Τι θα μας συμβεί απο 23 έως 29 Μαϊου

Προβλέψεις απο τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο

ΚΡΙΟΣ
Πολλές εντάσεις κρύβει η εβδομάδα για εσάς. Θέλετε τόσο πολύ να ερωτευθείτε, να δραστηριοποιηθείτε, να γλεντήσετε, να χαρείτε, να ταξιδέψετε. Όλα όμως σταματούν επειδή δεν μπορείτε, είτε λόγω υγείας, είτε λόγω διαθέσεως. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε, είναι πως με το πείσμα δεν θα καταφέρετε κάτι. Αντίθετα, θα τα κάνετε χειρότερα. Κάποια πράγματα δεν γίνονται, καλώς ή κακώς.

Αντί όμως να κάνετε σαν μικρά παιδιά που δεν τα αφήνουν να παίξουν, κάντε αυτό που πρέπει. Όλα χρειάζονται μέτρο. Δεν μπορείτε να διασκεδάζετε την ώρα που πρέπει να σηκωθείτε να πάτε για δουλειά. Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε εάν δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε εάν η υγεία σας δεν είναι καλή. Μπορείτε όμως να πάτε μία βόλτα, να μιλήσετε με φίλους σας, να παίξετε επιτραπέζια κ.ο.κ
Η έλλειψη επικοινωνίας ή η απόσταση, θα είναι οι παράγοντες που δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν εξαιρέσουμε κάποιους σοβαρούς καυγάδες για οικονομικά θέματα, η εβδομάδα θα κυλήσει με το μόνο θέμα που αξίζει να ασχοληθείτε, τους εαυτούς σας! Σύντομα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, οπότε χρησιμοποιήστε το διάστημα αυτό για να κάνετε πράγματα για εσάς. Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα σας, να σκεφθείτε το σεξ, να διαλύσετε φοβίες, να φροντίσετε την υγεία του σώματός σας (λίγη γυμναστική δεν βλάπτει).
Οι οικονομικοί καυγάδες θα είναιμε τους  γονείς σας ή του συντροφικού σας προσώπου. Ό,τι κι αν συμβεί, εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το τώρα. Πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον της οικογένειάς σας έστω κι αν αντιμετωπίσετε τους αγαπημένους σας. Το σωστό δεν είναι πάντα εύκολο.
Ερωτικά βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο. Καιρός είναι να σταματήσετε να νοιάζεστε τι θα πουν οι άλλοι/ες για εσάς, και να κοιτάξετε να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να φέρεστε στους άλλους σαν να είναι κτήμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς καθώς ό,τι σας προβλημάτιζε και σας έκανε την ζωή δύσκολη, σιγά σιγά σταματά. Ό,τι χρόνο είχατε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα τον εξαντλήσατε. Από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα των επιλογών σας και να προχωρήσετε αναλόγως.
Το σημαντικό γεγονός πίσω από αυτήν την αλλαγή, είναι η ανάγκη να ασχοληθείτε με το συντροφικό σας πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας, διότι το προηγούμενο διάστημα τους προξενήσατε μεγάλη ανασφάλεια, τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο και να παραδεχθείτε ότι το πείσμα και η δική σας ανασφάλεια ήταν αυτή που προξένησε την τριβή ανάμεσά σας. Αν και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας έχει κάπως κλονιστεί, δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει. Ευτυχώς για εσάς, οι άλλοι έχουν διάθεση να σας ακούσουν, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνουν.
Ερωτικά θα βρεθείτε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς θα υπάρξει αρκετό κλάμα, είτε από το μέρος σας είτε από το μέρος του ατόμου με το οποίο συνδέεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παρελθόν σας στοιχειώνει, το μέλλον σας καλεί! Όλοι κάτι θέλουν από εσάς! Και εσείς τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε; Τίποτα απολύτως! Πραγματικά, το μόνο που θέλετε είναι να σας αφήσουν ήσυχους, να πάρετε μία ανάσα ελευθερίας, να κοιτάξετε την εργασία σας ή τα επαγγελματικά σας και πώς να βγάλετε χρήματα. Όλα τα άλλα θα προσπαθήσετε να τα αποφύγετε!
Προσέξτε αυτές τις ημέρες στον εργασιακό σας τομέα. Φαίνεται πως κάποιοι από τους συνάδελφούς σας εργάζονται πίσω από την πλάτη σας, προπαθώντας είτε να σας διαβάλουν, είτε να σας προξενήσουν βλάβη, επειδή προσπαθούν να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Οπότε, να αναμένετε να υπάρξει τεταμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σας.
Στον έρωτα, θα κάνετε λίγο υπομονή διότι η προτεραιότητά σας είναι να ξεπεράσετε την μιζέρια που οι άλλοι σας προκαλούν. Υπομονή και σύντομα τα πράγματα αλλάζουν.
Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες, μπορεί να έχετε κάποια καυγαδάκια, αλλά αυτά είναι νάζια. Στην πραγματικότητα, σαν ζευγάρι, είστε πιο δυνατοί από ποτέ!

