώνονται έως εξαφανίζονται, σε βαθμό που θα απορείτε κι εσείς οι ίδιοι/ες με την απάθεια που θα δείχνετε στις προκλήσεις. Ως απόρροια, θα μπορέσετε να εκφάσετε πιο σωστά τα συναισθήματά σας και να νιώσετε απίστευτα καλά! Το γεγονός ότι σταματούν και οι πολλές γκρίνιες για τα οικονομικά, είναι ένα ακόμη παράγοντας που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.
Ευτυχώς που θα φτιάξει η διάθεσή σας, διότι οι επιλογές σας το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι σοβαρές και μετρημένες, ειδάλλως η καλή σας διάθεση θα εξανεμιστεί και την θέση της θα καταλάβει η αβεβαιότητα, το άγχος και η απογοήτευση. Για αυτό, να είστε σοβαροί/ές με τις αποφάσεις αλλά να μην τα πάρετε τις καταστάσεις εντελώς σοβαρά.
Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει σε χωρισμό, ακόμη και μετά το πρώτο ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία σχετικά καλή εβδομάδα περιμένει κι εσάς τους Ταύρους, καθώς το κύριο βάρος σας θα το ρίξετε στην επικοινωνία, στις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας συγγενείς, σε επαγγελματικά ταξείδια ή σε πολλές επαγγελματικές μετακινήσεις.
Γενικά, το Σύμπαν θα σας βοηθήσει αρκετά. Θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό σας. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους στενούς σας συγγενείς και να νιώσετε και πάλι οικογένεια μαζί τους. Τα οικογενειακά γεύματα θα κάνουν θαύματα! Τα επαγγελματικά ταξείδια ή οι επαγγελματικές μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν τόσο στο να βγάλετε περισσότερα χρήματα, όσο και να νιώσετε άκρως παραγωγικοί/ές! Επί πλέον, τι καλύτερο υπάρχει για εσάς από το να επιστρέφετε στο σπίτι σας και να ξεκουράζεστε μετά από μία άκρως παραγωγική ημέρα;
Στον ερωτικό τομέα, ήλθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε σοβαρά το σύνολο των επιλογών σας ή των προτάσεων που δέχεστε. Δώστε έμφαση σε άτομα που μπορούν να σας φροντίσουν και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς παρά σε άτομα που σας υπόσχονται τα πάντα και τελικά δεν κάνουν τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επόμενη εβδομάδα σας φέρνει ενώπιων σημαντικών αποφάσεων όσον αφορά το μέλλον των σχέσεών σας και των προσωπικών σας επιλογών για το μέλλον σας.
Όσο και να θέλατε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας αυτές είναι ενώπιών σας. Για αυτό θα πρέπει να δείξετε την απραίτητη σοβαρότητα διότι η έλλειψη ισορροπίας στις επιλογές σας ή το να δέχεστε τις απόψεις όλων ως σωστές, θα σας οδηγήσει να τα κάνετε όλα ένα πελώριο κουβάρι το οποίο δεν θα μπορέσετε να το ξεμπλέξετε. Για αυτό, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία όλες εκείνες τις αντιθετικές δυνάμεις που σας κάνουν να νιώθετε ότι βάλεστε από παντού. Ευτυχώς για εσάς, το μυαλό σας τώρα δουλεύει στο 100%, οπότε ότι κι αν σας συμβεί μπορείτε να βρείτε λύσεις.
Ερωτικά θα νιώσετε κάπως περίεργα διότι θα νιώσετε τα συναισθήματά σας να βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, επειδή δεν είστε ικανοί/ές διαχειριστές/ίστριες των συναισθημάτων σας θα κάνετε πραγματικά σαν «μαμάκηδες», οπότε μάλλον θα προκαλέσετε τον γέλωτα με τα καμώματά σας παρά να σας δουν ως χαριτωμένους/ες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία απίστευτη αγχωτική εβδομάδα σας περιμένει μπροστά σας για αυτό θα πρέπει οποσδήποτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.
