Έρχεται το The Meet Market!

Σάββατο και Κυριακή 18 και 19 Ιουνίου, ήρθε πάλι η ώρα να συναντήσουμε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,  το The meet market.
Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό θα σας πω τι λένε οι διοργανωτές του:

“Είναι μια γιορτή πρωτοπορίας και καινοτομίας.Μια νομαδική αγορά απο σπιτικά προϊόντα,φρέσκες ιδέες και φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.”

Το Meet Market ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2007 στον όροφο ενός μπαρ, με τον αυθορμητισμό και την ενέργεια που έχουν όλες οι καινούριες εμπειρίες.

Η αρχή έγινε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ως επί το πλείστον μουσικών, σχεδιαστών, κατασκευαστών και συλλεκτών, με στόχο την δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς με χειροποίητα καλοσχεδιασμένα προϊόντα για  την εναλλακτική προώθηση της δουλειάς τους στα πλαίσια μιας συνάντησης, μιας ανοιχτής πρόσκλησης σε όλους.

Το Meet Market έγινε ο τόπος συνάντησης των δημιουργών και των πελατών, όπου μπορούν να αναπτυχθούν ανθρώπινες προσωπικές σχέσεις και να γίνουν γόνιμες συζητήσεις με οφέλη και για τον επαγγελματία και για τον καταναλωτή.

Το κοινό του Τhe Meet Market έχει πολύ διευρυμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά την ηλικία, την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση, ωστόσο συγκλίνει στη δεκτικότητα και  στη διάθεση για φρέσκιες καταστάσεις.

Η τάση του Meet Market να εστιάζει τόσο στο κομμάτι της αγοράς όσο και στο ψυχαγωγικό κομμάτι είναι που δημιουργεί αυτή την πολυμορφικότητα στο κοινό του και είναι το χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αγορές.

Έτσι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου,  ο κόσμος θα πάει για να διασκεδάσει, να ακούσει μουσική, να πιει ένα ποτό, να τσιμπήσει ένα ελαφρύ φαγητό, να κοινωνικοποιηθεί, να φλερτάρει, να βγάλει το σκύλο βόλτα, να παίξουν τα παιδιά, να παίξουν οι ίδιοι, να πάρει ιδέες διακόσμησης –μαγειρικής –styling, να συμβουλευτεί τους κατασκευαστές και να ψωνίσει προϊόντα των οποίων η σχέση κόστους και ποιότητας είναι τίμια.

The Meet Market
The Meet Market

Σε κάθε μάρκετ τη μουσική που κυριαρχεί στο χώρο επιμελείται μια σειρά από D.J s που καλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα – electronica και hip hop μέχρι funk, soul και jazz – κάνοντας live sets καθόλη την διάρκεια, ενώ συχνά συμβαίνουν παράλληλα δρώμενα όπως προβολές, παιδικό θέατρο, εργαστήρια και σεμινάρια ποικίλων θεματικών, μαθήματα χορού, γυμναστικές επιδείξεις, stand-up comedy, συναυλίες, εκθέσεις, παρουσίαση δίσκων και άλλα κλπ

Επιπλέον , από το πρώτο κι ολας μάρκετ έχουν καθιερώσει ένα παιχνίδι που όλοι κερδίζουν :όποιος πάει στο κεντρικό ταμείο του Meet Market, χωρίς να πληρώσει δεκάρα θα φύγει με ένα δώρο αφού πρώτα παίξει ένα πολύ απλό παιχνίδι, διαφορετικό κάθε φορά.

Τα δώρα, ένα από τα οποία θα κερδίσει είναι κονκάρδες, cds, πόστερ, συμμετοχή για την κλήρωση που γίνεται στο τέλος κάθε Meet Market με δώρο ένα καλάθι γεμάτο με προϊόντα από τους συμμετέχοντες και ένα δώρο έκπληξη. Έτσι απλά, δωρεάν.
Βάλτε το στην ατζέντα σας θα εκπλαγείτε και θα κολλήσετε!

Ώρες λειτουργίας 13.00 έως 23.00 κάθε μέρα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s