Προβλέψεις 6/6 έως 12/6/2016

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή που ξεκινάει δεν ενδείκνυται για συζητήσεις επί των οικονομικών. Ναι μεν έχετε ξεκινήσει να λαμβάνετε τα χρήματα που τόσο καιρό περιμένατε, αλλά δεν σημαίνει ότι θα τα πάρετε όλα ή ότι δεν θα συνεχίσουν οι καθυστερήσεις.
Το «πρόβλημά» σας είναι πως ενώ οικονομικά, έστω και με δυσκολία, ανακάμπτετε θα νομίσετε ξαφνικά ότι λύσατε το πρόβλημά σας και ότι από εδώ κι εμπρός θα μπορέσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Κάτι τέτοιο όμως απέχει χιλιάδες έτη φωτός από την πραγματικότητα. Αντί λοιπόν να αρχίσετε να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, καλό θα ήταν να δείτε αυτήν την έλευση χρημάτων ως μία ευκαιρία να εργασθείτε ακόμη περισσότερο και να αρχίσετε να προσφέρετε στον οικογενειακό προϋπολογισμό.


Οι σχέσεις σας μέσα στις επόμενες ημέρες θα περάσουν από την φάση του έρωτα στην φάση της καθημερινότητας, κάτι το οποίο δεν θέλετε με τίποτα να συμβεί, αλλά καλώς ή κακώς αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα είστε κακόκεφοι/ες το επόμενο διάστημα. Αν τσακωθείτε αυτές τις ημέρες, θα σας κάνει καλό. Αν όχι, θα αρχίσουν να σας μπαίνουν ιδέες για χωρισμό.
Η περιόδος αυτή δεν θα είναι καλή για όσους/ες είστε ελεύθεροι/ες. Υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και στο θέμα των οικονομικών είστε κάπως περίεργοι, και συνήθως είστε από εκείνους/ες που πάντα υπάρχει κομπόδεμα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι πλέον ό, τι είχατε σε αποθεματικό ή τελείωσε ή θα τελειώσει πολύ σύντομα. Αντί λοιπόν να κλαίγεστε ότι δεν έχετε χρήματα και έτσι να χάσετε την ελπίδα σας, καλό θα ήταν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι από το σημείο μηδέν και να σκεφθείτε πώς και με ποίους τρόπους μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Θα πρέπει επίσης να εργασθείτε σκληρά, μεθοδικά, ακόμη και σε εργασίες που δεν τις θεωρείτε κατάλληλες για εσάς. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να γίνετε πάλι δημιουργικοί/ές!
Οι σχέσεις σας αυτήν την περίοδο θα περάσουν μεγάλη αναστάτωση, εξαιτίας της προηγούμενης καταστάσεως. Τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις όσο και οι επαγγελματικές θα φθάσουν πολύ κοντά στο σημείο να σπάσουν, επειδή οι άλλοι φοβούνται τι σημαίνει να μην μπορούν να βασιστούν επάνω σας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα λειτουργήσουν ως βαρίδια, για αυτό καλό θα ήταν να μην τους ακούσετε.
Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια στον ερωτικό τομέα, μήπως είναι καιρός να αλλάξετε την προσέγγισή σας και να δοκιμάσετε πιο απλά πράγματα; Επίσης, κοιτάξτε και άτομα τα οποία μέχρι στιγμής δεν τους δίνατε σημασία!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με κάποια άσχημα νέα που αφορούν την εργασία σας, τα οποία όμως φαίνεται ότι τα περιμένατε, για αυτό αν και προβληματισμένοι/ες για το τι θα γίνει στο μέλλον όχι μόνο δεν θα τα παρατήσετε, αλλά θα δείτε την όλη εξέλιξη των γεγονότων ως ευκαιρία να κάνετε πράξη κάτι που θέλατε καιρό να κάνετε, αλλά δεν τολμούσατε! Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες και να ακούσετε την συμβουλή ενός ειδικού ή του συντροφικού σας προσώπου. Αν πάλι θέλετε να συνεταιριστείτε, μην προχωρήσετε σε συμφωνία αν δεν έχετε ελέγξει πλήρως τους όρους αυτής, τα κεφάλαια που είναι να τοποθετηθούν και πού θα έχετε την έδρα σας.
Προσέξτε πάρα πολύ αυτήν την περίοδο τις σχέσεις σας. Οι δυσκολίες θα φέρουν εντάσεις, οι εντάσεις τσακωμούς και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξει η όλη κατάσταση. Για αυτό καλό θα ήταν να μην μιλήσετε αυτήν την περίοδο και να δώσετε τόπο στην οργή. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.