Στην εργασία σας πρόκειται να συμβούν κάποιες άσχημες εξελίξεις σε βαθμό που θα νιώσετε τρομακτική ανασφάλεια. Αυτήν την ανασφάλεια θα την βγάλετε με απίστευτες φωνές και νεύρα. Αυτός θα είναι ο λόγος που μπορεί να κάνετε ζημιά στην εργασία σας και να την χάσετε. Ως απόρροια θα νιώσετε άχρηστοι/ες και υπόλογοι/ες στο συντροφικό σας πρόσωπο ή στους συνεργάτες σας, καθώς θα πρέπει να τους εξηγήσετε για ποίο λόγο κάνατε ό,τι κάνατε. Το χειρότερο για εσάς είναι αυτό που ακολουθεί. Θα είστε αναγκασμένοι/ες να «πέσετε στα πόδια» των συνεργατών σας ή του συντροφικού σας προσώπου ώστε να σας συγχωρέσουν. Ειδικά στο θέμα της εργασίας, θα αναγκαστείτε να κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην σας διώξουν ή να σας πάρουν ξανά πίσω.
Στον ερωτικό τομέα, άτομα από το παρελθόν μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

ΛΕΩΝ
Μία άκρως αγχωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Λέοντες καθώς θα λάβουν τέλος τόσο φιλικές όσο και ερωτικές σχέσεις.
Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινά μία περίοδος εσωστρέφειας για εσάς καθώς ένας νέος κύκλος ξεκινά, στον οποίο πλέον οτιδήποτε δεν σας δίνει την απαραίτητη χαρά ή ασφάλεια, θα το απομακρύνετε. Μάλιστα, δεν θα διστάσετε να διώξετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα και φίλους καθώς θα ισχύσει στο ακέραιο ο κανόνας του «δούναι και λαβείν».
Επί πλέον, όλο το είναι σας θα δοθεί στην εργασία σας και στην εξασφάλιση της απαραίτητης για εσάς οικονομικής ασφάλειας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποχωριστείτε αντικείμενα ή να σταματήσετε ευχάριστες δραστηριότητες προκειμένου να εξασφαλίσετε χρήματα.
Όσοι/ες είστε ελεύθεροι/ες αυτό το διάστημα μάλλον θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι/ες σας καθώς δεν θα αντέξετε άλλο να σας «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Πλέον ψάχνετε να βρείτε κάτι αληθινό, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένετε καιρό. Μπορεί να φανείτε γκρινάρηδες ή γκρινιάρες αυτές τις ημέρες αλλά δεν θα σας νοιάξει καθόλου.
Όσοι/ες είστε δεσμευμένοι/ες θα έχετε την ευκαιρία να μονιάσετε με το συντροφικό σας πρόσωπο ύστερα από ένα διάστημα εντάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ δύσκολη θα είναι και για εσάς τους Παρθένους η καινούργια εβδομάδα , καθώς πρόκειται να ξεσπάσει μία πολυεπίπεδη κρίση.
Σε προσωπικό επίπεδο ψάχνετε να βρείτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στην πλήρη ελευθερία από τα «δεσμά» της οικογενείας σας. Αυτός ο δρόμος είναι και ο πιο δύσκολος καθώς καλώς ή κακώς έχετε μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό πλαίσιο που δύσκολα παίνευε τις επιτυχίες σας. Αυτός είναι ο λόγος που από την μία θα κοιτάτε την ελευθερία σας και από την άλλη θα ζητάτε την επιβράβευση (η οποία δεν έρχεται) από την οικογένειά σας.
Στο θέμα των σχέσεών σας, η διαμάχη με το συντροφικό σας πρόσωπο για σημαντικά θέματα, όπως π.χ η εργασία, ή το σπίτι ή η ανατροφή των παιδιών, θα φθάσει στο επίπεδο της ρήξης. Και πάλι σε εσάς πέφτει ο κλήρος να διατηρήσετε την ισορροπία στην σχέση σας, έστω κι αν ξέρετε πως έχετε δίκιο.
Στον επαγγελματικό τομέα, η περίοδος αυτή σας ευνοεί τόσο στην επαγγελματική σας επιτυχία όσο και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτός ο αγώνας θα στεφθεί με επιτυχία, όμως, χρειάζεται από εσάς δύο θυσίες. Η μία είναι πως για πολύ καιρό δεν θα σας δει το σπίτι ή οικογένειά σας και η άλλη ότι ξεχνάτε τον έρωτα ή το συντροφικό σας πρόσωπο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΖΥΓΟΣ
Μία σχετικά καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς. Το σημαντικότερο θέμα που θα σας απασχολήσει είναι η επαγγελματική σας αποκατάσταση.
