Πάλι Euro! Τι καλά!

Είμαι από αυτές που δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ποδόσφαιρο και που από επιλογή δεν θέλουν να καταλάβουν.
Αναρωτιέμαι αν τους άνδρες τους ευχαριστεί να μην ξέρουμε την τύφλα μας (και να μην θέλουμε να την μάθουμε) από ποδόσφαιρο ή τους εκνευρίζει και θα προτιμούσαν να μοιράζονται μαζί μας ..αυτή την χαρά του να παρακολουθείς euro. Σίγουρα πάντως τους εκνευρίζει όταν κατά την διάρκεια ενός αγώνα τους ρωτάς ποιός είναι αυτός ή τι είναι το οφσαϊτ και θα προτιμούσαν να είναι με τους φίλους τους για να σχολιάζουν ό,τι αυτοί θέλουν, την ώρα που πρέπει κι όχι να απαντούν σε άκυρες ερωτήσεις σε επίσης άκυρες στιγμές.

Αναρωτιέμαι επίσης αν βρίσκουν “θηλυκό” το να συμμετέχουμε σ’αυτήν την κατ’εξοχήν ανδρική ευχαρίστηση. Υποψιάζομαι όμως ότι αν πάς να του κάνεις χαριτωμενιές και αγαπουλίτσες εκείνη την ώρα, μάλλον δεν θα ανταποκριθεί ένθερμα κι άντε να σου πεί, περίμενε τελειώνει σε λίγο. Ξενερουά! Δεν το έχω επιχειρήσει βέβαια ποτέ, γιατί είμαι και ..κυρρρία και γιατί ..όχου και βαριέμαι.!

Από την άλλη μπορεί και να τους βολεύει να μην συμμετέχουμε, έτσι ώστε να είναι ο χρόνος για τους φίλους ή απλά ο δικός τους χρόνος.

Οπως και να έχει όμως, νομίζω, με βάση το ότι πρέπει να έχουμε όλοι το χώρο μας και το χρόνο μας, πως θα πρέπει να τους αφήνουμε να το χαρούν όπως εκείνοι θέλουν. Με τους φίλους τους, μόνοι τους ή μαζί μας. Εξ άλλου πόσες ημέρες το χρόνο είναι αυτές;

Ας σκεφτούμε πόσες ημέρες το χρόνο θέλουμε εμείς για τα ψώνια μας, τον καφέ μας ή την κουβεντούλα με το παρεάκι μας. Ας σκεφτούμε και πόσο χρόνο αφιερώνουμε στις μασκούλες μας, το μανικιούρ μας (μόνες μας ή στο nailμάγαζο), στα μαλλιά μας, στις δοκιμές μπροστά σε ένα καθρέφτη για το ποιό ρούχο μας πάει περισσότερο ή πιό κραγιόν μας τονίζει;

Τελικά, οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ τι ικανοποίηση παίρνουμε από τα καινούργια μας παπούτσια που τόσο πολύ ταιριάζουν με ..εκείνο το μπλουζάκι και το κραγιόν με το βερνίκι νυχιών που τόσο καιρό ψάχναμε την σωστή απόχρωση για να το συνδυάσουμε..!
Γιατί εμείς θέλουμε να είμαστε “πριγκιπησούλες” και για μας αλλά και για τα ..αγόρια μας ( κάθε ηλικίας) και θέλουμε να μας βλέπουν έτσι.
Ομως σε τέτοιες EUROστιγμές κορίτσια, ακόμη και πραγματικές πριγκίπισσες να ήμαστε, να είστε σίγουρες ότι θα μας ..κατεβάσουν κατηγορία και θα μας πούν .. “φέρε μια μπύρα από το ψυγείο, ρε αγάπη”. ΤΙ ΓΛΥΚΟ !
Οπότε καταλήγουμε:
Αν σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και αρέσει στο αγόρι να το βλέπετε παρεάκι, πάει καλά.

Αν σας ενδιαφέρει μεν, αλλά το αγόρι προτιμάει να το δεί με φίλους, κάν’τε ..άκρη.

Αν δεν σας ενδιαφέρει,(όπως εμένα) “ξεπαρεού” από μόνες σας, όπου θέλετε και το εννοώ γιατί αν καθήσετε για να κάνετε καμμιά δουλειά και όταν τελειώσει ο αγώνας να δείτε κάτι άλλο, να είστε σίγουρες ότι με το που θα σηκωθείτε να πάτε να πιείτε νερό, θα το γυρίσουν στο teletext για να δούνε το σκόρ κι από τίποτα άλλο.

Χάλια τα νεύρα (μου)!

Το κείμενο είναι της Σίσσυς Χριστοπούλου

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s