Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που άρχισε

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις, από τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο.(www.periastrologias.gr)

ΚΡΙΟΣ

Ένα περίεργο, αλλά καλό σκηνικό στήνεται πάνω από τις κεφαλές σας, το οποίο δεν αντιλαμβανόσαστε, επειδή το μυαλό σας έχει εστιάσει στον επαγγελματικό τομέα και στις εργασιακές δυσκολίες αυτής της περιόδου που σας έχουν επηρεάσει πολύ ψυχολογικά. Το γεγονός ότι δεν έχετε εργασία ή δεν ανταποκρίνεται αυτή στις προσωπικές σας φιλοδοξίες σας κάνει να νιώθετε ανάξιοι/ες, εξαρτώμενοι/ες, ή πολύ απλά να ζείτε μέσα στο άγχος, επειδή δεν πιστεύετε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Πρακτικά, αυτό που χρειάζεστε είναι να βγείτε από τον φαύλο κύκλο της απαισιοδοξίας, να κοιτάξετε την εργασία σας, να κοιτάξετε λίγο την διατροφή σας, να χαμηλώσετε λίγο τις προσδοκίες σας. Σύντομα θα δείτε την κατάσταση να αλλάζει, το σώμα σας να ανταποκρίνεται στην αλλαγή της διάθεσής σας και πάνω από όλα θα αρχίζετε να εργάζεστε με περισσότερη όρεξη.

Σε αυτή την αλλαγή θα βοηθήσει επίσης ο ερωτικός σας τομέας, ο οποίος θα γνωρίσει καλύτερες ημέρες και καλύτερες νύκτες, επειδή σύντομα το ενδιαφέρον που θα σας δείξουν καινούργια άτομα στην ζωή σας θα σας ανανεώσει!

Όσοι πάλι είστε δεσμευμένοι/ες αφήστε το συντροφικό σας πρόσωπο να σας φροντίσει με τον τρόπο του. Μην πιέζετε καταστάσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσάς τους Ταύρους αρκεί να σταματήσετε να αγχώνεστε για τα οικονομικά. Σίγουρα, η οικονομική ασφάλεια είναι το παν για εσάς και το γεγονός ότι δεν έχετε τόσα χρήματα όσα θα θέλατε σας προβληματίζει. Για αυτό καλό θα ήταν να επιδιώξετε να κυνηγήσετε την εργασία σας και να αναγνωρίσετε ότι αυτήν την περίοδο ό,τι και να κάνετε δεν θα αμείβεστε όσο αξίζετε. Οπότε αντί να γκρινιάζετε για όσα δεν έχετε, απολαύστε όλα όσα έχετε, τα οποία βέβαια δεν είναι και λίγα! Δείτε λίγο θετικά την κατάστασή σας και αμέσως όλα θα αποκτήσουν μια θετική προοπτική.

Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο το θέλετε και το αναζητάτε. Όμως ό,τι κι αν σας απαχολούσε το προηγούμενο διάστημα ερωτικά το παρατάτε, επειδή η αύξηση της εργασίας και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είναι πιο επιθυμητές δραστηριότητες από ανεκπλήρωτους έρωτες!

Όσοι είστε δεσμευμένοι/ες να ξέρετε πως το ταίρι σας γκρινιάζει κυρίως, διότι αισθάνεται ανασφάλεια. Κάντε λίγο υπομονή μαζί του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο πράγματα πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Δίδυμοι. Το ένα είναι να σταματήσετε να ενοχλείτε τα συντροφικά σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα. Το γεγονός ότι δεν σας αντιμιλούν ή κουνούν το κεφάλι τους συγκαταβατικά δεν σημαίνει ότι θα κάνουν αυτό που τους λέτε. Τουναντίον. Προκαλείτε εκνευρισμό στους γύρω σας, διότι, ενώ εσείς φοβάστε για το μέλλον σας, της οικογένειάς σας, της επιχειρήσεώς σας, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Και εδώ είναι το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε. Η εργασία σας πήρε ξανά εμπρός και μάλιστα όσο θα περνά ο καιρός τόσο αυτή θα αυξάνεται. Οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να είστε αρνητικοί σε όλα και να πιστεύετε ότι ο κόσμος θα καταστραφεί.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οτιδήποτε παράνομο κάνετε στον έρωτα θα το ευχαριστηθείτε στον μέγιστο βαθμό. Το θέμα είναι ότι σας αρέσει τόσο πολύ που πολύ δύσκολα θα το κρατήσετε κρυφό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα, δεν σας αρέσει να λειτουργείτε με απλοϊκούς μαθηματικούς τύπους που ορίζουν ότι ένα κι ένα κάνουν δύο, όμως αυτήν την εβδομάδα αυτό πρέπει να κάνετε. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των ιδεοληψιών σας, τώρα είναι η εποχή να το κάνετε. Το Σύμπαν ευνοεί την λογική σκέψη, η οποία όμως δεν είναι κάθετη και απόλυτη. Άρα θα σας είναι πιο εύκολο μέσα στις επόμενες ημέρες να καταλάβετε τι είναι πραγματικό και τι όχι, τι είναι επιθυμία και τι είναι εφικτό.

