Η τραγωδία μιάς τρίχας!

Υπάρχουν τραγωδίες και …τραγωδίες.Σήμερα θα καταπιαστούμε με την τραγωδία …της τρίχας.

Μη κάνετε τάχαμου πως γελάτε. Οι περισσότερες όταν υποστήκαμε κάτι απο τα παρακάτω κάναμε-το λιγότερο-σαν να μας είχαν κάψει το σπίτι.

Σοβαρότατα λοιπόν έχουμε και λέμε και δίνουμε και λύσεις:

Τσίχλα στα μαλλιά:   Do not panic Πάρε λίγο πάγο από το ψυγείο σου και τύλιξε με αυτόν την προβληματική περιοχή των μαλλιών σου για περίπου 20 λεπτά και προσπάθησε να αφαιρέσεις την τσίχλα. Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις λίγο ελαιόλαδο για να μαλακώσει η περιοχή έτσι ώστε να μπορέσεις να αφαιρέσεις την τσίχλα. Γενικά έχε κατά νου ότι λίγο ελαιόλαδο ή baby oil είναι ιδανικά για να “ξεκολλήσεις” οτιδήποτε έχει κολλήσει στα μαλλιά σου χωρίς να τσουρομαδηχτείς.

Μπλέχτηκαν στη βούρτσα σου: Προσπάθησε να αφαιρέσεις τούφα τούφα τα μπλεγμένα μαλλιά από τη βούρτσα έτσι ώστε να μην καταστραφούν. Οπλίσου με υπομονή και ξεκίνα να αφαιρείς τούφες σιγά σιγά!

Ο κομμωτής σου έκοψε 20 δάχτυλα: και έμεινες ή με αγορίστικο ή με κάτι απροσδιόριστο!Η μια λύση είναι να συμβιβαστείς με το νέο σου κούρεμα  και να δεχτείς ότι έχεις πολύ ωραίο πρόσωπο, που τώρα χάρη στον κομμωτή σου φαίνεται ακόμη περισσότερο ή μπορείς να βάλεις έστω προσωρινά εξτένσιον ,οι τρέσες επίσης είναι μια ακόμη λύση Και φυσικά προσπάθησε να λούζεις τα μαλλιά σου όσο πιο συχνά μπορείς – κάποια στιγμή θα μακρύνουν!

Μύρισε καμένο:Λιγη παραπάνω ώρα στο βάψιμο η στις ανταύγειες και η πυροσβεστική ετοιμάζεται για κατάσβεση. Το πρώτο που κάνουμε -δεν χωρεί αμφιβολία περι τούτου είναι να βρίσουμε για όση ώρα θέλουμε) Δυστυχώς αφού το μαλλί σου έχει καεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να το επαναφέρεις στην προηγούμενη κατάσταση του,έτσι με πόνο καρδιάς μία είναι η λύση ,κουρευόμαστε!

Κόλλα και στο μαλλλί (δεν είναι ,τουλάχιστον για μένα ,καθόλου περίεργο: αν η κόλλα είναι ακόμη υγρή και δεν έχει στεγνώσει χρησιμοποίησε μια χτένα για να αφαιρέσεις όση περισσότερη μπορείς και φρόντισε να ξεπλένεις τη χτένα κάθε φορά. Αν για κάποιο περίεργο λόγο άργησες να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κόλλα στα μαλλιά σου και έχει στεγνώσει, βρέξε την “κολλημένη” περιοχή με νερό και βούτηξε μια βούρτσα ή χτένα σε  κοντίσιονεργια να μπορέσει να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου! Μάζεψε με ένα κοκαλάκι τις τούφες που έχεις “ξεκολλήσει” για να μην κολλήσουν πάλι και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο!

Και μια τελευταία συμβουλή :Do not panic

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s