Προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου

Απο τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο

ΚΡΙΟΣ
Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για το μέλλον των σχέσεών σας, είτε είναι προσωπικές, είτε είναι οικογενειακές, είτε επαγγελματικές. Οι δυσκολίες προκαλούνται, επειδή εσείς έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις επιβάλλετε.

Το αποτέλεσμα είναι να βγει ο εγωιστικός εαυτός σας στην επιφάνεια και να προκαλέσετε ρήξη με τον περίγυρό σας. Καλό θα ήταν, πριν κάνετε ανεπανόρθωτη ζημιά στις σχέσεις σας, να σκεφθείτε για ποίον λόγο απαιτείτε όλα αυτά που θέλετε αντί να τα ζητάτε. Η αλήθεια είναι πως, όταν καταλάβετε ότι τους έχετε όλους ανάγκη στην ζωή σας, ίσως τότε να σταματήσετε. Η συζήτηση με όλους τους ενδιαφερόμενους θα σας ανοίξει περισσότερους δρόμους συνεννοήσεως από την στείρα (και ενίοτε παλιμπαιδίστικη) απαίτηση.
Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τα κολλήματα αυτής της περιόδου και γίνετε για λίγο και πάλι ο εαυτός σας, τότε θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς νέες γνωριμίες θα έλθουν να σας συναρπάσουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Κι εσείς οι Ταύροι θα έχετε δύσκολη εβδομάδα στον τομέα των σχέσεών σας. Επί της ουσίας, είτε εσείς προκαλείτε ρήξη στις σχέσεις σας, βγάζοντας στην επιφάνεια όλες τις φοβίες σας, είτε τα συντροφικά σας πρόσωπα δυσκολεύονται να μην θυμώσουν μαζί σας, με αποτέλεσμα να στρέφουν τον θυμό τους εσωτερικά και να δηλητηριάζουν την σχέση σας μακροπρόθεσμα. Μάλιστα, το «αγαπημένο» σας θέμα, δηλαδή το οικονομικό, θα είναι η αφορμή για αρκετά από τα προβλήματά σας. Πρακτικά, το πρόβλημά σας είναι η γκρίνια και η κλάψα για τα χρήματα, και μάλιστα για το τι θα συμβεί, αν δεν έχετε τα χρήματα στο μέλλον, αγνοώντας επιδεικτικά το σήμερα. Για αυτό καλό θα ήταν να κόψετε την μουρμούρα και να ασχοληθείτε με την εργασία σας ή με το πώς θα κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας.
Στον ερωτικό τομέα, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το κλαψούρισμα που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα δώσει το έναυσμα να σας πλησιάσουν κάποια άτομα, τα οποία πολύ ευχαρίστως θα θελήσουν να σας παρηγορήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και φαινομενικά θα φαίνεται δύσκολη η εβδομάδα που ξεκινά, δεν είναι τόσο ώστε να δικαιολογείται το κλαψούρισμά σας. Περισσότερο είναι οι φοβίες σας που βγαίνουν στην επιφάνεια, κυρίως για την οικονομική σας κατάσταση και το εργασιακό σας μέλλον, παρά κάτι άλλο. Ευτυχώς για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζετε. Οπότε σταματήστε να κλαψουρίζετε, διότι είστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από ότι φαντάζεστε.
Μία καλή λύση για να γλυτώσετε από τις ιδεοληψίες σας είναι να πάρετε το συντροφικό σας πρόσωπο και να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί ή να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να περάσετε ευχάριστα μαζί τους! Για αυτό και αυτή η περίοδος ευνοεί τον ερωτικό σας τομέα!
Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις σχέσεις σας. Κάτι η γκρίνια στην καθημερινότητα, κάτι που σκέπτεστε μόνο την εργασία σας, είναι αρκετά για να προκαλέσουν την μήνιν των συντροφικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία καλή εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Καρκίνους καθώς θα ανακαλύψετε επιτέλους τους λόγους για τους οποίους νιώθατε αγχωμένοι, κλαίγατε και γενικά αισθανόσασταν ότι διαβιώνετε μέσα σε μια γενική κρίση. Αφού λοιπόν θα βρείτε τους λόγους αυτούς, πλέον δεν θα έχετε τον φόβο τους και θα νιώσετε ανακουφισμένοι/ες και ισορροπημένοι/ες μετά από πολύ καιρό! Θα μπορέσετε επίσης να εκφράσετε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας χωρίς να φοβηθείτε ότι θα σας κατακρίνουν για αυτά!
Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κάνετε υπομονή, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια στην εργασία σας, διότι πρέπει να σκεφθείτε ότι, αν χάσετε την θέση σας, δεν θα μπορέσετε να προσφέρετε στην οικογένειά σας και στα παιδιά σας ακόμη και τις πιο μικρές χαρές που δικαιούστε ως άνθρωποι.
Στον ερωτικό τομέα, σύντομα θα βρεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν, θα βγάλετε μαζί του όλο το σεξουαλικό απωθημένο σας και μετά ο καθένας τον δρόμο του, καθώς πλέον δεν θα μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια αυτής της σχέσης.

ΛΕΩΝ
Πολύ δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει ξανά εσάς τους Λέοντες. Αν όμως διαχειριστείτε τον εσωτερικό σας θυμό, την πίεση και το άγχος, θα δείτε ως δια μαγείας να ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς!
Το «κακό» με εσάς τους Λέοντες είναι πως έχετε μεγάλα όνειρα και μεγάλες προσδοκίες. Είναι «κακό» όχι γιατί ονειρεύεστε και προσδοκάτε, αλλά διότι κάνετε σαν μωρά παιδιά όταν δεν πραγματοποιούνται τα σχέδια σας. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις κατηγορείτε τους εαυτούς σας και νομίζετε ότι είστε ανάξιοι/ες. Και εδώ είναι το λάθος σας. Δεν πρέπει να ενδώσετε στον εσωτερικό σας πανικό. Θα βρείτε λύσεις, αν γίνετε πιο πρακτικοί και πιο ευέλικτοι. Επίσης, καλό θα ήταν να μην διαλαλείτε τα όνειρα ή τις προσδοκίες σας, αν πρώτα δεν έχετε κάνει κινήσεις προς την επίτευξή τους. Αν καταφέρετε λοιπόν να κάνετε όλα τα παραπάνω, τότε θα δείτε τις ευκαιρίες να παρουσιάζονται η μία πίσω από την άλλη!
Στον έρωτα αντί να ονειρεύεστε συντρόφους σαν τον Μάικλ Φασμπέντερ ή σαν την Νερέιδα Γκαγιάρδο (πρώη Ρονάλντο) καλό θα ήταν να ρίξετε την ματιά σας στο παιδί ή την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Ίσως τότε να ανακαλύψετε τι σημαίνει πραγματική ευτυχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους, καθώς από την μία θα προσπαθήσετε να κάνετε πράξη τα όνειρα, τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σας και από την άλλη να εξισορροπήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις ή τις σχέσεις με τα παιδιά σας.
Αν έχετε παιδιά, καλό θα ήταν να μην κλαίτε συνέχεια για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Πρέπει να δείξετε πίστη σε αυτά και να ενστερνιστείτε τα όνειρά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να τα βοηθάτε, απλά ό,τι κάνετε να το κάνετε διακριτικά.
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον έρωτα, θα πρέπει να ξέρετε ότι κανείς δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες. Αντ’ αυτού καλό θα ήταν να δείξετε ότι είστε χαρούμενοι άνθρωποι, έτοιμοι/ες για περιπέτειες και διασκέδαση. Μόνο τότε θα μπορέσετε να ζήσετε τον έρωτα στην κανονική του μορφή.
Από την άλλη, η ζωή σας θα κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, κυρίως επαγγελματικά. Το γεγονός αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να νιώσετε και πάλι δυνατοί/ές, καθώς πέρα από το επαγγελματικό αλλάζει προς το καλύτερο και το οικονομικό σας.

ΖΥΓΟΣ
Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς, καθώς θα υπάρξουν θέματα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές.