ΛΕΩΝ
Περίεργη θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες. Από την μία θα έχετε πολύ μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και από την άλλη επιτέλους θα δείτε σιγά σιγά τον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα να κινείται προς τα εμπρός.
Ο επαγγελματικός και ο εργασιακός τομέας ήδη έχουν ανεβάσει στροφές αλλά τώρα θα καταφέρετε να πιάσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό. Να ξέρετε πως δεν έχετε πιάσει ακόμη το 100%, αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό. Το σημαντικό είναι πως οι στόχοι που έχετε θέσει σιγά σιγά θα αρχίσουν να πιάνονται, το οποίο σημαίνει ολοκλήρωση έργου και αποπληρωμή αυτού. Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δείτε και τον λογαριασμό της τραπέζης σας να έχει θετικό πρόσημο!
Από την άλλη, εσείς και οι φίλοι σας θα βρεθείτε αντιμέτωποι επειδή δεν συμμερίζεστε τις απόψεις τους. Γενικά, αν και θέλετε να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα είναι εφικτό, επειδή δεν υπάρχει αυτό το κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε καλά.
Ερωτικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εσάς. Τουλάχιστον από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ζωή σας ,με αργούς ρυθμούς φαίνεται πως αλλάζει προς το καλύτερο, όμως όχι άμεσα και όχι σε όλους τους τομείς.
Το σημαντικό είναι πως σιγά σιγά βρίσκετε τα πατήματά σας και, το κυριότερο, μπορείτε επιτέλους να κοιμηθείτε, αφού το άγχος σας θα αρχίσει να υποχωρεί. Είναι ανάγκη να πιστέψετε στους εαυτούς σας, και να κοιτάξετε το μέλλον σας, τόσο το προσωπικό όσο και της οικογένειάς σας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα νιώθετε χαρούμενοι/ες και έτοιμοι να νιώσετε τις χαρές τις ζωής.
Αν όμως έχετε παιδιά, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ανησυχείτε πολύ για το μέλλον τους, τόσο που δεν τα αφήνετε να κινηθούν ανεξάρτητα και να κοιτάξουν να βρουν τα δικά τους πατήματα στην ζωή. Ηρεμήστε λίγο, διότι αν συνεχίσετε να τα πιέζετε, είτε θα τους αφήσετε ψυχολογικό τραύμα είτε θα ψυχράνετε την σχέση σας μαζί τους.
Στον έρωτα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Μετά από ένα «διάλειμμα» είστε έτοιμοι/ες και πάλι να ζήσετε έντονες στιγμές, και μάλιστα με νεώτερα άτομα από εσάς. Μαζί τους θα εξερευνήσετε νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας!