Επίσης, αυτό το διάστημα ευνοεί την επαφή σας με πολλά άτομα, είτε για να διασκεδάσετε είτε (και αυτό είναι το πιθανότερο) για να εργαστείτε μαζί τους. Μία πολύ καλή συνεργασία ξεκινάει μαζί τους, αλλά θα πρέπει να είστε επιεικείς, διότι μέχρι να προσαρμοστούν στα δεδομένα σας ή εσείς στα δεδομένα τους, θα περάσει καιρός. Θα πρέπει όμως να προσέξετε και να μην αφήσετε τους καινούργιους να καπηλευτούν τον δικό σας κόπο.

Ερωτικά αισθάνεστε πως δεν υπάρχει κάτι το οποίο να σας ικανοποιεί αυτήν την περίοδο, και δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Βέβαια φταίτε κι εσείς ως ένα σημείο, διότι με τις ιδεοληψίες και τις απαιτήσεις δεν αφήνετε τους άλλους να εκδηλωθούν.

 

ΛΕΩΝ

Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ καλές για εσάς τους Λέοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αφού πλέον αποφασίσατε ότι δεν είναι καιρός για πειραματισμούς, ούτε για μεγάλα ανοίγματα, αλλά για σκληρή εργασία, με υπομονή και επιμονή, τώρα δικαιώνεστε! Η εργασία, τα χρήματα, πλέον κυνηγούν εσάς και όχι εσείς αυτά. Ως απόρροια η  αυτοπεποίηθησή σας ανεβαίνει, και ευτυχώς με μετρημένο τρόπο και όχι υπερφίαλο.

Ακριβώς, επειδή έχετε αύξηση του όγκου της εργασίας, αυξάνονται και τα έσοδά σας! Επιτέλους, μπορείτε να κλείσετε τρύπες σε λογαριασμούς, χρέη, δάνεια, κι έτσι να ανασάνετε από το βάρος. Επειδή πλέον ξέρετε τι σημαίνει να μην έχεις χρήματα στην τσέπη για να κάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν, θα διατηρήσετε τα έξοδά σας χαμηλά. Παράλληλα, η περίοδος ευνοεί να κάνετε οικονομικές συνεργασίες, με βάση το κοινό σας όφελος.

Ας μην αυταπατάστε, μπορεί να θέλετε τον έρωτα, αλλά αυτή η περίοδος σας καλεί πρώτον να ηρεμήσετε, δεύτερον να εργασθείτε και τρίτον να βγάλετε χρήματα. Προσωρινά αφήστε τα ερωτικά σε δεύτερη μοίρα.

Όσοι είστε δεμευμένοι/ες θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας έχει ξεφύγει από κάθε όριο, κυρίως από τον έλεγχό σας. Δεν θα σας αρέσει καθόλου αυτή η προοπτική, αλλά τι να τον/την κάνετε; Αφήστε του/της λίγο χώρο και όλα θα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά θα είναι μία από τις καλύτερες που είχατε εδώ και καιρό. Φαίνεται πως ένα μεγάλο βάρος έφυγε από επάνω σας και πλέον έχετε την διάθεση να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία, η οποία αν και είναι ακόμη συντηρητική, δεν είναι καθόλου μονολιθική.

Πρώτα από όλα, είναι καιρός να κοιτάξετε τον εαυτό σας και όχι τους άλλους. Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, όχι όμως να το δαιμονοποιήσετε. Συνειδητοποιήστε ότι είστε το αποτέλεσμα των επιλογών σας. Ό,τι έγινε έγινε και πλέον ανήκει στο παρελθόν. Δείτε τώρα τι μπορείτε να κάνετε για το μέλλον σας. Το βασικό μάθημα που έχετε να πάρετε είναι πώς να ζείτε βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι στην παροχή ασφάλειας από άλλους.

Αν είστε σε νεαρή ηλικία, πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας. Οι γονείς είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, όχι για να σας ελέγχουν.

