Κοιλίτσα η κοιλιά φέτες για τους άντρες;

Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν είχα δίπλα μου άντρα με κοιλιά φέτες και κανένα ίχνος περιττού λίπους πάνω του.Με ένα λόγο κάτι άλλο με ενδιέφερε και όχι οι κοιλιακοί.
Άθελά μου λοιπόν και μέ πλήρη άγνοια, στάθηκα τυχερή και νομίζω οι περισσότερες απο εσάς.

Ιδού η νέα μεγάλη ανακάλυψη

Νέα έρευνα δείχνει πως οι άντρες με μεγαλύτερη κοιλιά είναι καλύτεροι εραστές καθώς έχουν αυξημένη αντοχή στο κρεβάτι. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία, παρακολούθησαν 200 άντρες και σύγκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) και τη σεξουαλική τους επίδοση. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι πως οι ελαφρώς παχύσαρκοι άντρες με εμφανή κοιλιά και υψηλότερο δείκτη μάζας σώματος έκαναν έρωτα κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά.
Οι άντρες από την πιο αδύνατη ομάδα, περιορίστηκαν στα δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με σημαντικό αριθμό τους να υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση.”Όσο αυξανόταν ο δείκτης μάζας σώματος, , μειωνόταν ο αριθμός των αντρών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτιση”, αναφέρουν οι επιστήμονες.

Το είδωλο μετά και πρίν
Το είδωλο μετά και πρίν

Γιατί όμως οι άντρες με την… κοιλίτσα έχουν καλύτερη και μεγαλύτερη αντοχή στο κρεβάτι;
Οι ειδικοί πιστεύουν πως το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σημαίνει πως ο άντρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι η θηλυκή ορμόνη του σεξ που στους άντρες βοηθά ώστε να συγκρατήσουν τον οργασμό τους.

Άνδρες αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, έχετε κάθε δικαίωμα να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θυμηθείτε όμως πως η έρευνα αυτή δεν σημαίνει πως μπορείτε να τρώτε ως β…., γιατί το πάχος, ιδιαιτέρως στην περιοχή της κοιλιάς συνδέεται με άλλες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας..

Όσο για μας κορίτσια τι να μας πουν κάποια παραπανίσια κιλά;
Τέλικα τον αγαπάμε γι΄αυτό που είναι και όπως είναι! Οι six-packάτοι είναι για το οφθαλμόλουτρο  και το κουτσομπολιό μεταξύ μας!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s