Στον επαγγελματικό τομέα μάλλον φαίνεται πως πήρατε την απόφαση να φύγετε από εκεί που είστε διότι τα χρήματα που παίρνετε, αν και ικανοποιητικά, τα παίρνετε σε δόσεις ή καθυστερημένα. Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχετε σαφώς και δεν μπορείτε να σας ορίζουν οι άλλοι πως θα τα βγάλετε πέρα, οπότε θα κινηθείτε άμεσα στην λύση της συνεργασίας σας.
Οι προσωπικές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο θα περάσουν κρίση, αλλά αυτή την φορά όχι εξαιτίας σας. Το συντροφικό σας πρόσωπο ασκεί επάνω σας τρομακτικό έλεγχο, σας ζηλεύει και συνέχεια ζητάει επιβεβαιώσεις ότι εκείνο είναι ο έρωτας της ζωής σας. Μπορεί να είστε άτομα που κάνετε τα πάντα, για να μείνετε σε σχέση, αλλά αυτή την φορά μάλλον θα πάρετε το καπελάκι σας και θα φύγετε!
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα διότι κάτι που σας πιέζουν, κάτι που θέλετε να ξεφύγετε από την πίεση, θα θελήσετε να παίξετε σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα σας περιμένει εσάς τους Σκορπιούς, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κληθείτε να πάρετε μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον σας. Το κακό είναι πως είτε δεν θα θέλετε να την πάρετε είτε θα καθυστερήσετε να την πάρετε, φοβούμενοι ότι μετά από αυτό δεν ξέρετε που θα καταλήξετε. Στην πραγματικότητα είναι μία μοναδική ευκαιρία να ξεκολλήσετε από την στασιμότητά της περιόδου. Οι περισσότεροι/ες από εσάς δεν θα το κάνουν το βήμα αυτό και για αυτό θα χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται. Όμως, εκείνοι/ες που θα τολμήσουν να το κάνουν θα δουν την ζωή τους να ανατρέπεται και μία καινούργια να τους ανοίγεται!
Κάποιοι δεσμευμένοι/ες από εσάς θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση του χωρισμένου/ης για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι κοιτάτε πιο πολύ τον εαυτό σας παρά την σχέση σας. Ο δεύτερος είναι ότι το συντροφικό σας πρόσωπο θέλει κινητικότητα, διασκέδαση, παιγνίδι, κι εσείς δεν μπορείτε να το ακολουθήσετε, είτε διότι δεν έχετε χρήματα ή έργασία είτε αυτή την περίοδο έχετε τις «κλειστές» σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ώρα των δύσκολων αποφάσεων πλησιάζει ολόενα και περισσότερο. Οι αποφάσεις αυτές καλώς ή κακώς θα προξενήσουν θλίψη είτε σε εσάς είτε στον περίγυρό σας. Τουλάχιστον όμως θα είστε ξεκάθαροι/ες. Από εκεί και πέρα, θα έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την ζωή σας σχεδόν με μαγικό τρόπο! Καθετί που θα πέφτει στα χέρια σας, κάθε νέα ή παλαιά κατάσταση, κάθε καινούργια ή παλαιά γνωριμία, με τον δικό σας μαγικό τρόπο θα μετατρέπεται σε κάτι που επιθυμείτε αποκομμένο από τα λάθη του παρελθόντος.
Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες, οι σχέσεις σας θα περάσουν την ύψιστη κρίση. Αν δεν καθίσετε να συζητήσετε πολιτισμένα μαζί τους, τότε θα δείτε το συντροφικό σας πρόσωπο να παίρνει την απόφαση εκείνο και να σας ανακοινώνει ότι δεν θέλει να είστε άλλο μαζί.
Αν είστε ελεύθεροι/ες, θα μπείτε στον πειρασμό να παίξετε σε διπλό ερωτικό ταμπλώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν καλύπτετε σωστά τα ίχνη σας και σύντομα θα σας ανακαλύψουν. Το αποτέλεσμα είναι να είστε υπεύθυνοι/ες για τον χωρισμό ζευγαριών, ακόμη και για τον δικό σας χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάπως περίεργη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Οι περισσότεροι/ες από εσάς έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε κάπως την ρουτίνα σας. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν φίλοι που έχετε καιρό να δείτε.