ΖΥΓΟΣ
Η εργασία που κάνετε σας αρέσει πάρα πολύ για δύο λόγους. Πρώτον, διότι πραγματικά την λατρεύετε και δεύτερον βγάζετε χρήματα από αυτήν. Αυτός είναι ο λόγος που θα σας πιάσει άγχος τις επόμενες ημέρες, διότι γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή «ο μήνας του μέλιτος» τελειώνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την εργασία ή τα χρήματά σας, απλά, θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σας. Οπότε δεν είναι κακό να χαρείτε την στιγμή!
Μέσα στις επόμενες ημέρες, δυστυχώς θα βρεθείτε ανάμεσα σε καυγάδες αγαπημένων σας προσώπων ή φίλων. Εσείς καλείστε να λύσετε τα θέματα αυτά αλλά κανένας δεν πρόκειται να σας ακούσει. Οπότε, κοιτάξτε τον εαυτό σας.
Αν είστε ελεύθεροι/ες, το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από τον κοινωνικό ή –κυρίως- από τον επαγγελματικό σας κύκλο. Η γνωριμία αυτή θα είναι σύντομη αλλά θα σας ανανεώσει την διάθεση.
Αν είστε δεσμευμένοι/ες, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε ένα σύντομο φλερτ, το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα ποθητοί/ές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότερες παρεξηγήσεις που είχατε με το συντροφικό πρόσωπο, τα αδέλφια, τους συνεργάτες ή τους γείτονές σας, τελειώνουν. Βέβαια, είτε θα καταλάβουν αυτά που τους λέγατε είτε θα κόψετε μαχαίρι κάθε περαιτέρω συζήτηση. Όπως και να έχει, το θέμα που σας απασχολεί θα θεωρηθεί λήξαν.
Από εκεί και πέρα φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους, το οποίο σημαίνει βελτίωση της καθημερινότητάς σας (πόσο να αντέξετε κι εσείς την μιζέρια), της εργασίας σας (πλέον θα έχετε περισσότερο κέφι να εργαστείτε) και καλύτερης διάθεσης (αφού θα παραδεχθούν ότι είχατε δίκιο).
Καλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να προσέξετε τις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Η διαφορετική οπτική γωνία θα σας φέρει αντιμέτωπους με όποιον έχετε θέμα για τα οικονομικά. Η ένταση θα φέρει καυγάδες, κι αν συνεχίσετε να ζορίζετε την κατάσταση, θα προκαλέσετε ζημιά στην σχέση σας. Αυτή είναι μία πολύ αρνητική εξέλιξη, ειδικά στην περίπτωση που είστε επαγγελματίες.
Στον ερωτικό τομέα, όσο περνά ο καιρός το άτομο που σας ενδιαφέρει θα γίνεται ολοένα και λιγότερο ελκυστικό στα μάτια σας. Δεν πειράζει, καθώς μπορεί να γίνει ένας καλός φίλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλετε να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, αλλά φαίνεται πως οι υπόλοιποι δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία σας, ούτε σας πιστεύουν. Παρ’ ό,τι κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να πείσετε τους αγαπημένους σας, τους συνάδελφούς σας, τα συντροφικά σας πρόσωπα, τους συνεργάτες σας ότι έχετε αλλάξει, δύσκολα θα το καταφέρετε. Δυστυχώς, έχετε κάνει πολλά λάθη και πολύ λίγα για να τα διορθώσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευθείτε ή να εκνευριστείτε και να παρατήσετε τον αγώνα σας. Απλά, στην περίπτωσή σας, αυτό είναι που χρειάζεται, να σπάσει ο υπερφίαλος χαρακτήρας σας και να μάθετε να μένετε πιστοί στον στόχο σας.
Στον αντίποδα της προσωπικής σας κατάστασης, βρίσκονται τα οικονομικά σας. Φαίνεται πως ο καιροσκοπικός σας χαρακτήρας γνωρίζει ότι τώρα είναι ο καιρός να αποκομίσετε τα περισσότερα κέρδη με το λιγότερο δυνατό κόστος.
Στον έρωτα ετοιμαστείτε να ζήσετε στιγμές μεγαλείου, καθώς θα πάρετε μία γεύση πως είναι να είσαι Τοξότης τις καλές ημέρες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους, τόσο για εσάς τους ίδιους/ιες όσο και για τα συντροφικά σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας.
Οι σχέσεις με τα συντροφικά σας πρόσωπα δεν διάγουν και την καλύτερη περίοδό τους. Αν και η κατάσταση που ζείτε έφθασε στο όριό της, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κρίσιμη. Μία λάθος κουβέντα είναι αρκετή για να κάνει ζημιά στην σχέση σας. Για αυτό κάντε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα, και τα πράγματα, αργά μεν, θα βελτιωθούν δε.
Με του συνεργάτες σας, πλέον υπάρχει διάσταση απόψεων. Για αυτό φταίτε κι εσείς κι εκείνοι. Αυτοί κοιτάνε να προασπίσουν τα συμφέροντά τους πολύ καλύτερα από ό,τι εσείς. Επειδή έχετε πολλά στο μυαλό σας δεν μπορείτε να σκεφθείτε καθαρά. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν μία συνεργασία σας να διαλυθεί.
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Γενικά, αυτό που σας νοιάζει είναι πώς να βάλετε ξανά τον έρωτα στην ζωή σας. Πρακτικά όμως μιλώντας, εσείς τον διώχνετε. Ένα άτομο μέσα από την εργασία σας ή ένα άτομο που μένει μακρυά σας αλλά διατηρείτε επαφή μαζί του, σας θέλει αλλά εσείς το απομακρύνετε από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καλές ημέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα για εσάς. Μάλιστα θα έχετε την ευκαρία να δείτε αγαπημένους σας φίλους ή να έχετε μία ερωτική περιπέτεια με άτομο που κινείται στον εργασιακό σας χώρο!
Η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, κάτι το οποίο θα σας αρέσει διότι θα σπάσει η ρουτίνα σας! Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους, ακόμη και να έχετε νέα από φίλους που είτε έχετε καιρό να δείτε είτε μένουν μακρυά σας. Μπορεί επίσης να κάνετε καινούργιους φίλους στον εργασιακό σας χώρο!
Στον οικονομικό τομέα, οι δυσκολίες που έχετε στην εξεύρεση ρευστού, συνεχίζονται. Τουλάχιστον τώρα αναγνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν, οπότε θα πάψετε να δίνετε άλλο σημασία σε αυτό.
Αν είστε ελεύθεροι/ες, μέσα στιε επόμενες ημέρες θα δείτε να κάνει κίνηση ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα, εσείς θα το εκτιμήσετε, επειδή σας αρέσει να παίρνουν οι άλλοι τις πρωτοβουλίες, για αυτό και θα ενδώσετε!