Αν είστε ελεύθεροι/ες αυτό το διάστημα, αφήστε πίσω το παρελθόν σας και κοιτάξτε να απολαύσετε τον έρωτα στην πιο απλή και σαρκική έννοιά του.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, υπάρχει διάσταση απόψεων με το συντροφικό σας πρόσωπο, αλλά μάλλον επειδή δεν το ακούτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλή θα είναι και για εσάς τους Ζυγούς η καινούργια εβδομάδα! Όλα πάνε καλά, οι παρεξηγήσεις τελείωσαν, ο φόβος για το αύριο καταλαγιάζει και συναισθηματικά νιώθετε την ανάγκη να ηρεμήσετε και να κοιτάξετε την εργασία σας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες σταδιακά θα νιώθετε ολοένα και περισσότερο την ανάγκη για να βάλετε στην ζωή σας μέτρο. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε συμεπριφορά και να γίνετε πιο σοβαροί, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό. Τουναντίον, τώρα καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κοιτάξετε το μέλλον σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αποδεχθείτε ότι πρέπει να εργασθείτε σκληρά, με υπομονή και επιμονή, ακόμη και παραπάνω ώρες. Οπότε μην περιμένετε το «Σαββατοκύριακο» για διασκέδαση, όσο ως ένα διάλειμμα από την εργασία σας.

Με αναπτερωμένο το ηθικό σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και, το κυριότερο, θα μπορέσετε να σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Αν τώρα είστε από εκείνους/ες τους/τις τυχερούς/ές που θα τους πιάσει η ερωτική φρενίτιδα, να ξέρετε πως δεν θα υπάρξουν όρια. Όλα είναι επιτρεπτά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωή σας φαίνεται πως παίρνει έναν δρόμο που δεν μπορείτε να τον συνηθίσετε επειδή είναι πολύ «απλός» για εσάς. Αυτός ο δρόμος όμως είναι αυτό που χρειάζεστε, ώστε να δείτε τις ελπίδες σας να πραγματοποιούνται, έστω κι αν εσείς θα προτιμούσατε κάτι άλλο.

Η ζωή σας αλλάζει, εσείς όμως εμμένετε στις απόψεις σας, ακόμη κι αν εκείνες έχουν αποδειχθεί στην πράξη παρωχυμένες. Αντί λοιπόν να γκρινιάζετε και να «μουλαρώνετε» καλό θα ήταν να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο που ανοίγει μπροστά σας. Αυτός ο δρόμος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά από τα θέματά σας. Πρώτα από όλα θα μάθετε να σκέφτεστε με το μυαλό σας και όχι με το συναίσθημά σας. Στην συνέχεια, πρέπει να μάθετε την αρετή της υπομονής. Δεν γίνεται όλοι να πηγαίνουν με τους δικούς σας ρυθμούς ούτε να κάνουν αυτά που θέλετε. Η περίοδος δεν ευνοεί ξεσπάσματα ή επιπόλαιες ενέργειες. Από εκεί και πέρα θα πρέπει μάθετε να δέχεστε την γνώμη των άλλων και να την σέβεστε. Αν τα κάνετε όλα αυτά, πραγματικά, θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία απίστευτα καλή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Τοξότες, καθώς η περίοδος των προβλημάτων σας αρχίζει σιγά σιγά να μένει πίσω. Ό,τι ήταν να συμβεί, συνέβη. Από εδώ κι εμπρός θα πρέπει να κοιτάζετε μόνο το μέλλον σας και πώς να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας.

Καιρός να δώσετε έμφαση στην εργασία σας. Το μάθημα που πήρατε, ότι πρέπει δηλαδή να είστε πιο εργατικοί και να έχετε στόχους τους οποίους να εκπληρώνετε, θα σας βοηθήσει να δείτε την εργασία σας όχι ως κάτι καταπιεστικό, αλλά ως δημιουργία. Και καθετί που είναι δημιουργία θέλει χρόνο και υπομονή, για αυτό κι εσείς τώρα θα μάθετε τι σημαίνει συνέπεια!

Η υγεία σας, αρχίζει και βελτιώνεται! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να την προσέχετε ή να νομίσετε ότι όλα τελειώσαν. Αν το πιστέψετε αυτό, θα γυρίσετε και πάλι στο σημείο μηδέν.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες, το ταίρι σας πλέον είναι διατεθιμένο να σας ακούσει, αρκεί να είστε συνεπείς στα λόγια και στα έργα σας. Το ίδιο ισχύει αν έχετε συνεργάτες.