Κάποιοι/ες από εσάς θα προτιμήσετε να ακούσετε την φωνή της λίμπιντό σας και για αυτό θα αναζητήσετε άτομα με τα οποία είχατε σεξουαλικές επαφές μαζί τους, και με αυτόν τον τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αν αποφασίσατε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο, ειδικά οι δεσμευμένοι/ες, και αφού πρώτα θα έχετε καλύψει τις λιμπιντές σας ανάγκες, θα αναλογιστείτε εάν αυτό που κάνατε ήταν σωστό ή λάθος. Ακόμη κι αν νιώθετε έντονο πάθος για το άλλο άτομο, θα επιλέξετε τελικά το συντροφικό σας πρόσωπο διότι πάνω από όλα θέλετε την ασφάλεια και την ηρεμία της μονιμότητας. Μία πολύ μικρή μειοψηφία από εσάς θα ανακαλύψει τελικά ότι θέλετε να είστε ελεύθεροι/ες και θα τερματίσετε σχέσεις ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με ένα δίλημμα ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Θα δώσετε έμφαση στην προστασία των επαγγελματικών σας συμφερόντων ή θα ακούσετε την φωνή της λίμπιντό σας, η οποία σας καλεί σε πλήρη αποφόρτιση; Το δέον θα ήταν να μπορούσατε να κάνετε και τα δύο, αλλά δεν γίνεται, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε.
Αν επιλέξετε το δρόμο της λίμπιντο, τότε ετοιμαστείτε να την καλύψετε με ένα άτομο που επιστρέφει στην ζωή σας. Κλασσικά, θα βγείτε ως φίλοι για να ανταλλάξετε τα νέα σας και μετά από λίγο το ένα θα φέρει το άλλο. Το αποτέλεσμα είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τι έγινε και να πράξετε αναλόγως. Αν θέλετε αυτό το άτομο στην ζωή σας, να του το πείτε. Αν όχι, να του το πείτε με ήρεμο τρόπο.
Αν επιλέξετε τον δρόμο της προάσπισης των επαγγελματικών σας συμφερόντων, θα πρέπει να είστε έτοιμοι/ες να χρησιμοποιήσετε την δύναμη των λόγων και όχι του θυμού. Με το να θυμώνετε κακό κάνετε σε εσάς και λιγότερο στους άλλους. Αν χρειαστεί να διακόψετε τον διάλογο, κάντε αυτό που πρέπει, με ήρεμο πάντα τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθείτε να πάρετε επώδυνες αποφάσεις σε σχέση με την οικογένειά σας, το συντροφικό σας πρόσωπο, τους γονείς σας. Πλέον οι επιλογές σας είναι μηδενικές και τώρα πρέπει να φανείτε αντάξιοι κυρίως των δικών σας προσδοκιών.
Τα νέα που θα έχετε μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας αναγκάσουν εκ των πραγμάτων να πάρετε τις πολύ δύσκολες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Η διακοπή των σχέσεών σας με όλους τους αγαπημένους σας είναι πολύ πιθανή, όπως πιθανό είναι να νιώσετε τρομακτική ανασφάλεια. Πρέπει όμως, διότι αρκετά υπήρξατε τα γλυκά και υπάκουα «παιδάκια». Από εδώ κι εμπρός, σε όποια ηλικία κι αν είστε, ετοιμαστείτε για μία απότομη και ραγδαία ενηλικίωση. Η όλη διαδικασία θα σας οδηγήσει στο να μπορέσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες, η σχέση σας περνάει την φάση της μεταμόρφωσης, καθώς ανοίγει τα φτερά της σε άλλους δρόμους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σκεφθείτε να συνεταιριστείτε με το συντροφικό σας πρόσωπο. Αν πάλι δεν σκέπτεστε κάτι τέτοιο, θα τα βάλετε με θεούς και δαίμονες προκειμένου να προστατεύσετε την σχέση σας.
Οι ελεύθεροι/ες καλό θα ήταν να επιλέξετε το σεξ αυτή την περίοδο παρά την σχέση, διότι θα ακούσετε πολλά παράπονα και πόνο, κάτι που λειτουργεί ως μαγνήτης για εσάς.

Τον Άγγελο Πέτσιο βρίσκετε και στο  periastrologias.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s