ΙΧΘΥΕΣ`
Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούργια εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Από την μία συνεχίζονται οι δυσκολίες με το συντροφικό σας πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας, κι από την άλλη επιτέλους θα αρχίσετε να βγάζετε άκρη σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις με τους κοντινούς συγγενείς σας ή έγγραφα τα οποία πρέπει να έχετε τακτοποιημένα.
Όλες οι δυσκολίες βασίζονται στο γεγονός ότι επαγγελματικά υπάρχουν καθυστερήσεις, για τις οποίες όμως δεν φέρετε την ευθύνη. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχετε οριστικοποιήσει την έδρα σας, ή ίσως έχετε θέμα με την εφορία ή τις κρατικές υπηρεσίες. Μπορεί επίσης οι συνεργάτες σας να είναι εκείνοι που καθυστερούν. Όλα αυτά είναι άκρως ενοχλητικά για εσάς, αλλά προσπαθήστε να ηρεμήσετε διότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να βγάζετε άκρη!
Το μεγαλύτερο φόρτο του άγχους σας το δέχεται η οικογένειά σας ή το συντροφικό σας πρόσωπο. Κι εδώ, ευτυχώς, τα πράγματα βελτιώνονται, καθώς σταδιακά θα αποκαθίσταται η επικοινωνία μαζί τους!
Αν είστε ελεύθεροι/ες, θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ερωτικά ένα άτομο το οποίο σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια. Με μεγάλη σας χαρά θα διαπιστώσετε ότι ανταποκρίνεται στο φλερτ σας.

Περισσότερα στο http://periastrologias.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s