Ξηροί καρποί, σεξ και επιδόσεις

Με αυτό το κείμενο απευθυνόμαστε κυρίως στους άνδρες,τους αφορά περισσότερο .Μετά αφορά τις γυναίκες λόγω των επιδόσεων των ανδρών.
Γιατί οι ξηροί καρποί δεν αποτελούν μόνο τα “παρελκόμενα” σε ενα ποτάκι.

Έχει αποδειχθεί , επιστημονικά , ότι αποτελούν και φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία.

Σε έρευνες που έγιναν, έχει παρατηρηθεί οτι οι άνδρες που εμφάνισαν στυτική δυσλειτουργία έτρωγαν ελάχιστους ξηρούς καρπούς σε σχέση με άνδρες της ίδια ηλικίας , οι οποίοι έτρωγαν πολλούς ξηρούς καρπούς και δεν εμφάνιζαν κανένα πρόβλημα.

Αν και η ευεργετική επίδραση της μεσογειακού τύπου διατροφής στη στύση έχει αποδοθεί στην αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση των διαφόρων συστατικών που την αποτελούν, πρόσφατα δημοσιεύτηκε μια έρευνα που έδειξε ότι οι ξηροί καρποί μαζί με τα λαχανικά συμβάλουν σε μεγαλύτερο βαθμό σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ξηροί καρποί και απόλαυση
Ξηροί καρποί και απόλαυση

Η κατανάλωση ξηρών καρπών τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα μείωσε κατά περίπου 50 % την πιθανότητα για εκδήλωση στυτικής δυσλειτουργίας. Οι ξηροί καρποί εκτός των άλλων αποτελούν σημαντική πηγή αργινίνης που είναι βασικό συστατικό για την παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου που ως γνωστό ευθύνεται για την διαστολή των αρτηριών του πέους και την αύξηση της ροής του αίματος στα σηραγγώδη σωμάτια.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι ξηροί καρποί κατέχουν ξεχωριστή θέση μεταξύ των συστατικών της μεσογειακής διατροφής όσον αφορά την προστασία εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας και μπορούν να αποτελέσουν ένα φυσικό «διατροφικό σύμμαχο» για μια καλή σεξουαλική ζωή και υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία.

Συμπέρασμα οι γυναίκες αγοράζουν για το καλό τους ξηροκάρπια και οι άνδρες επίσης για το καλό όλων τα τρώνε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s