Με τόσα πράγματα στο μυαλό σας πολύ δύσκολα θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Το πολύ πολύ να εμπλακείτε σε μία πολύ σύντομη περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και η ζωή σας μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσει από χίλια κύματα, εσείς όχι μόνο θα προβληματιστείτε, αλλά πρακτικά θα νιώσετε την γαλήνη που προσφέρει το «μάτι του κυκλώνα»! Αυτό σημαίνει πως το μόνο που θα σας νοιάξει είναι να μείνετε λίγο μόνοι/ες με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε. Μετά από αυτό το διάστημα της ηρεμίας θα μπορέσετε και πάλι να αναλάβετε την διαχείριση των καταστάσεων.
Αν είστε από εκείνους τους φίλους Καρκίνους που δυστυχώς ατύχησαν στον γάμο τους, ήλθε ο καιρός να οριστικοποιήσετε το διαζύγιό σας με το μοίρασμα της κοινής σας περιουσίας, να τακτοποιήσετε όλες τις λεπτομέρειες για τα παιδιά σας κι έτσι να εξομαλυνθεί η καινούργια καθημερινότητά σας.
Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες, θα δείτε το συντροφικό σας πρόσωπο αρκετά αναζωογονημένο, σε βαθμό μάλιστα που θα αρχίσει να σας παρακινεί να κάνετε πράγματα μαζί, όπως να πάτε ένα ταξίδι, να βγείτε με φίλους σας ή ακόμη καλύτερα, να τους καλέσετε σπίτι σας για φαγητό, να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες οι οποίες θα αλλάξουν την καθημερινή ρουτίνα σας.
Στον ερωτικό τομέα σύντομα θα έχετε νέα από ένα άτομο με το οποίο είχατε σχέση στο παρελθόν. Όμως αυτά τα νέα δεν αφορούν κάτι ευχάριστο ή το άτομο εκείνο σας είναι αρκετά ενοχλητικό.

ΛΕΩΝ
Μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, καθώς θα πρέπει να κοιτάξετε δύο πράγματα. Το ένα είναι η οικονομική σας κατάσταση και το άλλο η ερωτική σας ζωή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε με πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους και θα προσπαθήσετε να αναζωπυρώσετε την φλόγα του έρωτά σας. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και θα την διαπιστώσετε μετά την σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους, καθώς το αίσθημα που θα σας κατακλύσει είναι αυτό του ανούσιου. Τότε και μόνο τότε θα καταλάβετε ότι δεν έχετε κανέναν και καμία ανάγκη, για να επιβεβαιωθείτε. Αυτό που χρειάζεστε είναι να σπάσετε την ρουτίνα σας με πιο δημιουργικούς τρόπους.
Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να περάσει από χίλια κύματα, όμως βελτιώνεται! Οι εργασιακές ευκαιρίες έρχονται από παντού, αρκεί να είστε έτοιμοι/ες να τις αρπάξετε! Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να αφήσετε κατά μέρος αγαπημένες δραστηριότητες και να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την οικονομική ανασυγκρότησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ζωή σας σαν να βρίσκετε πάνω σε πλοίο, μεσοπέλαγα, την ώρα που λυσσομανά καταιγίδα. Θα θελήσετε από κάπου να πιαστείτε. Αυτήν την βοήθεια θα σας την παρέχει η οικογένειά σας ή οι γονείς σας. Αυτή η βοήθεια όμως είναι προσωρινή. Πρέπει να βρείτε την απαραίτητη ψυχραιμία και να βάλετε σε τάξη όλα αυτά που σας συμβαίνουν.
Πιο δύσκολη θα είναι η ζωή για εσάς που είστε δεσμευμένοι. Η ζωή σας με το συντροφικό σας πρόσωπο έχει βαλτώσει και χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό, ειδάλλως θα το δείτε να κοιτάζει αριστερά και δεξιά, ώστε να πάρει την επιβεβαίωση που τόσο λαχταρά. Βέβαια σας είναι δύσκολο να πρωτοτυπήσετε ή να πάρετε πρωτοβουλίες, όμως αυτό είναι που χρειάζεται.
