Απλά δεν σε γουστάρει

Κορίτσια έχετε δει την ταινία “Απλά δεν σε γουστάρει”;
Αυτή λοιπόν θα πάρουμε ως αφετηρία ,μόνο και μόνο για να ξαναπούμε,  ότι αλλιώς λειτουργούν οι άνδρες αλλιώς οι γυναίκες .

Οι άνδρες -πιο απλά πλάσματα-όταν δουν κάποια, το πρώτο που σκέφτονται είναι το σεξ,αν αργότερα προχωρήσει το πράγμα όλα καλά .

Εμείς απο την άλλη, με το που μας αρέσει κάποιος,δηλαδή πριν και από το χαίρω πολύ, συνήθως έχουμε φτιάξει όλο το παραμύθι, έως και το “ους ο θεός συνέζευξε”.

Και εδώ ας κάνουμε λίγο κράτει: Ας προσέξουμε κάποια πολύ βασικά σημάδια, μπας και καταλάβουμε αν ο τύποςμας δουλεύει ψιλό γαζί. Και όχι μόνο αν μας δουλεύει, αλλά αν και εμείς τον πιστεύουμε από πάνω.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Μιλάει πολύ και λέει βαρύγδουπα πράγματα. Με λίγα λόγια σε αποθεώνει από την πρώτη εβδομάδα που βγαίνετε, σαν να είσαι η γυναίκα της ζωής του ένα πράγμα, και ξεκινάει να κάνει σχέδια για το μέλλον . Αλλά σε περίπτωση που δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις τη συνέχεια, τότε να ξέρεις ότι αν έχετε βγει δύο ραντεβού, είναι φθινόπωρο και σου προτείνει να πάτε μαζί διακοπές το καλοκαίρι, να ξέρεις ότι ο τύπος δεν είναι στα καλά του και πολύ σύντομα θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Δικαιολογείται μονίμως.Και γιατί να δικαιολογηθεί εφόσον δεν υπάρχει λόγος; Μα φυσικά και υπάρχει διότι σε έστησε, ακύρωσε το ραντεβού σας τελευταία στιγμή, δεν μπορεί το Σάββατο να πάτε σινεμά γιατί έχει να κάνει κάτι με τους κολλητούς και γενικά αυτή την περίοδο έχει πάρα πολλή δουλειά και δε θα έχει χρόνο.
Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται καν;

Δικαιολογίες! Δεν υποψιάζεστε τίποτα;
Δικαιολογίες! Δεν υποψιάζεστε τίποτα;

Αναφέρει συχνά το πλούσιο ερωτικό παρελθόν του.Γιατί άραγε; Το κάνει για να αντιληφθείς ότι είναι playboy και δεν είναι και για πολλά πολλά; Βασικά όποιος κι αν είναι ο λόγος που το κάνει, ίσως να μην το μάθεις και ποτέ, εσύ θα πρέπει να καταλάβεις, ότι μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει γι’ αυτό που θέλεις. Με λίγα λόγια είτε είναι ψεύτης είτε δίνει πολλές πληροφορίες Άρα κάποια στιγμή θα δώσειι πληροφορίες και για σένα.

Ανθρώπους ακούς και ανθρώπους δεν βλέπεις.Που είναι οι φίλοι του ΟΕΟ;
Υπάρχει βέβαια η υποψία υποψία βέβαια, ότι οι άντρες δεν το σκέφτονται και ιδιαίτερα προκειμένου να γνωρίσουν μία γυναίκα στον κύκλο τους, όποια ιδιότητα κι αν έχει αυτή. Αν του αρέσατε όμως τόσο όλο και σε κάποιον θα σας γνώριζε, τουλάχιστον για να σας επιδείξει.

Μέ αυτά δεν θέλω να πω ότι δεν θα την ξαναπατήσουμε .Απλά δεν θα μας φταίει κανένας άλλος

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s