Πολλοί από εσάς κάνατε σπουδές στο εξωτερικό ή ανώτερες σπουδές. Κάποιοι άλλοι ξεκινήσατε διαδικασίες ή συζητήσεις για να κάνετε την δική σας επιχείρηση. Κάποιοι άλλοι ακόμα ονειρευόντουσαν τι θα ήθελαν να κάνουν. Όλα αυτά λαμβάνουν τέλος. Τώρα είναι καιρός να περάσετε από τα λόγια στην πράξη! Και επειδή δεν είστε άνθρωποι που κινούνται αστραπιαία όταν χρειαστεί η αρχή θα σας φανεί δύσκολη. Μάλιστα πολλοί/ές από εσάς θα θελήσετε να τα παρατήσετε και να γυρίσετε εκεί που ήσασταν ή στην προστασία της οικογενείας σας, αλλά «δυστυχώς» για εσάς ο δρόμος που πήρατε είναι μονόδρομος και μόνο εμπρός μπορείτε να πάτε! Μόλις περάσει το διάστημα προσαρμογής στην νέα σας ζωή τότε θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τα κρυμμένα ταλέντα σας.
Ερωτικά μάλλον θα προσανατολιστείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από δύο χαρακτηριστικά. Το ένα είναι ότι θα είναι ήρεμες και το άλλο είναι πως δεν θα ενδώσετε σε ανθρώπους που το μόνο που θα θέλουν από εσάς είναι επιβεβαίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με θετικό πρόσημο για την ψυχολογία σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα για εσάς. Με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν συνεχίζετε να λύνετε το κουβάρι της ζωής σας. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα νιώσετε ευχάριστα περίεργα καθώς θα θυμηθείτε όλες εκείνες τις στιγμές που σας σημάδεψαν ως άτομα. Χωρίς το άγχος να σας βαραίνει πλέον θα σκεφθείτε τις περιόδους εκείνες, καλές και κακές, και θα κάνετε την αυτοκριτική σας. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας τα βάρη που έχουν πάντα οι αποφάσεις όταν φθάνουμε σε ένα σταυροδρόμι. Απολαύστε λοιπόν αυτό το ταξείδι στην ιστορία της ζωής σας!
Καλές θα είναι οι ημέρες αυτές για όσους/ες από εσάς είστε δεσμευμένοι/ες. Η σχέση με το συντροφικό σας πρόσωπο θα περάσει σε άλλο επίπεδο, πολύ καλύτερο. Με τον/ην αγαπημένο/η σας θα μπορέσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τα όνειρά σας, τις ιδέες σας κι εκείνος/η με την σειρά του/ης θα φροντίσει ώστε να αναπτυχθούν!
Όσοι είστε ελεύθεροι/ες αυτήν την περίοδο μην αφήνεται το παρελθόν να σας στοιχειώνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καινούργια εβδομάδα θα βιωθεί διαφορετικά από τους γεννημένους στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.
Όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, πρέπει να έχετε τον νου σας στο πως θα διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας, τώρα που υπάρχει άνοδος. Δεν πρέπει με τίποτα να χαλαρώσετε και να πιστέψετε ότι όλα κινούνται πλέον από μόνα τους. Χρειάζεται να μείνετε εστιασμένοι/ες όσο ποτέ άλλωτε. Αν είστε υπάλληλοι/ες θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, ακόμη κι αν βλέπετε τους συναδέλφους σας να αποδίδουν καλύτερα από εσάς. Αργά ή γρήγορα η εργοδοσία σας θα δει την καλή δουλειά που κάνετε.
Όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, οι σχέσεις σας αυτές τις ημέρες θα περάσουν κρίση, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι/ες ή παντρεμένοι/ες. Το γεγονός αυτό οφείλετε ότι δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία στο συντροφικό σας και αυτό το πληγώνει. Στην προκειμένη περίπτωση εκείνος/η έχει το δίκιο με το μέρος του/της κι όχι εσείς.
Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προετοιμαστείτε για σφοδρές συγκρούσεις με το συντροφικό σας πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Πολύ δύσκολα θα διατηρήσετε αλώβητη την σχέση ή την συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επόμενες ημέρες είναι αρκετά κρίσιμες καθώς θα βρεθείτε σε κομβικό σημείο της ζωής σας. Ως άλλοι Ηρακλείς θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα ακολουθήσετε τον δρόμο της «αρετής», δηλαδή να κυνηγήσετε αυτό που φοβάστε περισσότερο αλλά στο τέλος θα βγείτε νικητές ή της «κακίας», δηλαδή να κάνετε αυτό που ξέρετε ήδη, αλλά να μην περιμένετε να εξελιχθείτε ως προσωπικότητες.
Στο μυαλό σας έχετε πολλά όνειρα τα οποία μπορείτε να τα κατακτήσετε μόνο που αυτό που ζητάει το Σύμπαν από εσάς είναι αρκετά δύσκολο, καθώς αν θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας θα πρέπει να βάλετε στόχους τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσετε με ευλάβεια. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, για αυτό όσοι από εσάς πιστέψετε ότι υπάρχει σύντομα θα διαπιστώσετε το λάθος που κάνατε. Τουλάχιστον αυτές τις ημέρες θα αποδειχθείτε τέρατα ψυχραιμία σε ο,τιδήποτε κι αν σας συμβεί!
Όσοι/ες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα μπορέσετε να κάνετε επωφελείς συνεργασίες αρκεί να φερθείτε στους συνεργάτες σας σαν να είναι μέλη της οικογενείας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία αρκετά ευχάριστη εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Υδροχόους. Κάποια προβλήματα που θα προκύψουν στην εργασία σας, είτε από καθυστερήσεις είτε από έλλειψη ρευστού, δεν θα σας προκαλέσουν το άγχος που υπό φυσιολογικές συνθήκες μας πιάνει όλους. Εσάς δεν θα ιδρώσει καν το αυτί διότι θα αποδειχθείτε τέρατα ψυχραιμίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τα αφήσετε όλα όπως είναι και να πάρετε τους φίλους σας και να διασκεδάστε άγρια μέχρι πρωίας!
Η αλήθεια είναι πως το πορτοφόλι σας αδειάζει μέρα με την ημέρα αλλά δεν είστε οι άνθρωποι που θα το βάλουν κάτω. Άλλωστε τα χρήματα δεν έχουν τόση σημασία για εσάς. Εκεί όμως που μπορεί να βγάλετε τον απίστευτα σκληρό εαυτό σας είναι στην περίπτωση που έχετε παιδιά. Το οικονομικό θα είναι ο κατεξοχήν χώρος στον οποίον θα δοθούν πολλές μάχες. Δεν μπορείτε να μένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Χρειάζετε να κινηθείτε, γρήγορα, άμεσα και να εργασθείτε ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσετε να εξασφαλίσετε το μέλλον τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Πολύ δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει μπροστά σας. Αυτό που συμβαίνει είναι πως ανοίγεστε υποχρεωτικά στον κόσμο και αυτό σας φοβίζει, καθώς είστε άνθρωποι εσωστρεφείς και του παρασκηνίου. Σίγουρα το να νιώθετε όλα τα μάτια στραμμένα επάνω σασας προκαλεί άγχος αλλά σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να βρείτε μέσα σας το θάρρος και να προβάλετε προς τα έξω όλα εκείνα τα κρυμμένα χαρίσματα που έχετε. Γενικά, η οικονομική κρίση που μαστίζει όλους μας, για εσάς είναι ένα πεδίο ευκαιρίας καθώς μπορείτε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα από ότι οι άλλοι.
Τα ευχάριστα νέα της εβδομάδος θα προέλθουν από τον οικονομικό σας τομέα. Το γεγονός ότι τα έξοδα αυτήν την περίοδο είναι συγκρατημένα είναι ένα πολύ καλό νέο καθώς με τα χρήματα δεν έχετε καλή σχέση. Επίσης, και εδώ είναι τα ευχάριστα, έρχονται έσοδα που δεν τα περιμένατε και ως απόρροια θα μπορέσετε να βγάλετε μία κραυγή ανάσας από την πίεση που υφίσταστε.
Αν προγραμματίζετε κάποια επάμβαση αυτήν την περίοδο, καιρός να την προχωρήσετε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s