Στον ερωτικό τομέα θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα. Στην ζωή σας επιστρέφει ένα άτομο το οποίο εσείς το λατρεύεται, οι γονείς σας όμως ή γενικά η οικογένειά σας ούτε που να ακούσουν δεν θέλουν για αυτό. Εσείς θα θελήσετε να ακούσετε την καρδιά σας, οπότε αναμενόμενο είναι να ξεσπάσουν ανάμεσα σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους ομηρικοί καυγάδες. Να ξέρετε όμως ότι η οικογένειά σας πάνω από όλα θέλει το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ
Όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο, αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Πρέπει να αφήσετε την θαλπωρή που σας προσφέρει η οικογένειά σας και η δουλίτσα σας και να κάνετε τα μεγάλα ανοίγματα που τόσο καιρό περιμένατε! Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι τόσο, μόνο στην αρχή. Άπαξ και ξεκινήσετε τίποτα δεν πρόκειται να σας σταματήσει!
Στον οικονομικό τομέα, θα αντιμετωπίσετε πρώην συνεργάτες ή άτομα με τα οποία είχατε οικονομικές δοσοληψίες. Εκείνοι είναι αποφασισμένοι να μην σας δώσουν τα χρήματα που σας οφείλουν, όμως δεν ξέρουν με ποίους/ες έχουν μπλέξει. Εσείς, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο θα καταφέρετε να τους πείσετε να σας δώσουν τα οφειλόμενα ποσά. Αν δεν το πράξουν, αποταθείτε σε νομικούς. Αυτοί θα μπορέσουν να κάνουν ό,τι δεν μπορείτε εσείς.
Στον έρωτα αυτή η περίοδος ευνοεί όποια τρέλλα θέλετε να κάνετε! Μην περιμένετε κάτι μόνιμο, διότι αυτή η περίοδος είναι μόνο έρωτας, σεξ, και χαρά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος αυτή θα μπορούσετε να ήταν καταπληκτική, αν δεν υπήρχαν ένα δύο συννεφάκια να σας χαλούν την υπέροχη κατά τα άλλα εβδομάδα.
Στον οικονομικό τομέα, θα αναγκαστείτε να διακόψετε την συνεργασία σας με εμπορικές επιχειρήσεις ή με συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε, λόγω της κρίσης να αλλάξετε πάροχο τηλεπικοινωνιών, ρεύματος, να ακυρώσετε την συνδρομητική τηλεόραση κλπ κλπ. Αν είστε επαγγελματίες, αυτή η περίοδος θα σημάνει το τέλος συνεργασιών, οι οποίες δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φοροκαταιγίδας. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το γεγονός αυτό θα σας προβλημάτιζε. Όμως τώρα είναι που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε το χάρισμα που έχετε στις οικονομικές δοσοληψίες, ακόμη και να σκεφθείτε να κάνετε μία εργασία μόνοι σας ή να βρείτε καινούργιους συνεργάτες.
Στον ερωτικό τομέα, ζείτε τον μύθο σας κυριολεκτικά, καθώς είστε κολλημένοι/ες σε έναν παρελθοντικό έρωτα και δεν βλέπετε τι γίνεται δίπλα σας. Ανοίξτε τα μάτια σας, βάλτε την ζωή σας σε τάξη και φύγατε για άλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν η προηγούμενη εβδομάδα σας φάνηκε δύσκολη, τότε μάλλον δεν θα την αντέξετε αυτήν που ξεκινά, διότι σαν να μην ήταν αρκετό το σύνολο των δοκιμασιών σας θα βγούνε και στην επιφάνεια μυστικά τα οποία θέλατε πολύ να παραμείνουν κρυμμένα. Τα μυστικά αυτά αφορούν τις σχέσεις με την οικογένειά σας, τα παιδιά σας, τους/τις ερωτικούς/ές σας συντρόφους, ακόμη και με τους συνεργάτες ή συνάδελφούς σας. Το αποτέλεσμα είναι να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα, αλλά ίσως αυτό να είναι και για καλό σας. Αν καταφέρετε να διαχειριστείτε τις αποκαλύψεις, θα φύγει από επάνω σας ένα τεράστιο βάρος που βάραινε την ψυχή σας. Αν όχι, τότε να είστε σίγουροι/ες ότι όλοι αυτοί που βλάψατε με τα μυστικά σας θα σας απομακρύνουν από την ζωή τους και αυτό σημαίνει για εσάς το χειρότερο δυνατό σενάριο, να μείνετε μόνοι/ες.