Στον έρωτα τα πράγματα αρχίζουν και βελτιώνονται, αρκεί βέβαια να δώσετε την προσοχή σας σε ένα μόνο πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μόνοι που δεν φαίνεται να αναγνωρίζουν το πόσο καλή περίοδος είναι αυτή, είστε εσείς. Για κάποιον λόγο δεν θέλετε να αναγνωρίσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν στις ζωές σας, οι οποίες όμως σας δίνουν αυτό που θέλετε. Μάλλον ζητάτε ακόμη περισσότερα, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι αλλαγές όμως αυτές οφείλονται στην γενικότερη κρίση που έχει επηρεάσει τις ζωές όλων. Όμως η κρίση αυτή έχει φέρει το τέλος όλων αυτών που δεν χρειαζόσασταν και σας απέδειξε πως μπορείτε να τα καταφέρετε κάτω από οποιεσδήποτε δυσκολίες! Αυτό είναι τελικά που δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε στους εαυτούς σας για αυτό και νιώθετε έτσι όπως νιώθετε.

Ερωτικά θα πάτε από το καλό στο καλύτερο και επιτέλους θα λάμψει στο πρόσωπό σας το χαμόγελο. Το μόνο παρατράγουδο που μπορεί να υπάρξει αυτές τις ημέρες είναι τα μηνύματα που θα δεχθείτε από πρώην ερωτικούς/ές συντρόφους.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες καλό θα ήταν να αφήσετε την γκρίνια κατά μέρος, και να κάνετε πράγματα μαζί με το συντροφικό σας πρόσωπο. Δεν είναι κακό ξέρετε να μοιράζεστε τα όνειρα που έχετε με το έτερό σας ήμισι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγάλετε τον πραγματικό Υδροχόο από μέσα σας, είτε είστε Κρόνιοι Υδροχόοι είτε είστε Ουράνιοι. Πραγματικά, θα είστε ένας κόσμος μόνος του. Τα όρια δεν θα υπάρξουν για εσάς και το μόνο που θα θέλετε είναι έρωτα, σεξ, πειραματισμούς, καινούργια γνώση, πνευματικές προκλήσεις και σωματικές δραστηριότητες. Μην απορήσετε λοιπόν αν οι γύρω σας σας βλέπουν και κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι τους ή σταυροκοπιούνται.

Η συμπεριφορά σας αυτή θα βασιστεί στο γεγονός ότι πλέον είστε τόσο σίγουροι/ες για τους εαυτούς σας που κανείς πλέον δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει. Οπότε, ζήστε για μια φορά κι εσείς το 100% του πραγματικού σας εαυτού!

Μιας και θα είστε οι εαυτοί σας, μήπως θα ήταν καλό να πείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο πόσο το θέλετε στην ζωή σας και τι είδους συναισθήματα τρέφετε για εκείνον/η; Μπορεί να σας φοβίζει η εκδήλωση των συναισθημάτων σας, αλλά πότε θα έχετε ξανά αυτήν την ευκαιρία;

Στον ερωτικό τομέα, ή θα δώσετε την ευκαιρία στο άτομο που επέστρεψε στην ζωή σας ή ξεκόψτε μία και καλή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινά θα είναι πολύ καλή για εσάς αρκεί να κάνετε το αυτονόητο! Και ποίο είναι αυτό; Μα να ξεκινήσετε να προβάλετε στους άλλους την εργασία σας, τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας. Πλέον η ζωή σας βρίσκεται σε κίνηση έστω κι αν ακόμα δεν δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Σημασία έχει να κάνετε το πρώτο βήμα! Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα ακολουθούν!

Αν θέλετε να προωθήσετε την εργασία σας πρέπει πρώτον να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, δεύτερον να μην φοβηθείτε να εργασθείτε σκληρά ή να εργασθείτε για κάποιον άλλον και τρίτον να μην αφήσετε πιθανές απογοητεύσεις να σας εκτροχιάσουν. Στην παρούσα φάση χρειάζεται υπομονή, επιμονή και να πατάτε γερά στην γη!

Ο έρωτας σας κτυπάει την πόρτα, αλλά για να περάσει το κατώφλι της καρδιάς σας θα πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε άτομα που ζουν μόνιμα σε ένα ροζ συννεφάκι. Χρειάζεται να δείξετε στους άλλους ότι μπορείτε και στα δύσκολα. Από εκεί και πέρα το άτομο που θέλετε θα εμφανισθεί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s