Την πάτησα με τον Tommy τον Hilfiger

Θα μου πείτε τι πρεμούρα μ΄έπιασε με τον Tommy τον   Hilfiger.

Ξέρετε τι ανακάλυψε και δημιούργησε αυτός ο τιτάνας της βιομηχανίας ρούχων κυρίες μου;

Εντάξει δεν νομίζω μόνος του,κάποιοι ανώνυμοι πανεπιστήμονες θα το έκαναν,αλλά και πάλι τον αγαπώ!

Ρούχα που δεν τσαλακώνουν καθόλου έκανε  ,με ένα λόγο  ρούχα που δεν χρειάζονται σιδέρωμα.Επαναλαμβάνω δεν χρειάζονται σιδέρωμα.Η καμπάνια του δε έχει ως μοντέλο τον Ναδάλ.Ξερετε εσείς ,αν και δεν ασχολείστε με το τένις,οι περισσότερες τουλάχιστον.

Η ανάγκη, λοιπόν,  του Ναδάλ να νιώθει μονίμως άνετος με τα ρούχα του φαίνεται από τον τρόπο που φτιάχνει την κορδέλα στα μαλλιά του και το σορτσάκι του πριν από κάθε σερβίς. Η άνεση σε συνδυασμό με το στιλ ήταν αυτό που τον κέρδισε πέρυσι με τη συλλογή ανδρικών εσωρύχων της Tommy Hilfiger, όπου και έκανε το… μοντέλο.

Φέτος, επανέρχεται, γίνεται ξανά το πρόσωπο του Tommy Hilfiger και λανσάρει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, δηλαδή τη δική του συλλογή THFLX Rafael Nadal Edition.

Μια ολόκληρη σειρά ανδρικών ρούχων, ούτε εντελώς σπορ, ούτε πολύ επίσημα, από υφάσματα ιδιαίτερα, σε γραμμές σοφιστικέ και αυστηρές, αλλά ταυτόχρονα, ρούχα, άνετα για ταξίδια και μετακινήσεις.

Η συλλογή που φέρει την υπογραφή του περιλαμβάνει μία επιλογή από μονόπετα και σταυρωτά κουστούμια, πουκάμισα και μεταξωτές γραβάτες,τα οποία έχουν τέλεια εφαρμογή και δεν τσαλακώνονται ποτέ. Ναι, με αυτά τα κοστούμια ο Ναδάλ μπορεί να παίξει ακόμη και τένις!

Το μυστικό, όπως, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Tommy Hilfiger είναι στα ιταλικά υφάσματα υψηλής απόδοσης, στην ακριβή εφαρμογή του ρούχου και στη λειτουργικότητα. Η συλλεκτική συλλογή του Ναδάλ είναι ραμμένη για υψηλές αποδόσεις, προσαρμόζεται στην κίνηση του σώματος, συνδυάζοντας την άνεση με βελούδινη αίσθηση αφής.

Έτσι, ο κορυφαίος τενίστας, ο οποίος πέρσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς στην μέση, αποδεικνύει περίτρανα από το νέο του βήμα στον χώρο της μόδας, αλλά και από τις συνεχείς προπονήσεις, για το μεγάλο του come back, πως τίποτα δεν είναι εμπόδιο για έναν άντρα που αγωνίζεται καθημερινά για το…τέλειο.

Νάναι καλά ο  Tommy και ελπίζω σύντομα τα ατσαλάκωτα να πωλούνται και σε  ευρείας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s