Αν τώρα είστε ελεύθεροι/ες, θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες να γλεντήσετε την ζωή και τον έρωτα, καθώς όλα είναι επιτρεπτά για εσάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλώς ή κακώς αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί το οριστικό τέλος πολλών σχέσεών σας, όλων των επιπέδων και μορφών. Αυτό που θα νιώσετε είναι σαν να βγαίνετε από τον λήθαργο στον οποίον είχατε πέσει, και με καλό ή άσχημο τρόπο θα κάνετε το ξεκαθάρισμα που οφείλετε πρωτίστως στους εαυτούς σας και δευτερευόντως στους άλλους. Από εκεί και πέρα θα νιώσετε ανακουφισμένοι/ες καθώς ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες, το πιθανότερο είναι να τερματίσετε την μορφή της σχέσεως που έχετε τώρα και πραγματικά να αφιερωθείτε στις ανάγκες του συντροφικού σας προσώπου.
Αν είστε ελεύθεροι/ες, ο έρωτας είναι μία υπέροχη υπόθεση, μόνο που δεν μπορείτε να παίζετε σε δύο ταμπλό. Πρέπει να πάρετε την απόφαση πού θέλετε να ανήκετε και πού αισθάνεστε περισσότερο ευτυχισμένοι/ες. Η επιλογή αυτή θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα σε μία υπέροχη σχέση!
Οικονομικά αυτήν την περίοδο μάλλον δεν θα προλαβαίνετε να καλύπτετε έξοδα της οικογενείας σας, του σπιτιού, των γονέων σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε έκτακτα έξοδα για το σπίτι σας ή να έχετε κάποιο θέμα με την ακίνητη περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και αυτήν την εβδομάδα εσείς θα είστε ένας ολόκληρος κόσμος από μόνοι/ες σας. Ό,τι κι αν συμβαίνει στον έξω κόσμο το αγνοείτε! Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι πιστεύετε ακράδαντα ότι ο δικός σας τρόπος σκέψεως και πράξεων είναι ο σωστός και όλα όσα κάνουν οι άλλοι είναι λάθος. Επειδή ακριβώς κανείς δεν σας ακούει, θα αποφασίσετε να τους παρατήσετε στην μοίρα τους κι ας κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Από εκεί και πέρα θα κάνετε την ζωή σας, κάνοντας νέες γνωριμίες, αποκτώντας νέες εμπειρίες, γιατί όχι και ταξιδεύοντας!
Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες ή έχετε επαγγελματικές σχέσεις με συνεργάτες, θα βαρεθείτε αφόρητα με την έλλειψη προσαρμογής τους στην πραγματικότητα, ή την έλλειψη αποφασιστικότητας και πρωτοβουλιών. Απόρροια αυτών είναι να νιώθετε ανασφάλεια μαζί τους, και στην περίπτωση των συνεργασιών να χάσετε χρήματα. Για αυτό κι εσείς θα κινηθείτε ανεξάρτητα, καθώς δεν τους έχετε ανάγκη.
Στον έρωτα μάλλον θα επιλέξετε να μείνετε μόνοι/ες αυτήν την περίοδο, καθώς δεν μπορείτε άλλο την ανωριμότητα των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ
Καλώς ή κακώς η ζωή σας είναι δέσμια μεταξύ ενός ωραιοποιημένου παρελθόντος και ενός αβέβαιου μέλλοντος. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μην μπορείτε να σκεφθείτε λογικά και να αδυνατείτε να πάρετε αποφάσεις, κυρίως για το επαγγελματικό σας μέλλον ή για το πώς βλέπετε τον εαυτό σας στο μέλλον.
Αυτή η παλινωδία θα σας προκαλέσει μεγάλο άγχος, για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αν χάσετε την ψυχραιμία σας ετοιμαστείτε για ομηρικούς καυγάδες με τον περίγυρό σας.
Αν θέλετε να ξεφύγετε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, θα πρέπει να βάλετε τέλος στην αμφιβολία, στον φόβο και στην έλλειψη ελπίδας. Θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις δικές σας δυνάμεις και όχι να περιμένετε την αναγνώριση των άλλων.
Στον έρωτα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Σε αυτόν τον τομέα, πραγματικά, τα πράγματα είναι υπέροχα. Οι γνωριμίες αυτής της περιόδου θα είναι με άτομα που έχουν κάτι το οικείο για εσάς επάνω τους, για αυτό κι εσείς θα φροντίσετε να βγάλετε σε αυτούς/ές όλη την αγάπη σας.

Υπογράφει ο αστρολόγος Άγγελος Πέτσιος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s